Danske piger: Vi vil tages med magt!

Når danske kvinder fantaserer om sex, indgår der tit et element af tvang

Nogle piger giver sig hen til fantasier om tvang og underkastelse. (Foto: Trevor Watson)
Nogle piger giver sig hen til fantasier om tvang og underkastelse. (Foto: Trevor Watson)
Følg Sex & Samliv

Det glittede dameblad for unge kvinder, Woman, offentliggjorde for nylig en sexundersøgelse baseret på deres læseres erfaringer.

Man kunne blandt andet læse, at hel del af pigerne fantaser om at blive taget. Med magt...

Også erotiksitet side6.dk havde for nylig en artikel om kvindernes frække fantasier. Den byggede på interviews med seks piger, der alle drømte om tvang.

Derfor kan man let få det indtryk, de fleste kvinders sexdrømme er store stemningsfulde Hollywood-produktioner med statister og rekvisitter og masser af ansigtsløse mænd. Disse mænd tvinger pigen til sex og misbruger hende.

Det handler for kvindens i høj grad om at føle sig begæret og bekræftet, men det betyder selvfølgelig ikke, at kvinderne vil voldtages i det virkelige liv. Der er meget langt fra drejebog til virkelighed. Faktisk har kvinderne ofte ikke slet ikke behov for at forsøge at leve disse fantasier ud. Heller ikke på ’legeplan'.

De skal ikke leves ud
For både mænd og kvinder gælder det ikke nødvendigvis om at leve sine fantasier - eller dele dem med andre. Som sexolog Gert Whinter udtaler til Iform:

'Det spændende ved fantasier er, at du er din egen kreative instruktør og kan skabe situationer, som ikke lader sig gøre i virkeligheden. Seksuelle fantasier er så ambivalente, idet der hele tiden er et paradoks: vil, vil ikke, som du kan lege med i fantasien. Her opbygger det en spænding, hvor det i praksis ville skabe forvirring i forhold til partneren.'

Mænds frække fantasier
Hvis man læser mandeblade og diverse sexundersøgelser, tyder det på, at de fleste mænds sexfantasier er bygget op af relativt simple forløb, ikke ulig pornofilm:

Hovedpersonen forfører/forføres af en eller flere kvinder, som de dyrker sex med. Meget detaljeret sex med - oralsex, analsex og lignende.

Pigerne i mændenes sexfantasier er ofte specifikke personer, som de har set eller kender: En kollega, en pige fra gaden, en kendis. På trods af det kan være usandsynligt, at det sker i virkeligheden, har fantasierne en ’realistisk’ tone.

Her kan du blogge om pigernes kinky fantasier

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner selvskade for regeringen og Danmark

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind