Derfor vil vi have sex med en jomfru

Den manglende erfaring skræmmer tilsyneladende ikke, for 70 procent af vores mandlige læsere vil gerne have sex med en jomfru..!

Gør den 1. gang til en dejlig og mindeværdig oplevelse. (Foto: Colourbox.com)
Gør den 1. gang til en dejlig og mindeværdig oplevelse. (Foto: Colourbox.com)

Håbløst hæmmet og febrilt fumlende eller nydende nysgerrig og lækker og lærevillig?

7 ud af ti af vores mandlige læsere kunne tænke sig at dyrke sex med en jomfru, mens det er tilfældet for 55 procent af vores kvindelige læsere. Samlet har over 13.000 stemt.

Lad os lige slå fast med det samme. I denne artikel taler vi kun om personer over 15 år.

Unikke
Vi vil alle gerne være enestående, specielle, unikke, noget helt for os selv, også i det seksuelle, forklarer sexologen Rikke Thuesen:

- At indføre en person i det sekuelle univers er for mange helt specielt, da det er en enestående oplevelse og noget, man logisk nok kun oplever en gang. Der er en naturlig renhed, uskyldighed og ja - jomfruelighed - i en jomfru, og udover, at man føler sig speciel ved at være den udvalgte, er man jo også den erfarne, kloge, vejviseren, mentoren. Man har kontrollen og styringen og det store overblik, og man kan brillere over for og imponere den søde jomfru, forklarer Rikke til ekstrabladet.dk.

Herudover er det også for mange mænd et kick at vide, at der ikke er andre, der har rørt ved hende - at man får lov til at bestøve blomsten, at hun er hel ren og uberørt - måske en instinktiv følelse af at erobre territorium og markere, at hun er taget, mener Rikke Thuesen.

Et kick
Lærermesterdelen spiller også ind - det at lære en person op i det seksuelle univers er spændende og specielt:

- Jeg har hørt mange kvinder, der synes, det er sjovt at have en nybegynder - da man kan lære ham op på den rigtige måde, istedet for at skulle til at slippe af med de dårlige vaner, han har fået undervejs. Det at være sammen med en jomfru og derefter have et forhold til vedkommende giver jo mulighed for at lære vedkommende de rigtige teknikker og metoder, der virker bedst, siger Rikke Thuesen til ekstrabladet.dk.

Et ansvar
Når man er så heldig at få lov til at introducere en person til det seksuelle univers, mener Rikke Thuesen, at man har et ansvar.

- Alt for mange mødomshistorier handler om, at man maste rundt i en halvbrandert med en eller anden, man var småforelsket i - og så blev det for hurtigt, for kikset, for underligt og for fjollet. Heldigvis hører man også om de smukke, dejlige historier. Ofte er det enten to jomfruer, der forsigtigt og kærligt prøver sig frem, eller en jomfru, der er så heldig at møde en person, som forstår at give en smuk oplevelse, der gør oplevelsen til noget helt specielt.

Så møder du en jomfru, der giver dig sin mødom - så respekter gaven og giv ham eller hende de rette omgivelser, kærtegn, opmærksomhed - både før og efter, så han eller hun vil huske dig altid - med et smil! siger Rikke Thuesen

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere