Sådan får du sprøjteorgasme

Hey Joan
Jeg har set nogle film på nettet, hvor kvinder får sprøjte-orgasmer. Jeg har tænkt over, om det er freak, eller kan kvinder det i virkeligheden? Kan du evt forklare,, hvilken teknik man skal bruge for at fremkalde sådan en sprøjteorgasme hos ens kæreste?

Hilsen BH

Kære BH
Der er to slags måder at ejakulere på for kvinder. Der er den, hvor der pludselig kommer en stor våd plet på lagnet midt i samlejet, men det behøver ikke at have med en orgasme at gøre, det er bare en dejlig følelse af at give slip.

Så er der sprøjteorgasmen, som man kan se på pornofilm eller hjemme i sin egen seng, hvis man har en kæreste, der kan sprøjte. Det kan ca. en ud af ti kvinder, men en mandlig bekendt af mig med meget erfaring siger, at alle kvinder kan sprøjte, hvis bare manden kender teknikken.

Så den kommer her: Varm kvinden godt op. Stik derefter ring og langfinger ind hendes skede og bøj fingrene, så de kører op langs kønsbenet og rører g-punktet med spidserne. Brug den anden hånd til at presse ovenpå kvindens venusbjerg.

Kør fingerene op og ned langs kønsbenet, og gør det ret voldsomt i cirka et minut. Berør hende derefter stille, og kør til igen, indtil du kan høre plaskelyde. Kvindens opgave er at give slip og presse udad, når hun mærker en tissefornemmelse. Væsken er ikke urin, men der skal gives slip på samme måde, som når hun tisser.

Jeg ønsker jer god fornøjelse

Kærligst Joan

0 kommentarer
Vis kommentarer