Sådan får du din sexdebut i skovbrynet

Dogging for begyndere: Erfarent par fortæller, hvad du skal gøre, hvis du prøve sex i det fri med fremmede

Dogging - kunsten at knalde fremmede i det fri.

Det lyder jo såre simpelt og småt lokkende her i sommeren, som da også er højsæson for den del af swingerlivet, der foregår under åben himmel.

Men der er dog visse retningslinier, man skal forholde sig til. Her får du gode råd og tips til at gribe din dogging-debut an.

Det er dogging-ægteparret, der kalder sig Manden og Dullen, som giver råd på basis af flere års erfaring. Du kan læse mere om dem her:

Se også: Sådan knalder vi på rastepladsen- Dogging er en dejlig beskidt og helt uforpligtende form for sex, der altid har tiltalt mig, og når man først er i stødet, så betyder kvindens udsende mindre. Så handler det, i hvert fald for mit vedkommende, udelukkende om at få stillet lyster. fortæller Jesper. (Foto: Pelikan foto) Sex og samliv Derfor dyrker vi doggingSe også: 'Tænder mig at fremmede tænder på min kone'

Viser vi er tilnærmelige
- Når vi kommer frem til et sted, hvor det skal ske, sørger jeg fx for at løfte op i Dullens kjole, tage hende på røven, kysse hende længe, nikke og smile til alle mænd/par, der er mødt frem. Simpelthen at gøre de tilstedeværende opmærksomme på, at vi er tilnærmelige, forklarer Manden, der tænder på, at andre mænd og kvinder tænder på og har sex med konen, blot omtalt som Dullen.

- Som helt ny følger man bare efter i god afstand - og kender man på forhånd ikke 'værten,' så i rigtig god afstand. Der er nemlig mange værter, som bliver skræmt ved et alt for massivt opbud af sultne mænd. Kender man derimod på forhånd værten/værterne, så ved man også, hvordan de plejer at ville ha' det.

Når du i skoven møder en letpåklædt pige, der tilsyneladende blot skyder paintball, skal du holde øje med farven på hendes armbånd. Rødt signalerer nemlig, hun er ude på noget uartigt. (Foto: colourbox.com) Sex & samliv Rødt armbånd signalerer sex i det fri

Forsigtig
Når den seksuelle aktivitet så begynder, kan man lige så forsigtigt gå tættere på.

- Her skal der noget finfølelse til at mærke, hvor langt man kan gå. Men man kan roligt gå indenfor hørevidde og sige 'hej' eller noget andet genialt. Svares der fx så med 'hej' og smil, så kan man roligt gå endnu tættere på.

Bliver man af værten/værterne ikke direkte inviteret til at deltage, så kan man jo altid spørge, om man må mærke på hendes bryster, eller hvad man nu finder på, siger Manden, der samtidig kan fortælle, at der ude i det fri helt uofficielt gælder de samme regler som i sex- og swinger-klubberne. Regler, man kan læse sig til på klubbernes hjemmesider.

Der er masser gang i de danske rastepladser. Manden på billedet har intet med usikker sex at gøre (Foto: arkivfoto Per Rasmussen) Sex & samliv - 5. jul. 2012 - kl. 16:36 Masser af usikker sex på rastepladser

Værter og gæster
Værten/værter er den eller de, der på forhånd har arrangeret og/eller træder i karakter og pludselig bliver seksuelt aktive, mens gæsterne er de, der i løbet af seancen vælger at kigger forbi, om det planlagt eller mere tilfældigt.

Ikke så sjældent kan folk nemlig sagtens finde på at kigge forbi på et af de i miljøet kendte dogging-steder - sådan bare for lige at se, om der nu skulle ske noget. Det er jo ikke alle sammenkomster, der lige annonceres.

Ved en sammenkomst/seance kan der også pludselig være flere værter, hvis fx endnu et par eller en ny pige dukker op på arenaen og byder sig til - og sådan kan tingene helt spontant udvikle sig. Lige som sammenkomsten, hvis der ikke rigtig er gang i folk, lige så spontant kan opløse sig igen, forklarer Manden, der konsekvent er med ved Dullens side for at passe på hende og sørge for, at alt går ordentligt for sig.

Lige som han næsten også altid er den, der sørger for at lire og geare hende ekstra op, når de først har nået frem til stedet, hvor tingene skal foregå.

- Der er rigtig mange måder at være dogging-gæst på. Der er de, der helst eller udelukkende ønsker at kigge på, og samtidig gerne står en smule i skjul. Det kan være fordi, man er lidt genert, eller fordi man simpelthen tænder på at 'være gemt.'

Se også: Sådan bekæmper man fri sex i det fri

Så er der de gæster, der kommer helt tæt på og godt tør gramse lidt, mens atter andre skal overtales til sådan for alvor at deltage. Og her er det så op til pigerne, der byder sig til, at være indbydende, frække og overtalende nok.

Og endelig er der så de gæster, der er på lige med det samme - som dukker op til sammenkomsten for at dyrke den ene eller anden form for sex med pigerne.

Se også: Sol og sex hører sammen

Dobbelt-dogging bag rastepladsen
Flere har allerede sat et stort og saftigt dogging-kryds i kalenderen ud for søndag den 28. juli klokken 12.00. Her står den nemlig på dobbelt-dogging (to piger, der er til det hele) bag en kendt dogging-rasteplads langs med Helsingørmotorvejen.

På swingerdating.dk fortæller parprofilen Leif_06 (manden og Dullen) om deres kommende dogging-seance i et Nordsjællandske, hvor en ekstra kvinde (9kita) også er med for at få masser af mand.

'Nu er den gal igen.

Pigerne – Dullen og 9kita – vil ha' sex og pik i massevis.

De cirka 50 pikke, de fik sidst, var da ikke nok.

Så kom drenge, piger, tv'er, par, store og små.

Giv dem, hvad de vil ha'.

Det vil da være synd, hvis de er nødt til kun at lege med hinanden.'

Vi har lovet arrangørerne at ikke vise, hvor stedet for den kommende dobbelt-dogging sammenkomst er - de frygter ballade fra beboere i omårdet. Men du kan læse mere her: http://www.swingerdating.dk/article/dobbelt-dogging-to-kvinder-byder-sig-til-soendag-28-juli-

Sex & samliv Par: 'Vi tænder på, hun onanerer for fremmede'

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere