Sex under to timer er sjusk

Sexseminar: 3000 år gammel erotikteknik danner grundlag for moderne sexundervisning. Få bedre og længere orgasmer med Tao-Tantra

- Når det gælder kvinder, så kan Tao-Tantra massage blandt andet afhjælpe problemer som manglende orgasme, manglende følsomhed, anspændthed og smerter i vagina under samleje, fortæller Niels Dencker. (Foto: David Johnson)
- Når det gælder kvinder, så kan Tao-Tantra massage blandt andet afhjælpe problemer som manglende orgasme, manglende følsomhed, anspændthed og smerter i vagina under samleje, fortæller Niels Dencker. (Foto: David Johnson)

Sex er sex - og så alligevel ikke!

Erotisk samvær handler nemlig i høj grad om at være åben og lære nyt livet igennem, hvis man da ikke lader sig nøje med de tre faste stillinger hver anden lørdag efter aftenkaffen.

Ved at lære om Tao-Tantra massage kan man opnå betydelig bedre elskov, længerevarende og mere varierede orgasmer, orgasme uden udløsning og meget, meget mere, hævder den Tao-Tantriske underviser og sexmassør Niels Dencker.

Tao-Tantra massage er en slags sexteknik, der stammer helt tilbage fra cirka år 3000 f.K. i Kina, oplyser Niels Dencker, der i 12 år har lært fra sig om de erotiske energibaner, akkupressur-punkter, stødteknikker og utallige former for sexstillinger.

Tre forskellige seminarer
Han har modtaget Tao-Tantra undervisning i både Rumænien og USA og samt udgivet seks undervisnings-dvd’er, og endnu to er på trapperne. Niels Dencker har tre undervisningsforløb, et til kvinder, et til mænd, samt et par-seminar, som afholdes i Herlev til maj.

- Når det gælder kvinder, så kan Tao-Tantra massage blandt andet afhjælpe problemer som manglende orgasme, manglende følsomhed, anspændthed og smerter i vagina under samleje.

Til dette seminar vil naturligvis kun kvinder have adgang, og deltagerne vil lære om diverse penismassage-teknikker.

Desuden vil et kærestepar besøge seminaret for fysisk af demonstrere teknikker og stillinger, så det ikke kun bliver foredrag, teori og forevisning af film.

Hjælper potensen
På mandeseminaret, der afholdes 17. maj, vil der blive undervist i problemer med manglende potens og for tidlig udløsning. Desuden er det langt fra alle mænd, der oplever ’en rigtig orgasme’, der er så meget mere givende og fantastisk end en mere almindelig udløsning, forklarer Niels Dencker og understreger, at kvinder naturligvis ingen adgang har til mandeseminaret.

Altså lige udover den kvindelige part af det par, der ligeledes besøger mandeseminaret for at demonstrere Tao-Tantriske teknikker og stillinger, man efter en intensiv undervisningsdag i Herlev burde kunne overføre til eget sexliv.

De mandligere deltagere vil samtidig modtage undervisning i at give skedemassage .

Og så er der seminaret, der udelukkende henvender sig til par. Her lægges der stor vægt på selve den Tao-Tantriske massage, fra mand til kvinde, fra kvinde til mand - og der fortælles om massagens indvirkning på både kort og længere sigt.

Også her vil teori bliver krydret med filmforevisning og opvisning fra Tao-Tantra-parret.

Du kan læs mere på om seminaret på www.tao-tantra.dk, hvor du også kan tilmelde dig.

Kvindelig massør
Niels Dencker er ikke den eneste, der beskræftiger sig med Tao-Tantra. 31-årige Regina Stenz fra Det Tantriske Massagetempel i Valby blev introduceret for den specielle sex-massageform på en rejse til Indien for snart 10 år, hvor hun deltog på en workshop.

En oplevelse, der ikke kun ændrede Reginas syn på sex, men også fik hende sporet ind på at arbejde professionelt med Tao-Tantra.

- Ingen tvivl om, at Tao-Tantra har ændret mit liv radikalt! fortæller Regina, der betegner sex på den gammeldags facon som lidt af en flad fornemmelse, når hun sammenligner med de oplevelser, man sammen med partneren kan få via Tao-Tantra.

- Folk har naturligvis vidt forskellige indgangsvinkler og ambitioner med hensyn til at lære om massageformen. Men lige gyldig hvad, alder og køn underordnet, har man utrolig stor glæde og fornøjelse af at lære om Tao-Tantra, siger Regina til ekstrabladet.dk

Regina fortæller om en mand på over 70 år, der har tre forskellige elskerinder, han med jævne mellemrum hygger om - og pigerne er vel og mærke 40-50 år yngre end ham selv.

Den præstation ville ikke kunne lade sig gøre uden Tao-Tantra og de filosofier, der helt naturligt følger med lærdommen, mener Regina.

- Tao-Tantra handler i høj grad om at tage sig god tid. Et forspil for os, der aldrig kunne finde på at dyrke anden form for sex, tager ofte lige så lang tid, som hele akten tager for de fleste andre. Sex, der varer under to timer, er sjusk, siger Tao-pigen, som ikke mener, at det er et minut for meget.

For den glæde og energi, man får til gengæld for anstrengelserne, er nemlig så meget større.

Læs mere om Det Tantriske Massagetempel på: www.tantra-temple.com.