Annonce:
Annonce:

Ægte blind date som øjenåbner

På 3-in-1 speeddating har du og dine meddatere bind for øjnene for i 1. runde, så I bedre kan koncentrere jer om, hvad der bliver sagt

Camilla fra Ishøj fik måske scoret sig en kæreste under 3-in-1 speeddating-arrangementet.
Camilla fra Ishøj fik måske scoret sig en kæreste under 3-in-1 speeddating-arrangementet.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

- Det er helt andre ting end de sædvanlige som tøjstilen, frisuren og personens generelle udseende, man bider mærke i, når man ikke har mulighed for at se den fyr, man sidder overfor.

- Det gælder alt lige fra om hans hånd er kold, varm eller svedig, når man siger goddag, til om hans stemme virker behagelig, når vi taler sammen. Desuden gør bindet for øjnene det nemmere at koncentrere om de ting, han fortæller.

Sådan siger 25-årige Camilla fra Ishøj, der deltog i premieren på '3-in-1' speeddating på Heidis Bier Bar i København.

En anderledes måde
Datingsitet for unge, Hot.dk, står bag arrangementet, hvor deltagerne skal igennem hele tre datingrunder med hinanden.

Annonce:

Konceptet med 3-in-1 speeddating går i korte træk ud på, at deltagerne over tre runder har god tid og mulighed for til at lære hinanden at kende i - samt at man i de to første runder ’tvinges’ til at forholde sig til andet og mere end ’hvor går du i byen?, ’hvad arbejder du med?’ og ’hvilken musik, synes du bedst om?’

Blind-Speed
- I runde et, vi har valgt at kalde ’Blind-Speed’, får man bind for øjnene, så man ikke har mulighed for at se de personer, de potentielle kærester, man sidder overfor, forklarer manden bag Hot.dk, Christian Sejberg, til ekstrabladet.dk.

- Dette gør, at man på en helt anden måde anspores til at lytte til, hvad vedkommende har at fortælle om sig selv og sit liv. Frem for måske at lade sig distrahere af personens kønne øjne, at hun/han har en bumset hud, er overvægtig eller noget helt fjerde eller femte, man normalt gør i netop sådan en situation.

Annonce:

I runde to, ’Five-Speed’-runden (fem minutter), ser fyrene og pigerne så hinanden. Med også her ’tvinges’ man til at give lidt mere af sig selv end måske ellers. Og naturligvis igen med det klare formål, at man i sidste ende har en forholdsvis oplagt ide om, hvem man eventuelt har lyst til at se igen eller ej, forklarer Christian Sejberg.

- I Five-Speed-runden (fem minutter) skiftes man til at trække kort med forskellige spørgsmål. Fx kan man få spørgsmålet: Hvad er dit forhold til at stifte familie og få børn? Nok ikke lige det, de fleste vælger at bringe på banen som det første i en datingsituation.

Men når spørgsmålet popper op som del af ’legen’, kan det for begge parter være med til at sætte nogle væsentlige ting for et eventuelt kommende forhold på plads. Et par af de andre spørgsmål, man også kan komme ud for, kan være:
På en skala fra 1 til 10, hvor meget savner du en kæreste?
Hvilke tre egenskaber sætter du højest hos en kæreste?

Annonce:

Grænseoverskridende
- I tredje og sidste runde, ’Free-Speed'-runden, er ordet så frit, så man har mulighed for at få de sidste ting på plads. At få stillet hinanden de sidste spørgsmål, inden man siger tak for denne gang. Eller eventuelt fortsætter sammen i byen med den eller de, man svinger bedst med. ’3-in-1’-arrangementerne afholdes jo trods alt lørdag aften i centrum af København, siger Hot’dk’s ejer, som er glad på Camillas vegne:

- Da jeg fik mulighed for at teste den nye datingform, var jeg på med det samme. Men egentlig mere for at få en hyggelig aften i byen end at finde en kæreste. Jeg har nemlig været single i snart fem år, og jeg har det egentlig fint med at være single, siger Camilla fra Ishøj, der fandt så stor interesse i en af de fyre, hun blind-, five- og freedatede, at de nu skal til at date og lære hinanden at kende under lidt mere private former.

- Blinddate-runden var den for mig mest spændende og givende, mens Five-Speed-runden, den med spørgsmålene, helt klart var den mest grænseoverskridende. Det er jo trods alt ikke alt, man har lyst til at fortælle en vildt fremmed fyr, siger måske-singlen Camilla.

Læs mere om 3-in-1 speeddating her

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: