Annonce:
Annonce:

Hjemmedate afslører personligheden

Drop de anonyme cafe-dates og lange gåture - mød din date derhjemme hos ham eller hende istedet. For der kan du se, hvem personen virkelig er

Er køkkenet suspekt godt udstyret, men maden elendig? Ta' hjem til din date for at finde hans/hendes egentlige personlighed. (Foto: Colourbox.com)
Er køkkenet suspekt godt udstyret, men maden elendig? Ta' hjem til din date for at finde hans/hendes egentlige personlighed. (Foto: Colourbox.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Har hun grædende børn på væggen og Kandis’ samlede pladeproduktion? Har han Samantha Fox- plakater over sin seng og et tomt køleskab, på nær ti tyske dåseøl?

Et møde hjemme hos din date afslører meget mere end de anonyme cafebesøg, hvor klicheer og almindeligheder kan skjule den egentlige personlighed.

Sam Gosling, amerikansk psykolog, har netop udgivet en bog om, at hjemmet viser, hvem din date egentlig er. Det skriver Aftonbladet.se.

- Ting i folks hjem kan afsløre mere om en person, end der kommer frem under intime samtaler, skriver Sam Gosling i bogen ’Snoop.’

Helheden
Det allervigtigste, når du leder efter tegn hjemme hos din date, er at se helheden og finde temaet. Er der en sammenhæng mellem tingene? Hvilken stand er de i, hvilke plader og bøger har personen, og hvor er de placeret?

Annonce:

- En kalender kan vise ret tydeligt, hvilken type du er. Er den næsten slet ikke brugt eller ikke brugt siden sommeren. Så er personen sikkert ikke særligt organiseret, selvom vedkommende gerne vil fremstå tjekket.

Alligevel mener Sam Gosling, at man ikke skal fokusere på enkelte ting, for der kan være mange grunde til, at netop den ting står der - måske er det en gave, måske skal den smides ud. Et enkelt spor kan være misledende.

- Det skal bakkes op af andre lignende elementer for at give et mere korrekt billede af personen. Men man kan også se efter ting, der ikke er der. Det siger ligeså meget som det, du kan se.

Søg og du skal finde
Sam Gosling forklarer her, hvad du skal lede efterm og hvad der betyder:

  • Fotografier: Forestiller de personen selv, og hvad laver vedkommende på billedet. Mediterer han på en bjergtop, eller er han fuld med vennerne på en bar. Er han en adventuretype eller en drengerøv?
  • Rent og pænt: Det kan betyde, at vedkommende er korrekt og ordentlig. Men ikke nødvendigvis, for mange ønsker, at de var organiserede og forsøger at vise, de er det. Så er de måske feje ind under gulvtæppet-typen.
  • Rodet: Sandsynligvis er personen mere venstre- end højreorienteret. Ligger der mange kvitteringer og flyder, er vedkommende sikkert et rodet personlighed.
  • Planter: Typen er ikke vigtig, derimod fortæller det noget, hvis de er ved at dø, for så er personen utjekket.
  • Bøger: Er der mange bøger er daten sikkert venstreorienteret, især hvis de handler om rejser og kønspolitik.
  • Køkkenet: Er der en smart peberkværn, dyre oliven og en skål med citroner, betyder det ikke nødvendigvis, at personen nyder at lave mad. Derimod kan det være statussymboler snarere end ægte madinteresse. Er der gode råvarer i køleren og krydderurter i vinduet, er det ret sikkert en god kok, du har med at gøre.
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: