Sådan knalder vi på rastepladsen

Ekstra Bladet var med på en kigger, da friluftelskende danskere mødte hinanden til sex uden ord på en rasteplads på Helsingørmotorvejen

I omegnen af 50 personer, heraf to ægtepar, mødte denne eftermiddag og aften op for at have diverse former for sex. (Foto: Pelikan Foto)
I omegnen af 50 personer, heraf to ægtepar, mødte denne eftermiddag og aften op for at have diverse former for sex. (Foto: Pelikan Foto)

Sommerlandet myldrer med udendørs sexlegepladser. Skoven, stranden, parken, haven. Og ikke mindst rastepladser, hvor frisindede dansker møder fremmede og knalder hinanden.

Vi var med på sidelinjen, da et midaldrende ægtepar invitererede til offentlig sexleg i det grønne, lige bag rastepladsen ud til Helsingørmotorvejen.

- Dogging er en dejlig beskidt og helt uforpligtende form for sex, der altid har tiltalt mig, og når man først er i stødet, så betyder kvindens udsende mindre. Så handler det, i hvert fald for mit vedkommende, udelukkende om at få stillet lyster. fortæller Jesper. (Foto: Pelikan foto) Sex og samliv Derfor dyrker vi doggingSe også: 'Tænder mig at fremmede tænder på min kone'På trods af risiko for sand i maskinhuset er sex i det fri meget populært. (Foto: All Over) Sex og samliv Sådan knalder vi i det friSe også: Derfor elsker vi sex i det friSe også: Så frækt er mit liv med doggingJette (tv) knalder tit i skoven med sin mand Heinrich, og Pia og Søren gør det ofte på rastepladser. Sex og samliv Risikoen for at blive opdaget tænder osDer er masser gang i de danske rastepladser. Manden på billedet har intet med usikker sex at gøre (Foto: arkivfoto Per Rasmussen) Sex & samliv - 5. jul. 2012 - kl. 16:36 Masser af usikker sex på rastepladser

Den høje, slanke kvinde ligger spændt godt fast med reb til et lille stenbord i en mindre lysning i skovområdet, kun ganske få meter fra Helsingørmotorvejens nordgående spor, hvor larmen fra den sene eftermiddags biler overdøver enhver form for fuglefløjt - og for den sags skyld menneskelige nydelsesudbrud.

Bolette blotter sig gerne for togpassagerer. (Foto fra den svenske femipornofilm 'Dirty Diaries') Plus Blotterpar: Vi holder vagt for hinanden

20 minutter tidligere mødtes vi med ægteparret, der er i centrum sex-seance på motorvejs-rastepladsen lige nedenfor skovstykket, hvor vildt fremmede nu myldrede til.

Et af mange ’hemmelige’ steder rundt om i landet, der er kendt og flittigt benyttet af et stigende antal danskere, primært voksne mænd, der ynder at dyrke uforpligtende sex i de offentlige rum.

SE de hemmelige steder her: sexidetfri.dk

Som fx efter dagens dont på arbejdet tager en tur i skoven eller til stranden for enten at deltage aktivt eller måske blot dyrke de seksuelle optrin fra en udkikspost i buskadset eller oppe i klitterne.

Sexperterne - 8. jul. 2012 - kl. 20:55 TV: Her skal du (ikke) dyrke sex i det fri

Adgang forbudt
Da vi sammen med ægteparret, der er fast del af det danske swinger-miljø, vandrede op ad stien med det rød/hvide Adgang forbudt-skilt, holdt der allerede en del biler diskret parkeret på den diminutive rasteplads, men ellers var alt, som det plejede.

Dårligt var vi ankommet til de skjulte lysning, hvor seancen skulle finde sted, før de første mænd begyndte at materialisere sig i området, en efter en - først på forholdsvis god afstand, for lige at tjekke situationen ud, hvorpå de en efter en lige så stille rykkede nærmere.

Se også: Så frækt er mit liv med dogging

Målrettet ung mand
Når ægteparret står for diverse typer af sex-seancer i klubregi eller her i sommermånederne, i det fri, så er det altid ham, der arrangerer og står for selve afviklingen, mens hustruen ’blot’ skal stille sig seksuelt til rådighed for de, der nu engang møder frem.

Da manden egenhændigt havde pirret og liret fruen godt og grundigt op og havde fået bundet hendes arme fast til bænkene omkring stenbordet, så var der for alvor serveret tag-selv-sex for de fremmødte - og første mand viste, hvordan sådan en situation i praksis skulle gribes an.

Da banen først var kridtet op, vandrede den yngre mand iklædt shorts og t-shit og sandaler direkte op til kvinden på bordet, som med stor iver begyndte at give ham oralsex – og mindre end fem minutter senere kom han så i munden på hende, sagde mange tak for den eksklusive betjening, lynede op og forsvandt så lige så stille fra området igen.

Se også: Sommerens hede sex-trend

Hvorpå pladsen ved kvindens mund ret hurtigt blev overtaget af ikke kun en, men nu to andre mænd. Der i broderligt fællesskab tog over, hvor den første netop havde gjort sig færdig.

Alt imens de resterende og fortsat tilkommende mænd og et enkelt kærestepar respektfuldt og lettere anerkendende så til fra sidelinjen.

Kun de sexaktive mænd og kvinden i centrum gav med jævne mellemrum lyd fra sig, når den ene eller anden form for seksuel aktivitet gjorde det nødvendigt at stønne og småklynke.

Jette (tv) knalder tit i skoven med sin mand Heinrich, og Pia og Søren gør det ofte på rastepladser. Sex og samliv Risikoen for at blive opdaget tænder os

Kåd
Hvad angår kvinden i midten, hende, alt seksuel aktivitet cirklede omkring, så virkede det ikke som om, at hun på noget tidspunkt helt havde fået nok.

Faktisk gjorde hun hele vejen igennem seancen alt, hvad hun kunne for at lokke selv de mest tilbageholdende til også at få deres del af anretningen. Og jo flere mænd, der meldte sig ved skødet og munden af fruen, jo mere kåd og entusiastisk og stolt blev ægtemanden kun.

Lige så pludseligt folk dukkede op ud af det blå, lige så diskret forsvandt man igen. Måske med et lille nik til sidemanden, dog i langt de fleste tilfælde uden og ytre et ord til nogle af de omkringstående.

Da Ekstra Bladet forlod lysningen, var kun ægteparret og et par få mænd tilbage, men allerede dagen efter var parret tilbage i lysningen bag rastepladsen . og denne gang var opbuddet af mænd noget større. Nu var journalisten og fotografen jo heller ikke længere tilstede.

I omegnen af 50 personer, heraf to ægtepar, mødte denne eftermiddag og aften op for at have diverse former for sex.

Læs interview med doggingparret her:

Se også: 'Tænder mig at fremmede tænder på min kone'Når du i skoven møder en letpåklædt pige, der tilsyneladende blot skyder paintball, skal du holde øje med farven på hendes armbånd. Rødt signalerer nemlig, hun er ude på noget uartigt. (Foto: colourbox.com) Sex & samliv Rødt armbånd signalerer sex i det fri

1 af 5 Den høje, slanke kvinde ligger spændt godt fast med reb til et lille stenbord i en mindre lysning i skovområdet, kun ganske få meter fra Helsingørmotorvejens nordgående spor, hvor larmen fra den sene eftermiddags biler overdøver enhver form for fuglefløjt. (Pelikan Foto)
2 af 5 Da manden egenhændigt havde pirret og liret fruen godt og grundigt op og havde fået bundet hendes arme fast til bænkene omkring stenbordet, så var der for alvor serveret tag-selv-sex for de fremmødte – og første mand viste, hvordan sådan en situation i praksis skulle gribes an. (Foto: Pelikan Foto)
3 af 5 Dårligt var vi ankommet til de skjulte lysning, hvor seancen skulle finde sted, før de første mænd begyndte at materialisere sig i området. (Foto: Pelikan Foto)
4 af 5 
5 af 5 I omegnen af 50 personer, heraf to ægtepar, mødte denne eftermiddag og aften op for at have diverse former for sex. (Foto: Pelikan Foto)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere