Masser af sexlegetøj under juletræet

En rundspørge til landets sexforretninger afslører, at salget af voksenlegetøj og lignende boomer her op til juleaften

Kvinderne kan forvente toptunede vibratorer og naturtro dildoer under juletræet, mens en hel del danske mænd vil opleve deres partner gøre julen lidt mere hot i kinky nissepigekostume.

Harry med sugekop
- En af de store sællerter i december har helt klart været Harry The Wall Mounter, en naturtro dildo, der føles som den ægte vare, og som desuden er født med sugekop, så den kan placeres på glatte flader. Fx et spejl eller en badeværelsesflise, fortæller Allan fra Scorshoppen, der også har udsendt en hel del Orgasmestave til forventningsfulde kunder her op til jul.

- Orgasmestaven er designet til at stimulere g-punktet indvendig i skeden. Den kan desuden med stor fornøjelse benyttes i begge huller og til stimulation af klitoris, siger Allan, som desuden kan berette om en mærkbar stigning i salget over hele linjen.

Julen er jo trods alt lysternes fest.

Nissepige surprise

1. juledag bliver du måske taget på sengen af konen forklædt som udfordrende og kinky nissepige.

- Rigtig mange mænd har drømmen om at opleve hustruen i kinky nissepigetøj, hvis vi skal dømme ud fra de mange sæt, vi de sidste uge har solgt, fortæller Berit fra Afrodite i Ringsted, der på salget i forretningen tydeligt kan mærke, at december er måneden, hvor vi også på det mere erotiske plan kræser og er søde ved hinanden.

- Vi har også solgt rigtig mange såkaldte Pearl Divers, en vibrator, der stimulerer indvendig i skeden og klitoris på samme tid, og som hører blandt vore mest eksklusive og dyre varer. Et meget populært stykke sexlegetøj, der med garanti har stået øverst på mange kvinders ønskeseddel, fortsætter Berit, der mener, at et stigende antal danskere benytter højtiden til via mere erotiske gaver at komme tættere på hinanden.

Trådløse æg og Kama Sutra
Side6.dk, en af landets største og ældste netbutikker med sexlegetøj, havde allerede godt gang i julesalget, inden vi ramte december måned.

- Vores erotiske julekalendere og adventskalendere er i år gået som varmt brød, fortæller indehaver Roy, der ligeledes har ekspederet et stort antal vibratorer og trådløse vibrator-æg rundt til både mandlige og kvindelige kunder i Danmark.

- Vi spørger naturligvis ikke til, om det drejer sig om julegaver eller mere almindelige hverdagskøb. Men danskernes købelyst stiger under alle omstændigheder ret markant her op til jul, når det gælder alverdens former for sexartikler. Jeg er dog bare ikke så sikker på, om de her mere frække og intime gaver kommer med under træet, griner Roy, der ligeledes har haft stor december-succes med shoppens Kama Sutra- og Tantra-sex videoer.

Vibrator hitter
Trine, der bestyrer net-shoppen for Sevenheaven.dk, har i høj grad også haft en travl måned, så alle legetøjsordrer kunne nå at komme frem til forretningens kunder i god tid inden jul.

- Ingen tvivl om, at danskerne i høj grad lytter til hinanden, inden de vælger at smide et stykke nyt sexlegetøj i kurven. Så at vi her i december har solgt en hel del eksemplarer af syv-trins-vibratoren Ultra 7, er egentlig helt efter julebogen.

For når andre købere roser og siger god for et produkt, er der naturligvis også større chance for, at man selv får succes med det, smiler den travle bestyrer, der også kan berette om stigende interesse for trådløse vibrator-æg og de altid så populære Pearl Divere, bedre kendt som kvindens bedste ven.

- Det må især være spændende at være kvinde her op til juleaften, for der kommer til at være rigtig mange hårde og meget interessante pakker under juletræet, kan jeg vist rolig afsløre.

Nissepigen går igen
Butik Paradis, der har butikker i Århus, Holbæk og i København, har nøjagtig som hos Afrodite i Ringsted et stort antal kvindelige og mandlige kunder i forretningerne, der først og fremmest havde de frække nissepigekostumer i kikkerten.

Så mandag bliver formentlig en dag med masser af knald i, inden gæsterne kommer til stor middag.

Ellers er meldingen fra Paradis, at danskernes forsyner sig rigtig godt med alle typer af sexlegetøj her op til jul, men at der ikke har været et helt specielt produkt, som tidligere år, der har været helt særlig efterspørgsel på. Altså lige bortset fra den kinky nissepige, en del mænd øjensynlig kommer til at se meget mere til.

Forretningslinks:

http://sevenheaven.dk

http://www.paradiss.dk

http://www.scorshop.dk/sexlegetoej

http://side6.onlinekunder.dk

http://www.afrodite-ringsted.dk

1 af 4 - Rigtig mange mænd har drømmen om at opleve hustruen i kinky nissepigetøj, hvis vi skal dømme ud fra de mange sæt, vi de sidste uge har solgt, fortæller Berit fra Afrodite i Ringsted.
2 af 4 - Vores erotiske julekalendere og adventskalendere er i år gået som varmt brød, fortææler Roy fra Topsy/Side6-shoppen.
3 af 4 Pearl Diveren hitter i stort set alle sexbutikker i landet.
4 af 4 
0 kommentarer
Vis kommentarer