Annonce:
Annonce:

Sex er vores livsstil

Swingersex: Heidi og Jesper skal giftes næste år, men der er flere end de to i deres dobbeltseng. De er ofte i sexklub sammen

Jesper Christensen og Heidi Strøm Rasmussen dyrker regelmæssig sex med andre end hinanden.
Jesper Christensen og Heidi Strøm Rasmussen dyrker regelmæssig sex med andre end hinanden.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Da Heidi Strøm Rasmussen og Jesper Christensen forelskede sig i hinanden for to et halvt år siden, fortalte Jesper hende fra begyndelsen, at han var swinger – og at det var en livsstil, han ikke havde lyst til at lægge fra sig. Heidi, der er 24, havde kun prøvet tomands-sex, så hun var tøvende, men indvilligede i at starte forsigtigt op.

– Vi inviterede en fyr med hjem til en trekant, og det gik godt, så til alt held faldt hun for det og blev langsomt bidt af det, fortæller Jesper.

– Jeg vidste ikke noget om det overhovedet. Men da seksualiteten er halvdelen af et menneske, og man ikke bare kan lægge det fra sig, var jeg villig til at give det en chance. Og jeg sagde til Jesper, at hvis det ikke var noget for mig, måtte vi gå fra hinanden. Heldigvis har han været super god til at guide mig og gøre tingene stille og roligt, siger Heidi.

Annonce:

I klub som 19-årig
Jesper er 28 år og besøgte sin første swingerklub, da han var 19.

Annonce:

– Jeg havde en kæreste, og sammen lavede vi en profil på Scor.dk. Her mødte vi et par, der spurgte, om vi ville med i en klub. Det var meget sjovt, selv om jeg var ret nervøs. Man har en masse fordomme og forestillinger om, hvordan der vil være sådan et sted.

Varmer op i baren
– Man forventer at træde ind og se en masse mennesker have sex med hinanden på gulvet, men sådan foregår det jo ikke. Der er en bar, hvor man kan sidde og snakke sammen, og stemningen er meget afslappet, siger Jesper.

Jesper og Heidi kender hinanden så godt, at de har en klar fornemmelse af, hvem partneren tænder på – og hvem de ikke tænder på – når de træder ind i en klub.

Selv om de går i swingerklub for at hygge sig med andre, er det ikke altid, de har sex med dem:

– Nogle gange leger vi bare med hinanden. Det handler ikke kun om sex, men man er social på en helt bestemt måde. I bussen sidder vi bag en skal af overtøj, men når man bare sidder i sit undertøj, forsvinder hæmningerne. Det er et miljø, hvor alle er lige og ikke så fordømmende, siger Jesper.

Elskov derhjemme
Selv om Heidi og Jesper nyder intimiteten i de danske klubber, tager de af og til udenlands for at swinge. Her er klubberne overdådige med pools, restauranter og festlige arrangementer. Men sex er ikke kun noget, de dyrker offentligt. Tværtimod.

– Derhjemme er det elskov. Og det har vi næsten dagligt. Det er det vigtigste for os. Vi swinger kun to-tre gange om måneden. Man skal passe på, at det ikke tager overhånd, for det er parforholdet, der betyder mest.

Jalousi kender Jesper ikke til.

– Jeg har tillid til Heidi og synes, at vi har et utrolig godt forhold. Ikke kun seksuelt, men på alle fronter. Og næste år skal vi giftes.

– Man skal kun swinge, hvis man har et godt forhold. Hvis man ikke kan sammen seksuelt, eller der er knas i forholdet, kan det kun forværre forholdet at have sex med andre, siger Heidi.

Jeg sagde til Jesper, at hvis det ikke var noget for mig, måtte vi gå fra hinanden

Det handler ikke kun om sex, men man er social på en helt bestemt måde

Man skal kun swinge, hvis man har et godt forhold

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Der er ingen grænser for TV 2’s mangel på tillid til egne seeres åndsevner
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: