Annonce:
Annonce:

Det er også bare din skyld det hele..!

Kvinder har tendes til at give partneren skylden, hvis der er knas i kærligheden

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Kommunikation er det aller vigtigste i et forhold. Så måden, vi taler sammen i parforholdet, viser i høj grad, hvor godt vi har det hinanden.

Det fremgår af et studie offentliggjort i 'Communication Monographs,' hvor amerikanske forskere arbejdede med 71 pars måder at kommunikere.

Via eksperimenterne (parrene diskuterede på chat, mens de blev interviewet om deres tanker og følelser omkring emnet og parforholdet) kom kommunikationsforskerne frem til, at kvinder, der er i dårlige forhold, i højere grad giver partneren skylden for problemer i relationen end mænd gør.

Desuden viste det sig også, at begge personer i de ringe relationer brugte meget tid under skænderier på at tænke på, hvor sure og frustrerede de er.

Seks grunde til at hade parforhold

Annonce:

De velfungerende par koordinerer ubevidst deres tanker, så mens den ene er sur og ked af det og optaget af sine negative følelser, er den anden mere rationel og optaget af at forstå partneren eller løse konflikten.

Det fremgik yderligere, at hvis den ene person under en diskussion undviger og bortforklarer sin rolle i en konflikten, er det mere sandsynligt, at den anden part er utilfreds i forholdet.

Det elsker og hader vi ved hinanden

Personer i dårlige forhold var også mindre fleksible i deres tanker om forholdet, ligesom de tænkte mere på, hvor meget diskussionerne kører i ring.

Så dårlig kommunikation er et tegn på forholdet kører skidt - men det kan også i sig selv forværre forholdet, ligesom negative tanker ikke gør det bedre, konkluderer undersøgelsen.

Det afslører jeres skænderier

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: