Lær af de lesbiske: Få bedre sex

Ny bog der handler om pigesex giver gode råd til begge køn

Kontakten med et andet menneske, nærhed, intimitet og tillid er ofte det, vi tænder mest på - og det, der skiller ok sex fra topsex. (Foto: Trevor Watson)
Kontakten med et andet menneske, nærhed, intimitet og tillid er ofte det, vi tænder mest på - og det, der skiller ok sex fra topsex. (Foto: Trevor Watson)
Følg Sex & Samliv

Selv om bogen 'Stora sexboken' er skrevet af kvinder og til kvinder og handler og sex mellem kvinder, er der masser af gode råd, som heteroseksuelle kan lære lidt af.

Tal sammen
Tankelæsning og telepati er ikke den bedste måde at blive en bedre elsker på. Desværre har mange svært ved at tale om, hvad de kan lide i sengen. Tag alligevel initiativet til at fortælle din partner, hvad du kan lide og ikke kan lide. Eller spørg ind til din partners lyster.

Tænk igennem, hvad du vil svare, når partneren spørger dig. Skriv det eventuelt ned. Prøv at sige det højt for dig selv. Og begynd med de ting, du synes er mindst pinlige.

Jo før I går i gang, jo bedre, for din partner kan føle sig snydt, hvis du i meget lang tid har haft en trang, hun/hun ikke kender til.

Hav respekt for din partners lyster. Grin ikke og vær ikke nedladende og afvisende. Så bliver han/hun også mere åben overfor dig. Vær positiv i stedet for negativ, sig 'jeg elsker, når...' i stedet for 'jeg hader, når...'

Vis hvordan
Engang i mellem kan det være svært at sætte ord på lysterne. Derfor kan du ved dine lyde og dit kropsspog give udtryk for, hvad du kan lide. Støn højere, når det er godt, eller vis helt konkret på dig selv eller din partner, hvordan det skal gøres.

De vigtigste punkter
Find G-punktet. Det kan ikke siges for tit. Det sidder på cirka fem cetimeter oppe, på forsiden/mavesiden. Stik ind pegefingeren op og lav en 'kom her'-bevægelse. G-punktet er rig på nerveender og reagerer mere på tryk end på kærtegn. Prøv også at presse let lige over venusbjerget, samtidig med du stimulerer G-punktet.

Det kan være lettere at finde g-punktet, hvis kvinden sidder på hug eller bliver penetreret bagfra.

A-punktet er G-punktets ukendte nabo. Det er fyldt er følsomme nerveender. Også det sidder på skedens fremvæg. Lidt højere end g-punktet, tæt på livmoderåbningen, og det er enten glat eller har små hvælvinger. Tryk og massage er det rette for A-punktet, der kan give nogle kvinder multi-orgasmer.

Find andre zoner
Kroppen har masser af erogene zoner. Den bedste måde at finde dem på er helkropsmassage. Giv hinanden lækre og lange helkropsmassage, og I vil opdage nye sider af jer selv og hinanden. Variér med kys, kild og krads,

Hjernen er det vigtigtste zone. Det lige meget, hvad du rent fysisk gør, hvis din hjerne ikke er med. Ved at koncentrere dig og ved indlevelse i øjeblikket (eller ved at fantasere om noget) kan du påvirke din oplevelse af det, der sker med kroppen.

Kontakten med et andet menneske, nærhed, intimitet og tillid er ofte det, vi tænder mest på - og det, der skiller ok sex fra topsex.

(Kilde: Stora Sexboken af Helene Delilah og Malinda Flodman)

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time