Sexulve i fåreklæder

Gadgets: Sexlegetøj sælges i forklædning - til glæde og fornøjelse for det voksne legebarn. Her er de nyeste dimser

Læbestift eller vibrator? Sexlegetøj i forklædning er blevet populært.
Læbestift eller vibrator? Sexlegetøj i forklædning er blevet populært.

For 10 år siden lignede en vibrator en vibrator - og så var den ikke meget længere. I dag, hvor sexlegetøj er blevet enhver kvindes eje, er sexlegen en helt anden.

I takt med at udvalget af produkter stiger, kræver det noget særligt for at få opmærksomhed. Samtidig stiger forbrugernes krav og forventningerne til sexlegetøjet helt klart også. Det har resulteret i, at udvalget af såkaldt designerlegetøj, som vi har skrevet om her, og forklædt voksenlegetøj er i stigning.

Kan ikke se forskel
- Min klare oplevelse er, at danskerne generelt er blevet langt mere kvalitetsbevidste end for blot få år siden, når de går på nettet eller besøger en fysisk forretning for at købe sexlegetøj. Så at betale op til 500 kroner eller mere for en virkelig lækker kvalitetsvibrator, er langt fra et særsyn i dag, forklarer Joan Bonnevie, sexlegetøjsekspert og fast tilknyttet KinkyFun.dk.

- Samtidig er det blevet sådan, at legetøjet også fx tages med på ferie og i byen - og i det hele taget benyttes i den helt store stil uden for dobbeltsengen. Men at slæbe rundt med en penisformet dildo eller vibrator i håndtasken, når man fx er med veninderne på diskotek, er trods alt over de flestes grænser. Så derfor er de små klitorisvibratorer, forklædt som fx læbestift eller mascara, i dag det helt store hit blandt specielt yngre piger.

- For de her produkter er simpelthen så godt lavet, at man bare ikke kan se forskel, forklarer Joan, der i forbindelse med afholdelse af dildoparties fortæller historien om en den lille, gule badeand, der var den helt store sexlegetøjs-sællert op til jul for nogle år tilbage.

- Rigtig mange kan huske anden med de store og uskyldige øjne, der lignede alt andet end en vibrator. Men netop fordi den kunne stå frit fremme ude på badeværelset, uden at nogen af den grund så skævt til en, blev vibrator-anden et kæmpe hit.

Og det samme gælder næsten alle andre typer af sexlegetøj, der ikke ligner sexlegetøj, siger Joan Bonnevie, der spår, at de kommende år vil byde på mange flere frække sexulve i fåreklæder.

Læbestift, mascara, sædcelle
På en af landets største netshops med sexlegetøj, Topsy.dk, har man succes med et par mini-vibratorer, begge forklædt som læbestift/lipgloss - og ved man ikke bedre, så er det altså helt umuligt at se forskel på disse stykker sexlegtøj og den ’ægte vare’:

Køb læbestift her
Køb lipgloss her
Desuden har Topsy naturligvis fortsat den populære, gule badeand på programmet her

Lovebrush, der muligvis er inspiret af rygtet om, at mange kvinder bruger deres elektriske tandbørste i begge ender, består af tre dele, der kan sættes på de mest almindelige elektriske tandbørster

Det samme kan i lige så høj grad siges om KinkyFuns luksuriøse ’snyde-mascara’, der meget passende går under produktnavnet Pure Discretion.

På Scor-shoppen er vi ovre i en helt anden boldgade - og så alligevel ikke. For vælger man fx at placere dette moderne vibrator-æg, udformet som sædcelle, på reolen derhjemme, er vi altså ude i et stykke moderne kunst, der både er Arken og Louisiana værdig.
Vibratoræg.

0 kommentarer
Vis kommentarer