Forskere undres: Hvorfor ta'r hun den i munden?

Ifølge videnskaben dyrker kvinder ikke oralsex for at sikre sig mod partnerens utroskab...

Psykologerne oplyser, at de nu vil forske i mere, hvorfor kvinder så slikker pik. Det tyder nemlig på, at lyst til oralsex var forbundet med tilfredshed med forholdet. (colourbox.com)
Psykologerne oplyser, at de nu vil forske i mere, hvorfor kvinder så slikker pik. Det tyder nemlig på, at lyst til oralsex var forbundet med tilfredshed med forholdet. (colourbox.com)

For nylig kunne et par universitetspsykologer forklare, hvorfor mænd dyrker oralsex.

Og det er altså ikke bare, fordi han og/eller hun synes, det er dejligt.

Det at slikke en kvinde er skam også en måde tjekke, om hun har knaldet andre, ligesom oral servicering sørger for at holde hende glad, så hun ikke knalder med andre. Og så fordi orgasmen, som oralsex kan medføre, skubber sæden op i livmoderen.

Se også: Derfor giver mænd oralsex

Nu har samme forskere så set på kvindens evolutionspsykologiske, mere eller mindre ubevidste motiver for at slikke pik. 200 kvinder deltog i studiet, publiceret i 'Personality and Individual Differences,' for at belyse en mulig sammenhæng mellem risikoen for, at partneren er/vil være utro og lysten til og tid brugt på oralsex.

Sex & samliv - 30. dec. 2012 - kl. 20:00 TV: Elvira viser det dyyyyybe blowjob

Men her kunne de ikke finde samme korrelation mellem utroskabstjeck- og forebyggelse og oralsex.

Forskerne havde regnet med, at de ville konstatere, at kvinder slikker mere pik, hvis de er i fare for at blive udsat for utroskab. Men resultaterne af de sindrige beregninger peger på, at der ikke er den sammenhæng, som altså findes for mænd.

Psykologerne, der erkender, at deres metodevalg kan have været ufyldestgørende, oplyser, at de nu vil forske i mere, hvorfor kvinder så slikker pik. Det tyder nemlig på, at lyst til og tid brugt på oralsex er forbundet med tilfredshed med forholdet. Hvilket næppe kommer bag på mange...

Med andre ord:

Se også: Glade piger glade for oralsex og Se også: Sex er bedst med kæresten samt

Sexperterne Signe, 43: Blowjobs er nødvendige

 
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere