Ung pige: Jeg er vild med modne mænd

M. er en 23-årig studerende, som næsten altid har datet mænd, der er væsentligt ældre end hende. Men endnu ingen, der er ældre end hendes far …

M. er 23 år gammel og mere end almindeligt glad for mænd, der er meget ældre end hende selv. (Foto: Swaage)
M. er 23 år gammel og mere end almindeligt glad for mænd, der er meget ældre end hende selv. (Foto: Swaage)

Der er ikke uden gund, at det er blevet en kliché, at gamle grise vil have ungt kød, og at unge piger tænder på modne mænd. ekstrabladet.dk har mødt en 23-årig studerende, der ikke er bange for at sige, hun føler sig bedst tilpas sammen med lidt - eller meget - ældre mænd:

- Jeg har vel altid været svært fascineret af mænd, der umiddelbart rammer et godt stykke ved siden af min egen alder. Eller i hvert fald ved siden af, hvad sund fornuft ville anbefale. Det er svært at sætte en specifik alder på, da der er et utal af faktorer, der spiller ind.

- Jeg har dog en grænse, der ikke strækker sig længere end ind i 40’erne. Men man har jo et standpunkt, indtil man tager et nyt - så det er vel i reglen også det, jeg lever efter, siger M, 23-årig studerende fra Århus, til ekstrabladet.dk.

Banalt og indlysende
M. har svært ved at konkretisere, hvad der tiltrækker hende:

- Overordnet set må det vel være noget så banalt og indlysende som erfaringen udi livets mange facetter. Det er nok det islæt af modenhed, der tit følger med alderen, der trækker i mine unge lemmer. Jeg kan hurtigt komme til at føle mig lidt for ’ovenpå’, når jeg fedter rundt med fyre på min egen alder. Det er den udfordring, der ligger i at skabe en kemi med én, der er længere i sin personlige udvikling, end jeg måske selv er, der driver mig, siger M., hvis første kæreste var over syv år ældre, da hun selv var 16.

Stadig drengerøve
Mænd, der er et godt stykke over de 30 år, har som regel også bedrevet en del i livet, er knapt så excentriske og har nu kun den kommende panikalder at tumle med, mener M.

- De skal ikke ud og hævde sig selv i den store verden eller flytte til Saudi Arabien og forsøge at gøre sig som oliesheik. Når det så er sagt, så finder jeg mig dog allerbedst tilpas i selskab med mænd, der stadig har bibeholdt en del af deres ligefremme og drengede attitude - der skal helst være en masse leg og spas inkluderet. Jeg hviler godt i mig selv, og jeg er tilfreds med at være ung og single - så at kunne få lov til at være lidt ekstra krydderi i en moden mands hverdag passer mig nu meget fint.

Ikke besat
Det sker da også, at en ung fyr i 20’erne fanger M.'s interesse

- Jeg er ikke sygeligt besat af, at de mænd, jeg er sammen med, skal være minimum 15 år ældre end mig selv. Det kommer bare meget naturligt, og nogle gange er de yngre og andre gange i den mere gråtonede ende af skalaen.

- Så når jeg fortæller min far om et interessant mandeemne, jeg er stødt på, er hans evige kommentar altid ’Nå, og hvor gammel er han så?’ Jeg har endnu ikke prøvet at skulle fortælle ham, at han er ældre end ham selv. Det er sikkert meget fornuftigt, trods alt, siger M. til ekstrabladet.dk.

Gået galt
Det er dog ’gået galt’ enkelte gange for M:

- Min seneste rigtige investering var i en mand, der er 18 år ældre end mig. Jeg vidste ikke helt, om jeg turde satse på det, da man unægteligt er to vidt forskellige steder i livet. Jeg, værende den unge, semiblonde og blåøjede studerende, og ham, der havde fast arbejde, villa og fornuftigt køretøj. Meget praktisk, måske, men usandsynligt svært at føre sammen i virkeligheden, hvis man ønsker at leve i et ligeværdigt og dynamisk forhold - selvom jeg måske kan betegnes som overmoden af min alder på nogle punkter. Så det fik jeg stille og roligt viklet mig ud af igen, siger M. til ekstrabladet.dk.

Blog om yngre kvinder og ældre mænd

0 kommentarer
Vis kommentarer