Derfor er analsex til mænd frækt

Danske kvinder - og mænd - fortæller, hvorfor de giver sig hen til denne tabuiserede sexleg

'Bare rolig - jeg skal nok være forsigtig.' Der er delte meninger om analsex til mænd. (Foto: All Over)
'Bare rolig - jeg skal nok være forsigtig.' Der er delte meninger om analsex til mænd. (Foto: All Over)

Analsex. Det er en sikker klikvinder hver gang. Både mænd og kvinder finder det åbenbart pirrende.

Men når vi taler om den form for analsex, hvor manden er modtager, forholder det sig lidt anderledes, især blandt mænd.

Ikke desto mindre har vi fået en række danske kvinder og mænd til at fortælle om deres oplevelser med analsex til mænd. Vi tolker sexlegen bredt, så det indbefatter stimulering med tunge, fingre og sexlegetøj.

Læs: Det mener fyrene om analsex til mænd

Men først skal vi høre, hvad sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen mener om konceptet:

Føøøølsomt omåde
Nogle mænd tænder også på at blive rørt eller slikket omkring anus. Nogle mænd tænder på at få en finger eller andet som fx en buttplug stukket op i anus. Nogle mænd nyder ind imellem at overgive tøjlerne til kvinden og lade sig tage fx med en strap-on dildo.

Og nogle mænd tænder helt af på det hele, forklarer Bentzen, der her kommer med en guide til kvinder, som har mod på at gøre lidt ekstra for deres mænd:

- Anus og området omkring anus er meget følsomt. Det har ca. dobbelt så mange nerve-ender som penis-hovedet, og kommer du op og rammer prostata, får nogle mænd anale orgasmer. Så der er gode muligheder at glæde ham ved komme lidt tættere i kontakt med din mands anus.

Læs: Analsex - nu også til mænd

Spørg først
- Men da anus er et meget følsomt område, og lukkemusklen knytter hårdt til, hvis man ikke er tryg ved situationen, så du skal være ret forsigtig. Og det kan være en rigtig god ide have talt med ham om det, før du går i gang. Det behøver ikke være en lang snak, et simpelt hvisk i øret, ’jeg stikker nu min finger op i røven på dig. Er det ok?’, er rigeligt, lyder det fra Bentzen.

- Får du et positivt grynt, kan du lige så stille gå i gang. Sørg for at finger og anus er vådt, brug enten spyt, olie, glidecreme eller lignende. Og begynde med at pirre ham lidt omkring anus, så han begynder at slappe af, før du bevæger dig ind i selve anus. Har du lyst, kan du begynde med at slikke ham fx starte ud med penis, slikke pungen og mellemkødet, før du bevæger dig længere bagud til og omkring hans anus.

Læs: Det mener fyrene om analsex til mænd

Det mener kvinderne om analsex til mænd
Rikke: Frække reaktioner
’Jeg har prøvet at give fyre fingeren analt, da han selv bad om det. Til at starte med var det vildt mærkeligt og lidt ulækkert i mine tanker, men hvis man som kvinde tænder på en fyrs reaktioner, er det her, man kan få de bedste. Da han begyndte at vride sig af liderlighed, glemte jeg alt om, hvad jeg egentlig lavede, og blev da ved, til han kom. En finger, har jeg erfaret, er nok for de fleste fyre, da tanken om andet og større deroppe på en måde skræmmer dem.

Tina: Mærkeligt
Jeg har endnu ikke prøvet at give en mand analsex, og jeg tror heller ikke, jeg vil, når det kommer til stykket, fordi jeg på en måde finder det mærkeligt at gøre på en mand. Men nok også, fordi mange mænd går i forsvarsposition og siger: ’Det er kun for homoseksuelle’ og ’der skal intet op i min røv’.

Mariann: Vild med en strap-on
Jeg har prøvet at give flere mænd analsex. De fleste af dem har faktisk været vilde med det. Jeg synes, det er utrolig frækt at give en analsex. Jeg har faktisk haft en oplevelse med en mand, hvor jeg havde en strap-on pik på og kneppede ham i røven. Fed oplevelse.

Randi: Lidt udenfor
Jeg har prøvet at stikke en finger op i min kærestens hul. Dette syntes han ikke om, da han mente, det var for bøsset og for krænkende og ulækkert, da han kun mener, der skal komme noget ud af det hul. Men han kan godt li’, hvis man kærtegner ham rundt om hullet og lidt indenfor.

Malena: Finger efter aftale
Jeg har et par gange prøvet at give min lejlighedselsker fingeren - vel at mærke efter aftale! Han lagde sig på maven, og jeg gav ham massage over det hele. Så ville han gerne have ballerne skulle have en ekstra tur, og jeg sluttede med at kysse og nusse ham mellem balderne, inden jeg lod fingeren glide ind og masserede. Jeg synes, det var frækt, og senere fik han en tur med vibratoren - dog kun udvendig, for den var lidt for stor en mundfuld.

Tina: Frækt at se ham
Det er da vildt frækt at give en fyr analsex. Bare at se nydelsen i hans øjne og bare se hans krop ryste og dirre, når han kommer. Jeg har prøvet at have en finger oppe i en fyr og rigtig massere og lege med hans hul og ramme hans g-punkt, mens jeg suttede hans pik - han kom så meget og så vildt, at han næsten besvimede. Jeg synes, det er et must og tænder rigtig meget på at give en fyr den oplevelse.

Stine: Ikke afvisende
Jeg synes ikke, det er ulækkert, men det siger mig ikke så meget. Men jeg er ikke afvisende over for ideen.

Julie: Homoskræk
Jeg har aldrig givet en mand analsex, ikke engang proppet en finger op. Fyre har en tendens til, at de gerne vil proppe pik/finger/dildo op i måsen på kvinder, men de nægter at prøve det selv. Tror det er skrækken for at blive stemplet som homo, hvilket jeg synes er en plat tankegang.

Liselotte: Buttplug
Jeg har brugt en buttplug og en lille dildo på min fyr. Han elsker det. Og det er vildt frækt, fordi han tænder så meget på det. Jeg er dog ikke ret vild med at stikke fingeren i ham, for jeg kan ikke ret godt med, at min finger lugter. Hvis han en dag kommer hjem med en strap on og beder mig tage ham, så er jeg dog game!

Pia: Ikke en finger
Min kæreste synes, at det er meget ophidsende at blive slikket/rørt ved huden mellem anus og pungen. Jeg har prøvet én gang at stikke en finger op, under samlejet, men det syntes han var ubehageligt.

Annemette: Er gerne behjælpelig
Mange mænd nyder det selv, og hvis manden tænder mig nok, så er jeg gerne behjælpelig der også, enten ved at slikke ham bagi, eller jeg bruger en finger til at stimulere mandens prostata. Det kan tænde mig ret meget, hvis jeg mærker, at det tænder ham.

Malene: Bliver våd af det
Jeg har givet min nuværende partner finger i anus, men ikke med legetøj. Jeg synes, det er frækt. Jeg bliver så tændt og våd af at høre på ham, hvor godt det er, og det giver mig endnu mere lyst til ham. Jeg synes ikke, at der er noget ulækkert ved det.

Læs: Analsex sundt for mænd

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Sex & samliv
Mest læste
Hent flere
Dagens frække fra Side6.dk
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Ulrik Bachmann
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen