Ung pige savner sine orgasmer

Det er som om jeg ingen erotiske zoner har

Følg Sex & Samliv
Ekstra Bladet

Hej Signe
Jeg er en pige på 20, som er sammen med min kæreste. Vi har været sammen i et halvt år og bor sammen. Jeg har aldrig følt mig ordenligt tryg ved nogen før og har derfor heller aldrig fået en orgasme.

Ham her er den sødeste i verden, og efter et par gange fik jeg et par orgasmer. Men nu har jeg ikke haft nogle i fire måneder. Jeg er generelt ikke særlig følsom. Hvis han bider i øreflappen, slikker min brystvorte, kan jeg ingenting mærke. Det er som om jeg ingen erotiske zoner har. Og som om jeg ikke tænder på noget som helst. Virkelig mærkeligt.

Jeg kan ikke finde ud af, hvad der tænder mig og ligger bare og kigger. Vi har prøvet med legetøj og vil sige, at jeg bliver ret opstemt af en vibrator på klitten. Men så det så også kun det. Hvordan skal jeg komme videre og finde ud af, hvad jeg er til?

Hilsen en der savner sine orgasmer

Kære Du som savner dine orgasmer
Din beskrivelse af din krop og hvordan den ikke reagerer, fik mig til at tænke på en krop, som beskytter sig selv ved at blive følelsesløs. Hvis hoved, hjerte og krop inderst inde er beskæftiget med hver sin ting/bekymring, så sker der ikke en pind seksuelt.

Du kan sagtens fremprovokere en fysisk reaktion med fx en kraftig vibrator, lige som at man kan få tårer til at trille ved at hive et næsehår ud, men sex er jo ikke ikke kun noget fysisk. Sex, erotik og kærlighed hænger i allerhøjeste grad sammen med din hjerne og med dine følelser.

Så i stedet for kæle for din krop, kan det være, at der skal kæles for dit sind. Hvad får dig til at føle dig tæt på din kæreste?

Er det fx når I ligger tæt og snakker eller måske, når han siger, at han elsker dig eller? Hvornår mærker du din kærlighed til ham aller-mest? Hvilke situationer gør dig blød og glad alene eller sammen med ham?

Prøv at udforske og opdyrke de glimt af veltilpashed, du finder. Glæde og følsomhed opstår og åbnes indefra under de rette omstændigheder, når du er i balance og klar til det.

Kh Signe

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind