Ta' med til pigernes dildoparty

Når det gælder homeparties, er pikringen ved at overhale plastikskålen, hævder Joan P. der afholder dildoparties over hele landet. Vi var med til fest

Den moderne teknologi har holdt sit indtog i sexlegetøjsbranchen. Den hudfarvede dildo fra udstillingsvinduet i Istedgade tilbage i de glade 70'ere er blevet overtaget af højteknologiske vibratorer med mere end 70 forskellige programmer. (Foto: BoB)
Den moderne teknologi har holdt sit indtog i sexlegetøjsbranchen. Den hudfarvede dildo fra udstillingsvinduet i Istedgade tilbage i de glade 70'ere er blevet overtaget af højteknologiske vibratorer med mere end 70 forskellige programmer. (Foto: BoB)

Sælgeren og 'entertaineren', 32-årige Joan Pickering, gift og mor til tre, er netop nået frem til adressen i det jyske, efter små tre timers bilkørsel fra Sjælland.

Med sig har hun otte propfyldte papkasser med varer, der en efter en bæres ind på ’scenen’, mens gæsterne småfnisende følger interesseret med fra sidelinjen.

Vi er til dildoparty i lejede lokaler i Horsens, hvor 11 kvinder i alderen 18 - 40 år sidder forventningsfulde indfor de næste to-tre timer. Joan Pickerings firma hedder femi-fun.dk.

For blot 10 år siden havde en seance som denne været lidt af et særsyn i Danmark. I dag er det at deltage i dildoparties ved at være en hverdagsbegivenhed for et voksende antal kvinder landet over. De mødes i flok for at blive oplyst, underholdt og købe nyt til fornøjelse for både sig selv og ægtemanden/kæresten derhjemme.

For denne aften er nemlig udelukkende dedikeret til at booste sexlivet.

Med for første gang
- Det er første gang, jeg er til et dildoparty. Men det bliver ikke den sidste. Flere af de andre piger har faktisk allerede talt om, at vi bør afholde et party meget snart igen, siger 19-årige Sandra, hvis mor og moster også er med ved bordet i Horsens.

Der er nu gået en lille times tid. Et hav af farverige demonstrationsvarer er blevet spredt udover bordet, så der er god mulighed for at lege produkterne, inden man vælger at købe.

Der er vibratorer, dildoer, klitorisstimulatorer, pikringe, anallegetøj og såkaldte Pearldivere, der stimulerer klitoris og g-punktet på en og samme gang.

Teknologi
Den moderne teknologi har holdt sit indtog i sexlegetøjsbranchen. Den hudfarvede dildo fra udstillingsvinduet i Istedgade tilbage i de glade 70’ere er blevet overtaget af højteknologiske vibratorer med mere end 70 forskellige programmer.

Det har også sin tydelige virkning på de jyske party-piger, der indimellem har problemer med at finde ud af, hvad der var op og ned på de mange apparater på bordet. Men da først pigerne først havde fundet ud af, hvordan man styrer legesagerne, forsvandt berøringsangsten.

Og det var nok et held, at de pænt havde ladet kæresterne og ægtemændene blive hjemme. For lige så snart, der er lidt for meget testosteron rundt om bordet, så er kvinderne ikke længere så åbne og spørgelystne.

Buttplugs
- Jeg fik øjnene op for sexlegetøj, da jeg begyndte at komme sammen med min nye kæreste for cirka ni måneder siden. I dag har vi allerede en pæn lille samling af buttplugs (til numsen, red.), vibratorer, pikringe, dildoer og sommerfugle (til stimulation af klitoris, red.), fortæller Sandra.

- Men da jeg aldrig køber nyt sexlegetøj, uden at forhøre mig rimelig grundigt om produkterne først, er det her en fed måde at få forklaret om de seneste nye produkter på markedet, siger Sandra, hvis mor, Margit, var den mest udfarende.

Konstant havde Margit spørgsmål om det ene og andet produkt, Joan Pickering demonstrerede. Margit var nok også den, der efterfølgende havde udset sig flest produkter.

- Både jeg og min mor er ret frisindede med hensyn til sex. Alligevel har jeg set nogle helt nye sider af hende her i aften, siger Sandra, hvis moster også var godt fremme i sædet med hensyn til at spotte ny inspiration.

Toppen af isbjerget
Joan Pickering, der har skrevet om og testet og solgt sexlegetøj i snart 10 år, omtaler gerne sig selv som en kombination af foredragsholder, sælger og stand-up-komiker, da morsomme bemærkninger og historier er med til at gøre stemningen god og afslappet, mener hun.

Efter små tre timer i heftig cigaretrøg og verbal sexdamp, hvor der blev skraldgrinet og hele tiden talt langt under bæltestedet, havde homeparty-gæsterne endelig fået handlet ind til både sololege og ægteskabelig fælleshygge.

- Vi har fortsat kun set toppen af isbjerget. Efterspørgslen på sexlegetøj til både piger, fyre og par vil fortsætte med at stige i mange år fremover, ligesom flere og flere vil få modet til at hyre en pige som mig, siger Joan Pickering.

- Og rigtig meget kunne tyde på, at sexlegetøj for alvor er ved at blive kvindernes marked. I dag er det dem, der både køber til sig selv, til manden og til den fælles hygge i ægtesengen, slutter den travle salgskvinde på vej ud af døren til sin bil.

Når det gælder homeparties, er pikringen ved at overhale plastikskålen.1 af 2 Sandras moster er interesseret i denne Pearldiver. (Foto: BoB)
2 af 2 Den moderne teknologi har holdt sit indtog i sexlegetøjsbranchen. Den hudfarvede dildo fra udstillingsvinduet i Istedgade tilbage i de glade 70'ere er blevet overtaget af højteknologiske vibratorer med mere end 70 forskellige programmer. (Foto: BoB)
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen