'Tænder mig at fremmede tænder på min kone'

Dansk par, der dyrker rastepladssex med fremmede, forklarer her hvorfor

Dogging hedder det, når man mødes i det fri og har sex fremmede.

Det skrev vi om

Se også: Sådan knalder vi på rastepladsen - Dogging er en dejlig beskidt og helt uforpligtende form for sex, der altid har tiltalt mig, og når man først er i stødet, så betyder kvindens udsende mindre. Så handler det, i hvert fald for mit vedkommende, udelukkende om at få stillet lyster. fortæller Jesper. (Foto: Pelikan foto) Sex og samliv Derfor dyrker vi dogging

Vi har talt med ægteparret, der stod bag sex-seancerne ved rastepladsen på Helsingørmotorvejen, som vi skrev om her.

Parret er meget kendt i det københavnske swinger-miljø, hvor hun går under navnet 'Dullen,' mens han blot er Manden.

Sexperterne - 8. jul. 2012 - kl. 20:55 TV: Her skal du (ikke) dyrke sex i det fri

- Vi har ikke fundet sammen via swinger-miljøet, men fandt i fællesskab ret hurtigt ud af, at vi havde en stor passion for at dyrke endda meget hardcore klubsex sammen - og her er det altid mig, der arrangerer og styrer begivenhedernes gang, mens ”Dullen” lægger krop og lyster til mændenes liderlighed, forklarer Manden, der både i klubben og ude i skoven er ham, der inviterer folk til at komme tættere på, hvis de har lyst til at deltage.

På trods af risiko for sand i maskinhuset er sex i det fri meget populært. (Foto: All Over) Sex og samliv Sådan knalder vi i det friSe også: Derfor elsker vi sex i det fri

Og gerne med et smil på læben og måske en hurtig joke. For det skal jo gerne være hyggeligt og fornøjeligt for alle.

Når der er gang-bang på programmet, der ret ofte er for ægteparrets vedkommende, så foregår det som regel i sexklubben XXdark på Vesterbro i København eller sexklubben Adam og Eva i Vanløse, der er to af parrets stamklubber.

- At dyrke sex i det fri, dogging er en overbygning og krydderi på vores fælles sexoplevelser i klubregi. Desuden tænder arrangementer i det fri også på den måde, at man aldrig rigtigt helt ved, hvem eller hvor mange der nu engang dukker op, samt det finder sted i det såkaldt offentlige rum, siger Manden.

Altså at der også er en lille smule 'forbudt' over seancerne - også selv om man i miljøet for så vidt muligt forsøger at finde frem til locations, hvor kun de færreste sådan helt tilfældigt kunne finde på at lægge vejen forbi.

Jette (tv) knalder tit i skoven med sin mand Heinrich, og Pia og Søren gør det ofte på rastepladser. Sex og samliv Risikoen for at blive opdaget tænder osDer er masser gang i de danske rastepladser. Manden på billedet har intet med usikker sex at gøre (Foto: arkivfoto Per Rasmussen) Sex & samliv - 5. jul. 2012 - kl. 16:36 Masser af usikker sex på rastepladser

Vægt, alder og udseende betyder intet
For Dullen betyder hver enkelt mands lyst og evne til at give hende en fed sexoplevelse i fællesskab med andre mænd (og kvinder, hun i høj grad også er til) meget mere end fx vedkommendes vægt, alder og udseende. Så om du er 20 eller 80, vejer 60 eller 120 kilo, så er du velkommen i hullerne.

- I princippet kan alle, der på dagen dukker op på arenaen, få mulighed for at dyrke mig. Hvis man altså vel og mærke forstår at opføre sig ordentlig, lige som renlighed selvfølgelig er et must og tegn på respekt.

For Mandens eget vedkommende handler det i høj grad om at dele hustruen med andre, at han tænder for vildt på, at andre tænder for vildt på at være sammen med Dullen. Ofte er Manden kun tilstede og holder øje med, at folk nu opfører sig ordentligt over for hustruen.

Han er dog som regel den, der til at begynde med lirer hende op, gør hende klar til det helt store, hvorpå flokken så får lov at komme til fadet.

Se også: Så frækt er mit liv med dogging

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere