Våde perversioner i dameblad

Der er tabusex, så det driver i det nyeste nummer af det erotiske magasin Tidens Kvinder

I Tidens Kvinder, som udgives af Aller Press, er der gode råd om golden showers.
I Tidens Kvinder, som udgives af Aller Press, er der gode råd om golden showers.

Våde lege. Champagnesex og golden showers. Urinsex har mange eufemismer. Måske fordi det er en tabuiseret sexafart.

Men ifølge Lene Byriel, redaktøren af det erotiske magasin for kvinder, 'Tidens Kvinder', der har en længere artikel om det i det nyeste nummer, er det mere udbredt, end man lige tror.

I den saftigt illustrerede artikel bliver to kvinder interviewet om deres erfaringer med tisselege. Og begge er inde på, at der var særdeles grænseoverskridende at kaste sig ud i.

Lene Byriel er udmærket klar over, at mange vil mene, at leg med urin er perverst:

- Men vi ved, at der er rigtig mange andre, der tænder på det og nyder det, selvom det måske ikke er det, der tales mest om til rødvinsmiddagen med vennerne, siger Lene Byriel til ekstrabladet.dk.

Voksne mennesker
- På Tidens Kvinder mener vi, at alle skal have lov til at udleve deres seksualitet på den måde, der giver dem mest glæde - så længe der er tale om voksne mennesker, der ikke lider anden overlast end den, de i enighed har aftalt.

Men, påpeger, Lene Byriel, det er sjældent det pæneste og mest stuerene, der er det mest interessante:

- Ofte er det endda de mindst politisk korrekte lege og fantasier, der giver de største oplevelser. Og vi vil gerne inspirere folk til at udforske deres seksualitet med glæde og nysgerrighed - ud i alle hjørner og kanter, siger Lene Byriel, redaktør af Tidens Kvinder, der udgives af Aller Press, som også har ugeblade som Se&Hør, Billed-Bladet og Ude og Hjemme på paletten.

Urinsex på vej
Sexologen Joan Ørting mener, at urinsex bliver rigtigt udbredt nu.

- Ligesom oralsex blev populært i 70’erne, s/m i 80’erne og analsex i 90’erne er tiden nu kommet til urinsex, tror jeg. Jeg synes faktisk, det er lidt uskyldigt i forhold til analsex.

Våde lege ligger i forlængelse af tidens fokus på fx sprøjteorgasmer.

- Kropsvæsker ses ikke længere kun som ulækre, også spyt og sæd indgår i manges seksuelle lege, siger Joan Ørting, der mener, at urinsex drejer sig om kontrol og accept:

- Urinsex ligger i spillet mellem kontrol og totale overgivelse. At skulle tisse på en anden er temmelig grænseoverskridende, så det kræver stor tillid at kunne give slip. Samtidig føler den aktive part, at det er udtryk for den totale accept hende som krop og kvinde, at han synes, det er frækt.

Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen