Kom i swingerlære

Al begyndelse er svær: Her er to alternative måder at komme igang som swinger

Interesseret i at swinge, men ved ikke rigtigt hvordan, eller tænder I på pigesex, men har svært ved at komme igang?

Så har erotiksiden side6.dk har et par gode tips. I to artikler kan du læse om, hvordan du kan komme igang med at swinge.

For der er typisk langt fra fantasi til virkelighed.

Se også: Sådan dyrker vi swingersex

I den ene artikel på side6.dk fortæller Helle og Adam fra Sydsjælland, at de længe har drømt om at være flere i sengen. Først søgte de mænd på frække datingsites, men dem tændtre Helle ikke på, da de kom på besøg.

Så prøvede de frække lege med et par af Helles veninder, men det endte med jalousi og uvenskab.

Se også: Singlekvinder går i sexklub

Luder
- På det tidspunkt var jeg ved at opgive det hele, må jeg indrømme. Men jeg har en anden god veninde, som jeg kan tale med om alt, og hun kom faktisk med et lidt alternativt forslag. Nemlig at gå til en prostitueret, fortæller Helle.

For Adam var det en mærkelig tanke:

- En prostitueret var så langt fra vores tankegang, at vi slet ikke have overvejet det. Min første reaktion var da også, at det lød rimeligt usmageligt og ikke særligt frækt. Men det gik over, da jeg var inde og kigge på nogle hjemmeside med escortpiger. De så jo fantastiske ud!

Tilgengæld kunne Helle godt lide tanken om en professionel:

- Dels var det ikke en, vi kendte, for det gør vi aldrig igen! Dels var det en, der kom med et helt specielt formål. Det vil sige, at man skulle ikke 'lære hinanden at kende', eller fornemme kemi eller gøre et godt indtryk og alt det der. Hun kom for at glæde os, og det var egentligt et godt udgangspunkt.

Læs:

Se også: Unge swinger løs

Ingen nerver
De fandt så 'Susanne':

- Hun var meget sødere og mere afslappet, end jeg havde regnet med. Meget professionel, så jeg stillede en masse spørgsmål, og hun fik min nervøsitet til at gå væk.

- Og da hun kom var det helt naturligt. Hun overtog ligesom styringen og vidste jo, at vi var begyndere, så hun førte os nærmest fnisende ind i soveværelset, hvor hun satte Adam i en stol, og så gik hun i gang med mig. Jeg er ikke kommet så voldsomt siden begyndelsen af vores forhold. Hun var utrolig dygtig! Og så inviterede hun Adam over til os, fortæller Helle

Adam syntes, det var frækt:
- Det fungerede perfekt. Det var heller ikke første gang, hun havde haft nybegynderpar, fortalte hun senere.

- Det var den bedste oplevelse! Og det gav os virkelig en god førstegangs oplevelse af at have en anden med i sengen. Vi har haft hende på besøg tre gange siden, for hun er bare dygtig. Men nu tror jeg snart vi skal til at prøve nogle andre, som vi ikke betaler for. Men det bliver svært efter hende her, lyder det fra Helle.

Læs:

For Linda var det som at komme hjem, da hun første gang besøgte en swingerklub. (Foto: BL) Sex & samliv Mit liv som ung swingerpige

Pigesex
Er du ikke til prostituerede? Så kan du måske i stedet for komme i swingerlære hos Jeantte og hendes mand.

Læs hele interviewet med Jeanette her

De har specialiseret sig i at hjælpe nybegynderpar med at starte op, typisk ved at lade pigerne lege først.

- Det er faktisk en rigtig god måde at starte op på. Særligt fordi man undgår jalousi. De fleste mænd bliver jo ikke jaloux, fordi deres kvinde er sammen med en anden kvinde. Og kvinden bliver sjældent forskrækket, fordi vi kvinder er meget blidere, og så skal hun heller ikke tage stilling til en helt fremmed pik, der måske skal op i hende, forklarer Jeanette, der er en 43-årige jurist fra København.

- Det kan godt være meget grænseoverskridende. Og når vi endelig når derhen, hvor jeg stikker en masse ting op i hende, så er hun allerede så liderlig, at hun er ligeglad. Så bliver overgangen til fremmede mænd også mere naturlig.

Læs:

Se også: Her må du knalde på dansegulvet

Rutiner
Jeanette og hendes mand har efterhånden opbygget en hel serie rutiner, der fungerer godt, når der kommer generte nye par på besøg.

- Vi starter typisk med en masse spørgsmål over mailen, for det er ret vigtigt at afgøre, hvor afklarede de er, inden de dukker op. Typisk er nybegyndere sådan fordelt, at de måske begge to kan lide fantasien, men den ene er mere interesseret i den anden.

- Det er tit kvinden, der er lidt genert eller tilbageholdende, så det er hende, man skal koncentrere sig om. Når det er første gang, blander min mand sig stort set ikke, med mindre den anden mand beder om det. Så undgår man jalousi. Jeg lader også at være for meget sammen med den anden mand for at undgå jalousi fra pigen, men det er sjældent et problem, når vi er nået så langt.

- Når vi så har parret hjemme, spiser vi en god middag, jeg sludrer med pigen i køkkenet og vi lærer hinanden lidt mere at kende. Godt med rødvin løsner altid lidt op, men aldrig for meget. Fulde sexorgier fungerer slet ikke.

Læs:

- Det meste af min seksuelle erfaring kommer fra klubber, hvor jeg har lært af andre medlemmer, siger Dina. (Foto: BL Foto) Sex & samliv Ung swingerpige: Sex er min livsstil

Spring
Springet fra kaffe og snak til sex kan være lidt svært, forklarer Jeanette:

- Nybegynderne tager ikke initiativet, så det ender altid med at være mig. Et godt trick, har jeg lært, er at tage pigen med på op i soveværelset og prøve lidt frækt undertøj. Efter et par rundvisninger for mændene løsner hun op og føler sig fræk, og så lader jeg hænderne vandre.

Resten går af sig selv:

- Drengene ser på, mens jeg gør hende grænseløst liderlig. Efter et par orgasmer er hun klar til hvad som helst. Så er det typisk der, jeg tager strapon på og giver hende en baghyler, og så begynder drengene at blande sig. Det er en rigtig god måde at åbne op på, lyder det fra Jeanette.

Læs hele interviewet med Jeanette her

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen