Annonce:
Annonce:

Ægte bryster rykker

Battle of the Boobs 2008: I 7. runde af landets største brystkamp henter vi de svært godt udstyrede kombattanter i Arhus og Aalborg

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Med 80 procent af stemmerne løb 20-årige Ditte fra København med sejren i 6. omgang af 'Battle of the Boobs 2008'. På trods af protester, der handlede om, at hendes modstander viste alt for lidt hud på billedet, er Ditte således klar til finalen på fredag.

Her i 7. runde af den store brystkamp mødes Århus og Aalborg. Først på podiet er Jeanette:

- Jeg er 26 år, bor i nærheden af Aalborg sammen med min dejlige kæreste. Jeg er uddannet social- og sundhedshjælper, men skal starte på ny uddannelse. når jeg har fundet ud af. hvad jeg vil. Derudover er jeg kunstmaler og bruger meget tid på at male og tegne: Og så mine bryster: Real boobs rock! Og mine er, som de er fra naturens side. De er store, bløde og har aldrig fået en afvisning ...

Annonce:

Og så er der Sabine:
- Jeg er en 23-årig studine fra Århus, der i øjeblikket læser matematik og kemi. Min fritid bruger jeg sammen med min kæreste, og derudover synger og danser jeg. Mine bryster er de lækreste, fordi de hverken er for store eller for små. De passer til resten af min krop, men fremstår samtidig fyldige, runde og bløde. I skal stemme for mig, hvis I er til den naturlige, men faste udgave af et par flotte og feminine bryster, melder hun til ekstrabladet.dk.

Tilmed dig her
Du skal bare sende et billede til bryster@eb.dk. Så frem med mobilkameraet og skyd løs, eller få kæresten eller veninden til at tage et par billeder af din barm. Send også nogle ord om dig selv, din alder, hvor du bor, hvad du laver og hvorfor netop dine bryster er landets lækreste.

Vi vil helst have billeder, hvor man også ser dit ansigt. Om brysterne er pakket ind i en sexet bh, stram trøje eller dine hænder, er ikke afgørende. Eneste regel er: No nipples - man ikke må se brystvorter. Skriv 'Bryster' i emnefeltet.

Ligesom i ’Battle of the butts 2007’ finder vi vinderen ved, at to sæt bryster battler mod hinanden hver fredag. Og det er læserne, der kårer vinderen, som, når vi når til finalen i november, får 3000 kroner.

Deltag i 'Battle of the Boobs 2008' ved at sende dine billeder her.

.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: