Analsex for nybegyndere

Vores sexolog Signe kommer med detaljerede råd om, hvordan man kan dyrke analsex

Følg Sex & Samliv
Ekstra Bladet

Hej Signe
Min kæreste vil gerne prøve analsex. Jeg vil gerne prøve det, men ved ikke rigtig, om der er noget, jeg skal gør, før vi gør det eller hvad. Så nu prøver jeg at spørge dig om råd.

Jeg håber, du kan giv nogle tips, for jeg er på total bar bund her.

Hilsen M.

Kære M.
Jamen, lad os da begynde fra en ende af (hehe sorry!).

Numsen skal have en tur med vaskekluden, så du har ro omkring at føle dig ren og lækker. Så vil jeg foreslå, at I aftaler, at I kun går så langt, som du kan klare - og at DU styrer tempoet. Hellere komme lidt ad vejen og have gode oplevelser at bygge på næste gang - end at ende ud med en grim eller smertefuld oplevelse.

Når I så har sex, og når du er godt våd og liderlig, så kan du give tegn til, at din partner begynder at forberede anus ved at massere det blidt med en finger eller ved at slikke der.

Du skal slappe så meget af dernede som muligt. Efterhånden som anus vænner sig til, at 'der sker noget', så slappes spændingen i ringmusklen. Når du er klar, kan du evt skubbe lidt til partneren som signal til at fingeren, som skal være drivvåd af enten dit sekret eller af spyt, kan lirke sig lidt indenfor.

Stille og roligt. Ja faktisk mega-langsomt skal det gå. Det sjove er, at når først fingeren er inde, så slapper ringmusklen hurtigt af igen.

Hvis det føles godt, så kan din partner forsigtigt trække fingeren ud og forsøge sig med to fingre, der er lagt oven på hinanden, lige som når man krydser fingre, fx langemand overnpå pegefinger. Igen - drivvåde fingre og samme stille og rolige tempo som før, hvor du styrer.

Så langt - så godt.

Husk at fortsætte med at stimulere klitoris og måske kysse ind imellem. Hav det dejligt med hinanden imens.

Så kommer vi til penis-penetreringen. Der er mange stillinger at gøre det i, men den, hvor du har mest styr på det, er, hvis du sidder oven på ham, ligesom hvis du ridder ham. Begynd evt med at have ham lidt oppe i kussen, så I lige kommer lidt oppe og køre igen.

Når du er klar, tager du fat om hans diller ved roden, så du har godt fat i den og fører den om til numsen. Brug dilleren til at massere anus lidt med og pres den så lidt ind i det stramme. Bare et par milimeter - og så ud igen.

Masser lidt mere og gentag så - denne gang lidt dybere og stille ud igen. Tag så mange 'tiltag' på denne måde, indtil han er to-tre cm inde, eller du kan mærke, at du er klar til at lade den glide stille og roligt i bund.

Nu kan du lige så stille begynde at ride ham. Denne stilling er god fordi det giver dig mulighed for at gnubbe klitoris mod hans kønsben og nederste del af maven, eller for at du eller han kan kildre klitoris, imens du rider ham. Og så kan I faktisk både se hinanden i øjnene og have god kontakt i denne stilling og kysse.

Men husk lige at det er dig, der bestemmer tempoet og hvor langt I skal gå med numselegene, så længe det er dig, der ligger røv til.

kh Signe

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind