Annonce:
Annonce:

Vi drømmer om sex med mange

Plads til flere: Ekstra Bladets store sexundersøgelse afslører din nabos seksuelle fantasier. Vi vil prøve trekanter og analsex

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Det kan godt være, at du tror, din partner kun tænker på dig, når I har sex. Men sandsynligheden for, at han eller hun også har andre med i akten, er temmelig stor. For de fleste mennesker har en livlig fantasi – især når det drejer sig om sex. Og mange har ligefrem en fantasi om at have sex med flere end én.

I ekstrabladet.dk’s store sexundersøgelse blandt 11.648 danskere fordelt over hele landet har hele 59 procent svaret, at de har fantasier om trekanter.

27 procent drømmer om gruppesex og 23 procent fantaserer om at bytte partner med et andet par.

At trekanter ligger så højt på listen over sex-fantasier, kommer ikke bag på sexolog Joan Ørting:

– En trekant er ikke bare en trekant. Trekanter rummer ligesom det hele, og det er så forskelligt fra person til person, hvordan de forestiller sig, at trekanten skal være.

Annonce:

Mange muligheder
– Det kan være en kvinde, der ønsker at være sammen med en anden kvinde, mens hendes mand kigger på. Det kan være en mand, der gerne vil have sin kone til at servicere ham og en anden – den ultimative kontrol. Eller en mand der ønsker at blive forkælet af to kvinder, siger Joan Ørting.

– Mulighederne er uendelige. Det samme med gruppesex, som alle fantaserede om i 70’erne. Men nu kan vi bedre rumme, hvis det bare er tre.

– Det er lettere at se for sig, hvordan en pige sidder og rider på en mand, mens han slikker en anden. Det er til at overskue.

Analsex et hit
En anden fremtrædende fantasi handler om analsex. Her har 49 procent svaret, at de fantaserer om det.

– Jeg vil tro, at det mest er mænd, der har fantasier om analsex. Det er den ultimative kontrol og styring at tage en kvinde bagfra. Hun er magtesløs og kan ikke selv gøre andet end tage imod.

– Det handler også om, at mænd drømmer om, at kvinden altid er tilgængelig: ’Jeg kan tage min kvinde, når jeg vil, og hvordan jeg vil’, fortæller Joan Ørting.

Tør ikke udleve det

Annonce:

Mange fantasier forbliver bare fantasier. Det er noget, vi bruger til at blive ophidsede af og til forstærke sexoplevelsen. Men mange kan ikke overskue at leve det ud i virkeligheden. Eller de ikke tør at tale om deres fantasier –?eller bede en anden deltage i.

– Det, man fantaserer om, når man for eksempel onanerer, kommer fra ens skyggeside.

– Det er de ting, vi er lidt bange for, og som vi ikke taler om, siger Joan Ørting.

– Måske har man en yndlingsfantasi, hvor man dominerer sin kæreste, eller hvor man går i en mørk skov og bliver indfanget af en flok frække mænd.

– Det er fascinerende og noget, vi måske ikke tør kigge på i os selv.

– Måske har manden, der drømmer om at ydmyge og dominere sin kæreste, en sadistisk side, som han ikke bryder sig om. Men i fantasien får den lov at udfolde sig.

Inspirerende
– Og kvinden, der fantaserer om at blive voldtaget i skoven, går måske med en indre trang til at blive domineret – ikke af en flok, men af sin egen partner, siger Joan Ørting.

– Jeg synes, at fantasier er gode og inspirerende at have. Og hvis man ligefrem kan dele dem med partneren af og til, er det endnu bedre.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: