Annonce:
Annonce:

'En diller kan godt blive FOR stor!'

Danskerne under dynen: 45-årige Søs er cougar, swinger og en rigtig dansemus

Kontakterne til mænd indledes både via Facebook, Dating.dk og Scor.dk – og så selvfølgelig i stamklubben Tucan Club . (Foto: Pelikan Pictures)
Kontakterne til mænd indledes både via Facebook, Dating.dk og Scor.dk – og så selvfølgelig i stamklubben Tucan Club . (Foto: Pelikan Pictures)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

45-årige Søs tænder en gnist hos ofte meget yngre mænd, og scorer man den lille blondine, bliver man nødt til at indstille sig på udfordrende sex, der ikke kun vil foregå i dobbeltsengen:

Søs er nemlig dedikeret swinger.

Derfor er det fedt at være swingerpige

Selv om Søs er ret lille, 160 centimeter høj og vejer under 50 kilo, så har fyrene aldrig haft specielt svært ved at få øje på den livlige singlepige og mor.

Især har meget yngre fyre end hende selv fået et rigtigt godt øje til den tidligere stripper og hip-hop-danser, der omtaler sig selv som 'cougar.' Søs har en ret klar ide om, at den næste mand, hun på et tidspunkt vil blive kæreste med, kan vel være hele 15-20 år yngre end hende selv.

Cougars: Derfor elsker vi de unge mænd

Annonce:

Men skulle hun rende på jævnaldrende mand, der i krop og sind evner at følge med hende (både i og udenfor sengen), så smider hun gerne cougar-rollen ind bag i skabet til fordel for den så første kæreste i mere end 20 år, der ikke er væsentlig yngre end hende selv.

Ung swingerpige: Sex er min livsstil

Kvindelig normbryder
Mange modne kvinder bryder med tidligere tiders normer omkring, at ens mand gerne skulle ældre eller jævnaldrende.

I dag er situationen som bekendt anderledes. Langt de fleste kvinder både kan og vil selv, og når det kommer til det seksuelle, så vil kvinderne heller ikke længere blot nøjes. Nej, de rækker ud efter det bedste.

Modne kvinder vil ha' sex, sjov og eventyr

Og ikke så sjældent forholder det sig sådan, at kvinder fra 35 år og opefter ofte overhaler deres jævnaldrende eller ældre mandlige partnere indenom, hvad angår seksuel lyst.

Så voksne kvinder begynder at kigge sig om efter en yngre og mere viril elsker.

- Jeg hader at såre nogen, og gør det i hvert fald aldrig med vilje. Derfor siger jeg også hellere fra, når jeg ved, at et begyndende forhold alligevel aldrig vil holde i længden - men det har langt fra alle mænd det altså ikke specielt nemt med.

Kom i swingerlære

Annonce:

- Omvendt har jeg i dag en alder og erfaring, der gør, at jeg 100 hellere vil leve alene end at være sammen med en mand, hvor det bare ikke svinger 100 procent - og ja, det gælder i høj grad da også på det seksuelle plan, siger Søs, der sjældent kan gå ret lang tid uden den ene eller anden form for sex.

Og da slet ikke, når hun er i et ægte kærlighedsforhold. Så skal der nemlig rigtig gerne dyrkes sex på fast basis.

For at havne i et forhold, hvor de spændende og eksperimenterende seksuelle oplevelser hurtigt skubbes i baggrunden til fordel for at falde i søvn foran fjernsynet og et hurtigt pligtknald lørdag aften, det er et mareridt, Søs aldrig ønsker at opleve.

Og da slet ikke nu, hvor hun har fået øjnene op for at swinge på både klubplan og til mere private sex-fester.

Ungt par: 'Swingerlivet holder gnisten i live'

Swinging Søs
- Det er ikke så sjældent de lidt store, høje og mere muskuløse mandetyper, der tiltrækkes af mig. Jeg er nok den type af pigekæreste, man som mand for alvor kan være beskytteragtig overfor, siger Søs, som, netop tænder på lidt store og gerne veltrænede fyre.

Annonce:

Hun skal helst have en mand, der evner at smide rundt med hende i sengen, og som hun samtidig kan putte sig ind til, når hun trænger til tryghed og omsorg.

Men lige nu, hvor Søs altså er single – og på ingen måde er desperat efter at finde en fast partner, så handler det i høj grad om bare at nyde livet – ikke mindst sexlivet. Hvor swinger-klubben Tucan Club i Trekantområdet i høj grad kommer ind i billedet.

Måske har du set Søs hende i tv-dokumentaren 'Mormors vilde ungdom' med Suzanne Bjerrehuus og Karen Thisted, der tidligere på året besøgte Tucan Club. Her var Søs nemlig et af de klubmedlemmer, der stod frem og fortalte ærligt om, hvordan det er at gå i swinger-klub.

Sådan fester singlekvinder i swingerklub

- Det har virkelig gjort meget for mig at få øjnene op for Tucan. For det første er jeg blevet meget mere udadvendt og social, for det andet har det boostet mit sexliv helt fantastisk. I klubben kan man under afslappede og hyggelige former nemlig være sammen med ligesindede, og vi kommer der jo alle for det samme.

Annonce:

- Samtidig ser ingen skævt til en, hvis man en aften fx har mere lyst til at snakke og hygge end dyrke sex. Som da også sagtens kan forekomme - og ja, også for mig! siger Søs.

- Men ellers er klubben primært stedet, hvor jeg har alle muligheder for at udleve en masse lyster og fantasier. Som fx at være sammen med mere end en mand ad gangen, siger Søs, der et par gange har haft den store fornøjelse at være sammen med et par helt unge fyre på samme tid.

18-årig pige i centrum for sexorgier

Og på et tidspunkt at være centrum for fire-fem mænds begær og lyster, vil hun da ikke afvise. Men så er grænsen, i hvert fald sådan rent antalsmæssigt, så nok også nået.

- Jeg vil rigtig gerne kunne være 100 procent med i seancen, hele vejen. Kunne bruge god tid og kræfter på hver enkelt mand, jeg er sammen med. Derfor kan jeg heller ikke forestille mig at være centrum for 10 eller 20 fyre på samme tid. I hvert ikke lige nu! Men grænser har det jo med at flytte sig, forklarer swingerpigen.

Derfor er piger vilde med gangbang

Annonce:

En pik kan godt blive for stor
- Langt hen ad vejen har jeg været ret heldig med de mænd, jeg har været sammen med. Langt de fleste har nemlig været pænt godt udstyret, uden at det hverken var for lidt eller for meget. En pik kan nemlig godt blive for stor - i hvert fald for mig, der altid har været pænt stram forneden.

Tabte 75 kilo: Nu gør de store p.... ondt

- Fx var jeg engang sammen med en fyr, hvis pik var helt fantastisk tyk. Længden var helt almindelig, middel, mens den i omkreds var ret meget over normalen. Faktisk SÅ tyk, at jeg måtte bruge begge hænder til at holde om den. Vi taler sådan næsten cola-dåse tyk - og det er altså lige tanden for meget for mig. Så begynder det altså at gøre ondt. Nej, så meget hellere en størrelse almindelig, siger den sexede singlesild, der udover at være lidt af en fornøjelse i sengen også er lidt af en dansetrold.

Store penisser passer til store kvinder

En passion der stammer helt tilbage fra hendes pure ungdom, hvor hun i forbindelse med en kortvarig striptease-karriere, hvor hun gik under kunstnernavnet Miss Kiwi, show-dansede gedigne buler i bukserne på de mandlige tilskuere, specielt på diskoteker i Jylland.

Annonce:

Det blev efterfulgt af en karrieresom hip-hop-danser, vvorfor det da også kun er vand på blondinens mølle, at sex-stamstedet har en stor og moderne diskoteksafdeling, hvor hun har god mulighed for at danse sig ind på livet og måske direkte i bukserne på nogle af gæsterne.

Han er alt for stor

Tager gerne selv initiativ
Både når det kommer til Tucan Club, Facebook og datingsiderne scor.dk og dating.dk, hvor Søs blandt andet er aktivt mande- og sexsøgende, så holder hun ikke igen, hvis hun får øje på en interessant mand. Hvis vedkommende ikke lige skriver til hende, så skriver hun meget gerne til ham.

Det samme gælder i klubben, hvor helt specielt bar- og diskoteksområdet, der har stor lighed med et hvert andet lokalt diskotek, ikke så sjældent er stedet, hvor Søs indleder sin kontakt med nye interessante mænd og kvinder. Hvis hun da ikke på forhånd, der lige så ofte er tilfældet, da ikke allerede har aftalt at mødes med en eller flere i klubben.

Pornodulle vil i kødet på Bitterfissen

Annonce:

Og tager hun først en omgang på dansegulvet med en mand eller kvinde, hvor hun for alvor er på hjemmebane og forstår at folde sig frækt og forførende ud, så er der sjældent ret langt til den ene, anden eller tredje form for seksuel aktivitet et sted ude i en af klubbens lokaler – bogstaveligt talt.

- Jeg er ikke 20 år længere, det ved jeg da godt. Men man behøver altså heller ikke være 20 år for at have et godt og spændende sexliv – måske i virkeligheden lige omvendt. Jeg er da også langt fra færdig med at prøve nye og spændende grænser af. Ja, ofte føler jeg faktisk, at jeg kun lige har taget hul på eventyret, slutter den tidligere stripper og hip-hop danser og nuværende sexbombe.

På scor.dk og dating.dk kalder hun sig Dansemussen. Ellers kan du med garanti rende på hende i Tucan Swinger & Wellness Club - tucanclub.dk

Derfor er det fedt at være swingerpige

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Annonce:

Mest læste lige nu

Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt

Mere om krim med Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: