Annonce:
Annonce:

Så ofte onanerer vi

Autoerotik: Er du en hyperaktiv 'flere gange om dagen'-type, eller er du mere motionsspilleren, der ordner sagerne på en ugentlig basis ..?

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Mere end 26.000 brugere på ekstrabladet.dk har deltaget i vores lille onani-undersøgelse. Og langt de fleste dyrker autoerotik flere gange om ugen eller oftere, nærmere bestemt 77 procent af kvinderne og 82 procent af mændene.

Det, der virker overraskende på Sex&Samlivs-redaktionen, er, at så mange gør det flere gange om dagen, 30 procent af kvinderne og 22 af mændene. Teknisk set må det betyde en morgenspiller og en godnaspiller - eventuelt suppleret med en hurtig hyggespiller i frokostpausen...

Kun tre procent af kvinderne og fem af herrerne onanerer slet ikke.

Hyperaktivitet
En anden undersøgelse foretaget af datingsitet Singlesex.dk viser, at kvinder øjensynlig tilfredsstiller sig selv seksuelt oftere end mænd gør.

Annonce:

I den hyperaktive ende af spektret, hvor vi finder ’onani fire eller flere gange om dagen’, satte hele 11 procent af kvinderne på Singlesex.dk deres kryds, mens den mandlige andel i samme kategori var nede på fem procent.

I den lidt mere jævne kategori, '1-3 gange onani om dagen', satte 53 procent af mændene deres kryds, mens kvinderne kom tæt efter med 50 procent.

Til gengæld er der ifølge undersøgelsen, hvor godt et par tusinde både kvinder og mænd satte kryds, er der faktisk flere mænd end kvinder, der IKKE onanerer på daglig basis. Ud for svarmuligheden ’Jeg onanerer ikke hver dag’ satte nemlig henholdsvis 39 procent af kvinderne og 42 procent af de mandlige brugere deres kryds.

Tankevækkende procenter
- Det er rigtig interessant er lave denne her type af undersøgelser, der måske kan rokke lidt ved folks ellers fastlåste forestillinger, udtaler indehaver af Singlesex.dk, Morten Fabricius, der gang på gang dog bliver overrasket over, at kvinderne, specielt når de bliver adspurgt anonymt, overhaler mændene indenom, når det gælder det seksuelle.

Annonce:

- Sidst, jeg var ved at falde ned af stolen af overraskelse over en af vore undersøgelser, var, da det viste sig, at det i højere grad er de gifte kvinder end gifte mænd, øjensynlig, der er utro med en fra arbejdspladsen. Men måske er jeg bare blåøjet og en smule gammeldags, smiler den 40-årige datingsite-indehaver.

Skeptisk sexolog
- Personlig tror jeg ikke på resultaterne af datingportalens undersøgelse. Alle hidtidige undersøgelser viser, at mænd onanerer hyppigere end kvinder. Det er også min personlige erfaring fra min brevkasse og konsultation. Jeg har endnu ikke mødt en sund og rask mand, der ikke onanerede, men derimod mange kvinder, siger Sexolog Vivi Hollænder, da vi forelægger hende undersøgelsen.

- Når mænd, efter min opfattelse, onanerer oftere end kvinder, skyldes det blandt andet, at deres lyst er mere fysisk påtrængende. Rejsningen er mærkbar og så at sige håndgribelig. Ikke dermed sagt, at kvinder ikke også kan opleve en spontant fysisk lyst, men ikke nær så ofte som mænd. Som regel skal der yderligere stimulering til, før hendes lyst vækkes for alvor.

Annonce:

Længere tid for kvinder
- Generelt kan mænd tilfredsstille sig selv noget hurtigere og nemmere end kvinder kan. For det første tager det længere tid for en kvinde at nå klimaks, for det andet er kvinders onaniteknikker ikke altid lige så ligetil som mænds.

- Mænd kan stort set klare den sag med én hånd, hvorimod mange kvinder har brug for mere end det. Det kan være en pude mellem benene, håndbruseren eller andre hjælpemidler, siger sexolog Vivi Hollænder fra Bedresex.nu.

Læs mere om onani på Erotikbloggen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Annonce:
Mærsk har et rekordstort overskud, men betaler kun fire procent i skat. Ekstremt absurd

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: