Onanér for en god sag

Kom glad: Arrangøren af de Onanistiske Lege i København opfordrer alle autoerotikere til at spille med

Arrangøren af Masturbate-a-thon i København opforder flere kvinder til at komme. (Foto: Colourbox.com)
Arrangøren af Masturbate-a-thon i København opforder flere kvinder til at komme. (Foto: Colourbox.com)

Når Danmarks første Masturbate-a-thon løber at stablen i swingerklubben SwingLand i Ishøj lørdag den 31. maj, med onanistart (men vel ikke startskud) klokken 11.30, vil der være discipliner på menuen, der er forbudt for både børn og mere sarte, voksne sjæle.

De mange afklædte solo-anstrengelser vil i sidste gøre stor gavn, da AIDS-fondet og Sex & Samfund i fællesskab vil høste overskuddet fra arrangementet.

- Vi har allerede fået en snes tilmeldinger, men vi håber selvfølgelig på at slå Masturbate-a-thon- rekorden fra London, hvor der deltog omkring 160 både mænd og kvinder, fortæller initiativtager og leder af den kommende begivenhed, seksualterapeut Pia Struck, der betegner onani som den første form for seksualitet, vi stifter bekendtskab med. Men selv om mange onanerer hele livet igennem, er det stadig noget, det er utrolig svært at tale om.

DM i langsprøjt
Pia Struck opfordrer specielt kvinderne til at komme… Kvinderne er nemlig erfaringsmæssigt de sværeste at få fat i, når der er Masturbate-a-thon på programmet.

- Vi praler jo ofte med det danske frisind, men efter at have arbejdet som seksualterapeut i mange år, må jeg sige, at danskerne generelt er meget kropsforskrækkede. Vi er slet ikke så frigjorte, som vi selv går og tror, mener Pia Struck, der sikkert vil bryde isen ved at onanere for, hvorpå resten forhåbentlig så følger trop.

På dagen kan man som spille-deltager enten vælge at ’hygge-onanere’ eller konkurrere inden for de tre forskellige onani-discipliner: Langtidsonani, flest orgasmer, sprøjtelængder. Rekorder og resultater vil blive del af Masturbate-a-thon.com's rekordbog.

Desuden vil vinderne af hver enkelt disciplin blive kåret til Danmarksmester.

- Videnskabelige undersøgelser har vist, at onani er gavnligt for kroppen. Ud over at løsne spændinger og skabe en god og glad stemning, er det også den allerbedste måde at lære sig selv at kende på seksuelt. Så onani er dejligt, og der er bestemt ikke noget at skamme sig over, siger en smilende Pia Struck.

Læs mere om onani-mesterskabet og meld dig til på: www.masturbate-a-thon.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere