Annonce:
Annonce:

Kom på flirtekursus

Er det nok bare at smile og kaste lidt med håret, hvis du vil flirte? Det kan du finde ud af på flirtekursus. Også arrangementer for piger i parhold

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Synes du, at du fanger de forkerte mænd? Eller fanger du slet ingen? Eller har du en mand, men føler, at forholdet trænger til et pift?

Så har sexologen Rikke Thuesen og foredragsholderen Lone Powerprinsesse et godt tilbud til dig. De arrangerer nemlig flirtekurser for kvinder. Det er to gange to enaftens-sessions, som er 'tilegnet de kvinder, som ønsker at charmere, forføre, nyde og tiltrække de skønne mænd, som er i denne verden', som der står på sexologernes hjemmesider.

- Der er mange mænd, der ikke opdager, at kvinden flirter, siger Rikke Thuesen til ekstrabladet.dk. Ligesom nogle kvinder fanger de forkerte mænd med deres signaler. Det vil vi kunne hjælpe lidt på med disse kurser.

Ikke kun score
Rikke Thuesen mener, at flirt ikke kun handler om at score:

Annonce:

- Vi skal lære at flirte, fordi det spreder glæde hos en selv og andre. Man lægger mærke til de gode ting hos andre og opdager dem ved sig selv, når andre påtaler dem. Man føler sig mere lækker og dejlig og fører sig dermed også frem sådan.

Det bedste ved at flirte er at man kan flirte med alle, mener Rikke Thuesen:
- Det handler om ikke så meget at score eller få sex det handler om at se andre mennesker og vise, hvem man er. Jeg flirter med alle: Børn og voksne, gamle og unge.

- At have øjenkontakt med et fremmed menneske på en cafe, i toget, på cyklen gennem københavn, og så smile og se deres ansigt og øjne lyse op. Det er den største fornøjelse og giver mig en glad dag, siger Rikke Thuesen, der derfor har lavet to aftener ud af det: Et for singler og et kvinder, der er i forhold.

Piger i parforhold:
Der er mange par, der glemmer at flirte med hinanden, eller har glemt, hvordan man gør det:

- Parflirt giver god stemning og god sex. Så på kurset lærer man, hvordan holder man fast i ham, man har - og undgår, at forholdet bliver trist og kedeligt, forklarer sexologen.

Annonce:

Rikke Thuesen og Lone Powerprinsesse påtænker at lave kurser til mænd og et blandet for mænd og kvinder, og som også handler om at få den slags sex, man fortjener og lyster.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Det er gennem gode historier, at vi pludselig forstår hinanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: