Gør Fars dag til fræk dag

Værsgo', piger - her er en lille indkøbsliste, der vil glæde manden i huset

For få uger siden var det som bekendt Mors dag, og på onsdag den 5. juni er det så Grundlovsdag og Fars dag - og hvis du til Mors dag var en af de kun flere og flere danske kvinder, der af ægtemanden blev begavet med en erotisk gadget fremfor roser eller chokolade, så burde du måske give ham frækt igen nu.

Det er nemlig så langt fra udelukkende singlekvinder og par i fællesskab, der kan have rigtig stor glæde og fornøjelse at en erotisk gadget/et stykke sexlegetøj, når du ikke lige er hjemme.

Se også: Fem grunde til at hade sexlegetøj

I dag findes der flere stykker legetøj henvendt specifikt til ham end nogensinde tidligere - og rigtig mange af disse produkter kan han have måske endnu større udbytte af, hvis du giver ham en hjælpende og ekstra kærlig kvindehånd med i legen.

Her følger en række gode, kinky og ikke alt for dyre Fars dags gaveforslag fra hende til ham, der vil gøre den kommende onsdag tanden endnu mere erotisk og mindeværdig end ellers.

Alle fundet på danske webshops med erotiske gadgets.

Se også: Forårets fem frække sexnyheder

Penisring med indbygget pral
Ja, ja, han er da pænt god i sengen, og han kan bare blive ved og ved. Mener han i hvert fald selv. Men hvor meget kan han i realiteten præstere, når alt kommer til alt?

Det har han/I nu mulighed for at helt bogstaveligt at holde regnskab med med denne kombinerede penisring og stødtæller.

Sex & samliv - 25. apr. 2013 - kl. 12:36 TV: Mænd bruger også sexlegetøj

Ringen sørger for at holde ham lidt længere end ellers, og så kan I efterfølgende tælle stødene i forbindelse med lagengymnastikken.

En gadget, man kan få meget skæg og ballade ud af - og som ikke mindst, hvis blot han er en lille smule konkurrence-minded, nok skal få ham til at svede ekstra meget her i sommervarmen.

Pris: 55,00 kroner

Køb den her:Erotik.dk

Frugt er så sundt - og frækt!
Frem for at begave ham med blomster, så giv ham frugter, eller måske bare en enkelt af slagsen, hvorfor ikke en pære eller en kiwi – eller en af de andre saftige onani-frugter, netop kommet på markedet. Enkel og ligetil og meget effektiv i (hånd)brug, og så medfølger der naturligvis godt med smørelse, så fornøjelsen for ham bliver helt i top.

Sex & samliv - 10. apr. 2012 - kl. 23:25 Potent test af sexmaskiner til mænd

Går indehaveren af frugten ikke alt for voldsomt til værks, så kan produktet benyttes igen og igen - og her hjælper det for mange mænd rigtig meget på oplevelsen, hvis hun giver en hjælpende hånd med i projektet.

Pris: 49,00 kroner pr. stk.

Køb den her: http://www.lovejoy.dk/sexlegetoej-65/sexlegetoej-til-maend-67/juicy-mini-masturbator-nyhed-19868.html

Til når hun ikke er hjemme
Gaven til manden, fra konen/kæresten, der ikke ynder at gøre det til mere, end det nu er - nemlig en god og hyggelig måde at voksenlege på.

Enten når hun ikke er hjemme, eller i forbindelse med fællesleg i dobbeltsengen, hvor han så har lidt flere muligheder at hygge med. Også en mulighed for at sexlege trekant, uden at det ender i det helt store drama og ødelagt ægteskab.

Sexperterne - 29. feb. 2012 - kl. 14:37 TV: Tør du stikke dilleren i denne?

En meget virkelig følelse og fornemmelse, specielt hvis han evner at fantasere sig lidt væk, mens det står på - og som par bør man altså på ingen måde undervurdere i hvor høj grad, sexlegetøj i dobbeltsengen kan bidrage til at få det fælles sexliv til at antage helt nye og spændende dimensioner. Igen uden og komme ud af huset og/eller involvere andre i legene.

Pris: 149, 95 kroner

Køb den her: http://kinkyfun.dk/product.asp?product=166

Glasklar dildo - til deling
Flere og flere mænd tør stå ved, at analpirring - ja, I det hele taget at modtage analt, er noget, de tænder på. Uden af den årsag hverken at være bi- eller homoseksuel, der handler om noget helt andet.

Så er han til at modtage analt, så forær ham en GlassTix Rattle - Glasdildo, der nok skal gøre lykke - og som altså med stor fornøjelse, naturligvis, kan benyttes af jer begge.

Lige som langt de fleste kun er tanden mere på, når partneren også deltager i legen.

'Bare rolig - jeg skal nok være forsigtig.' Der er delte meninger om analsex til mænd. (Foto: All Over) Sex & samliv Derfor er analsex til mænd frækt

For den som ønsker en endnu mere intens følelse, kan dildoen både varmes op og køles ned, alt efter behov. Hvis man er til leg med varme, kan varmt vand benyttes, og er man til leg med kulde, skal man blot lægge dildoen i køleskabet før brug.

Pris: 110,00 kroner

Køb den her: erotik.dk

Oppusteligt blowjob
Willaboo er et oppusteligt onaniprodukt til mænd - simpelt, men yderst effektivt.

Fungerer ved, at man fylder legetøjet med luft (alternativt med en kombination af vand og luft), og så er det parat til engangsbrug.

Ønsker man følelsen af et blowjob, kan man vælge at fylde onani-posen med varmt vand.

Sexperterne - 8. jun. 2011 - kl. 21:36 TV: 'Du kan træne dyyybt blowjob med den'

Er man mere til luft, så styrer man selv helt hvor meget, man puster i - jo mere luft, jo strammerede bliver fornemmelsen under brug. Efter legen, og man puster eller fylder op med vand, smider man bare den brugte pose ud.

Produktet har en overflade som en frysepose og føles meget glat mod huden, når Willaboo smøres med den medfølgende glidecreme - og der er fem stk. i en pakning.

Pris: 100,00 kroner

Køb den her: http://www.sinful.dk/willaboo-oppustelig-onaniprodukt-5-pak

Sex & samliv Danske kvinder: Dildoen ændrede mit liv

0 kommentarer
Vis kommentarer