Annonce:
Annonce:

10 tegn på han er utro

Kan du sætte flueben i samtlige punkter, er det nok tid til en alvorlig samtale med din mand

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Det burde ikke komme som et chok, når hun opdager, han har en affære. Men det gør det oftest alligevel.

Fordi hun ikke har holdt øje med alle de små tegn, som hver især måske ikke er afgørende, men som sammenlagt peger på, at der er ugler i mosen og andre kvinder i sengen.

Det fremgår af en artikel på dailymail.co.uk.

Læs: Kvindens otte tegn på utroskab

1. Du tjener mere end ham
Ja, det er ikke noget særsyn længere, men ikke desto mindre føler nogle mænd det som et lille nederlag, hvis deres kvinde bringer større bytte hjem end dem selv. En nylig undersøgelse viste, at mænd, der er økonomisk afhængige af deres partner, har fem gange så stor sandsynlighed for at knalde ved siden af.

Læs: Mænd, der tjener mindre end konen, mere utro

Annonce:

2. Arbejde
Hvis din partner arbejder så meget, at han bruger mindre end ti procent af sin tid med dig, er der ti procent chance for, at han (eller du) er utro.

Ifølge en britisk undersøgelse bruger par med børn mindre end 75 minutter sammen om dagen, og selv om man ikke behøver at sidde lårene af hinanden, er det vigtigt at lave parting. Andre undersøgelser peger på, at småbørnsforældre oftere er utro.

3. Bor sammen før ægteskab
Mange mener, at der er fordele ved at bo sammen, før man evt. bliver gift, så man afretter der værste særheder. Men en anden britisk undersøgelse - som ikke nødvendigvis kan overføres til danske forhold - peger på, at par, der kun bor sammen, men ikke er gift, har 40 procent større sandsynlighed for at være utro, end gifte.

Annonce:

4. Bror eller far var utro
Andre forskere har peget på, at man kan være genetisk disponeret for at være utro. Det er genvariant DRD4, der gør bærerne til nydelsessyge thrill seekers. Og da gener ligger til familien, ligger den næsten til højrebenet.

Læs: Gener skyld i utroskab

En anden undersøgelse peger på, at mænd, der ikke produceret nok af samhørighedshormonet vasopressin, har større sandsynlighed for at have svagt funderede parforhold og flere problemer deri. Og derfor søger de kicket ved engangsknald.

Og hvis han har en enægget tvilling, der har været utro, har han 200 procent større sandsynlighed for at også være utro, ifølge et helt tredje studie.

5. Har været gift før
Et studie fra European Journal of Operational Research viste, at hvis man har været gift før, formindsker det chancen for at det nye forhold holder. Omvendt ikke så slemt, hvis begge parter havde været gift før.

Annonce:

6. Sexbesat
Afhængighed af porno kan være tegn på, at manden enten har en depression, og/eller at han ikke orker/kan/vil være sammen med sin partner. Og denne afhængig skaber et behov for nye sexkicks hele tiden. Se også punkt 4.

Læs: Når sex er en sygdom

7. Han kan ikke lide din familie
Mænd mister ofte familiens netværk, hvis han boller ved siden af, så hvis han i forvejen er ligeglad med den, er risikoen for at miste den ikke noget, der holder ham tilbage fra et sidespring.

8. Facebook
Flere undersøgelser peger på, at der er et stigende antal skilsmisser, der skyldes, at en af parterne har været utro med en, de har fundet på Facebook.

Læs: Hver 10. utro på Facebook

Læs: Drømmesex på Facebook

9. Han er dummere end dig
Evolutionspsykologen Satoshi Kanazawa fortalte i sidste år, at mænd med lav IQ har større sandsynlighed for at være utro, idet de åbenbart ikke kan gennemskue konsekvenserne af deres handlinger.

Læs: Dumme mænd er utro

Annonce:

Desuden er der det studie, der peger på, at spontane mennesker er mest utro. De ville oftere nyde en kage, en smøg eller en affære i stedet for at tænke på de langsigtede konsekvenser for helbred eller forhold. De viste sig også, at de mest impulsive var unge med lav uddannelse og indkomst.

Læs: Spontane mennesker mest utro

10: Små børn
Hvis I har små børn, er der også større sandsynlighed for, at han (eller du) kan lokkes til et sidespring. Ifølge en britisk undersøgelse er hver fjerde mand med småbørn partneren utro. Stress, mangel på søvn og partid nævnes som årsager.

Læs: Nybagte forældre er utro

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: