Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Vores bryster skal kysses og krammes

Seks danske kvinder fortæller, hvad der tænder, når det handler om kys og kærtegn i brystafdelingen

Bryster er et sjovt stykke legetøj, men der skal ikke leges med dem hele tiden, for så bliver det belastende i længden, mener en af vores læsere. (Foto: Magic Media)
Bryster er et sjovt stykke legetøj, men der skal ikke leges med dem hele tiden, for så bliver det belastende i længden, mener en af vores læsere. (Foto: Magic Media)

De store skal æltes, de små skal aes - eller hvad?

Bryster er lige så forskellige som deres ejere, men der er dog visse grundregler, som er vigtige at kende for alle, der elsker bryster. Det forklarer vores sexpert Signe V. Bentzen i artiklen:

Se også: Babsologi: Her er en håndfast og erotisk barmguide

Her fortæller seks danske kvinder om, hvordan de kan lide at blive at få deres fordele kærtegnet op til og under elskov:

Tina: Strejfes blidt
Mine bryster skal blot strejfes, så er jeg tændt. Først blidt og efterhånden mere og mere fast, på grænsen til hårdt. Ønsker at mine bryster skal kæles for under sexakterne, og jeg leger gerne selv ved dem - også under orgasme og onani. Berøringen af mine bryster tænder mig og har direkte forbindelse til skridtet.

Mine brystvorter skal slikkea, suttes, nives, så jeg kan mærke det, uden at det gør alt for ondt. Og jeg nyder, at mænd koncentrerer sig om brysterne, så gør de ikke det, så går luften ligesom ud af ballonen.

Læs:

Sex & samliv - 6. okt. 2010 - kl. 19:58 Mmm - flere bryster

Inge: Ikke en radio
Mine bryster er et ømt punkt i den forstand, at jeg er meget glad for dem, og de skal derfor behandles respektfuldt. Min partner må gerne ae, klemme blidt, slikke, nappe, massere, ælte let. Men der må ikke hives, nives, bides, æltes hårdt eller drejes rundt på dem. Og hvis man drejer rundt som med en knap på mine vorter, så får han aldrig lov at røre dem igen. Jeg er ikke en radio.

Leger gerne med mine bryster selv under akten, men får mere ud af, at min partner gør det. Leger sjældent med dem selv under onani. Hader, hvis han syntes, at penis skal køres ind imellem dem. Det er slet ikke noget, jeg får noget ud af, og af en eller anden grund føler jeg, det er grænseoverskridende.

Læs:

Se også: Brysterne først

Julie: hænder og mund
Mine bryster er en ret erogen zone for mig, så jeg er ret vild med at blive rørt der både med hænder og mund. A

En fejl, mange fyre laver, er, at de moser bryster, som var det et par appelsiner, der skal presses til en omgang morgenjuice, eller niver hårdt i brystvorterne. Mine bryster er enormt følsomme, og det svarer lidt til, hvis vi gik og kvaste deres nosser.

Nogle fyre er alt for brystfikserede og fatter ikke, at det kan blive irriterende, hvis de kun fokuserer på brysterne og glemmer resten af kroppen. Bryster er et sjovt stykke legetøj, men der skal ikke leges med dem hele tiden, for så bliver det belastende i længden.

Læs:

Se også: Hun har landets bedste kavalergang

Anne: Ekstremt følsomme
Mine brystvorter er ekstremt følsomme, så i begyndelsen foretrækker jeg berøringer, der er så blide som muligt. L ess is more. Blide berøringer kan få mig helt op at ringe. At få suttet brystvorter er dejligt og frækt - det sætter fantasien igang. Det er jo svært at indrømme, men jeg har ammet tre børn, og det er meget sensuelt og sætter gang i en masse kærlige følelser. Nogle af disse kærlige følelser søger jeg efter, når en mand sutter på mine brystvorter, men det prøver jeg nu at nøjes med at tænke…

SE

Sex & samliv - 3. nov. 2011 - kl. 10:42 TV: Danske mænd besatte af bryster

Det værste er en mand, der ikke lytter, når jeg klart og tydeligt fortæller, at det er for hårdt. Jeg var ude for en i swingerklubben, som nev hårdt i brystvorterne. Jeg var tålmodig og fortalte ham roligt, at det var for hårdt. Øjeblikket efter nev han igen og drejede vorten rundt, som var det en knap. Jeg slog til hans hånd og stoppede samværet øjeblikkeligt.

Læs:

Se også: Sådan giver silikonebryster bedre sex

Heidi: Aer
Det bedste er, når han bare aer, gerne hele vejen fra maven og så nærmest kommer til at røre ved brysterne og nipples engang imellem. Det går altså bare lige i dåsen. Under selve sexakten må han gerne småbide lidt i dem, dog ikke for hårdt.

Har gået i en uge og pillet hud af, da en havde bidt lige voldsomt nok i stakkels nipple. Jeg rører egentlig ikke selv ved dem under onani, men op til gør jeg. Det værste er, hvis en mand ælter. Det kan jeg ikke bruge til noget overhovedet.

Se også: Pia kvæler fyrene med sine megabryster

Tine: Hårdt
Jeg elsker, at min partner kan lide at lege med mine bryster. I starten skal det være blidt og ømt, kramme dem og ikke være bange, for de går i stykker, sutte på dem imens og lige nappe i brystvorterne med tænderne. Når jeg så er godt liderlig og varm og bare så klar, så må han gerne tage hårdere fat. Er ret vild med de bliver ’brugt’, så han må gerne hive godt fat i dem og derefter bide hårdere i dem end i starten.

Når jeg leger med mig selv, er det ikke mine bryster, som er i centrum, dem bruger jeg faktisk ikke i min leg.

Det værste en fyr, kan gøre ved mine bryster, er nok, at han ikke tør tage ved dem og tror, de går i stykker, derfor fortæller jeg ham gerne, at de må bruges, og jeg kan lide det.

Læs:

Se også: Er du bryst- eller baldemand?

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen