Annonce:
Annonce:

Gangbang i det grønne Nordsjælland

120 mand, 4 kvinder, 30 grader: Aldrig har så mange biler været parkeret på begge sider af motorvejen ved Isterød rasteplads...

Over 100 var mødt op til doggingfest på rastepladsen. (Arkivfoto: Pelican Pictures)
Over 100 var mødt op til doggingfest på rastepladsen. (Arkivfoto: Pelican Pictures)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Først var der to, som på forhånd annonceret, men kort inde i den svedige søndags-seance kom yderligere et par kvinder til og smed tøjet og hæmningerne, da Danmarks formentlig største dogging-seance nogensinde blev gennemført på en rasteplads ved Helsingørmotorvejen.

Sådan får du din sexdebut i skovbrynetSådan knalder vi på rastepladsen

Det var nok meget godt, at der endte op med at være fire kvindelige 'stationer' for de fremmødte mænd at 'besøge' og cirkle omkring.

For allerede ved seancens begyndelse var der så mange brunstige mænd samlet om stenbordet, hvor kvinderne bød sig til, at det simpelthen var umuligt for alle med lem at komme til.

Dansk swingerpige: 'Mænd er dildoer med puls'

Holdt man som tissetrængende helt tilfældigt ind ved Isterød rasteplads søndag i tidsrummet 12-14, måtte man helt naturligt at spørge sig selv, hvad dælen der pludselig gjorde netop denne ellers så uanseelige rasteplads så fantastisk populær?

Annonce:

På begge sider af motorvejen var der nemlig proppet med biler i sådan en grad, at noget lignende formentlig aldrig er oplevet tidligere.

Rødt armbånd signalerer sex i det fri

Ført til bordet med bind for øjnene
- Jeg var da nysgerrig, som så mange andre, men selv i min vildeste fantasi havde jeg aldrig forestillet mig, at SÅ mange ville dukke op til seancen, forklarer indehaver af swingerdating.dk, Morten Fabricius, hvis site er blevet et mødestedsted i cyberspace for danske dogging-entusiaster.

Dogging går i bund og grund ud på, at man knalder med fremmede i det fri.

En af kvinderne, der kom til kort efter sex-seancen var blevet skudt i gang, blev af sin mandlige partner ført hele vejen fra parkeringspladsen og op til stenbordet med bind for øjnene.

Blotterpar: Vi holder vagt for hinanden

Hvor hun så blev bedt om at vende bagdelen til, så fyrene en efter en kunne komme til hende.

Og hver gang en mand havde gjort sig færdig ved en af 'stationerne,' for så atter at finde ned til bilen for at køre hjem til familien og søndagsfrokosten, så kom nye mandlige besøgende i det grønne til.

Annonce:

Så det kvindelige firekløver, der kontant havde munden, hænderne fulde og andet fulde, knoklede med at tilfredsstille, så sveden sprang. Kun indimellem afbrudt af en mindre smøg- eller drikkepause.

Masser af usikker sex på rastepladser

Men nu var temperaturen altså også, selv i skyggen, oppe i nærheden af de 30 grader.

- Det, der tiltaler både mænd og kvinder ved denne her type af sex, er, at det er så enkelt og ligetil og helt uforpligtende. Der bliver ingen spørgsmål stillet, og når man har fået og oplevet, hvad man nu engang kom efter, så kører man bare pænt hjem igen. Ikke noget med og udveksle telefonnumre eller andre form for oplysninger. Det her handler udelukkende om at yde og nyde - og så hurtigt videre i teksten, fortsætter Morten Fabricius, der spår, at dogging-kulturen vil brede sig i Danmark og resten af Norden.

Efter nogle ret svedige timer opløstes sex-seancen bag rastepladsen sig.

Annonce:

Festen er slut, og de sidste kører hvert til sit, og lige bortset fra en håndfuld brugte kondomer rundt om i buskadserne - til stor ærgrelse for de fleste, der dyrker dogging, er ikke alle lige gode til at rydde op efter sig - så er der ellers ingen synlige tegn på, at den lille lysning med stenbordet for nyligt dannede rammen om noget af en sexfest.

Derfor dyrker vi dogging

Her var der dogging:

<br /><small>Vis <a href="https://maps.google.com/maps/ms?t=h&amp;msa=0&amp;msid=212339177491355548627.0004e2a4410986d0ce5b0&amp;source=embed&amp;ie=UTF8&amp;ll=55.864668,12.486606&amp;spn=0.009717,0.0159" style="color:#0000FF;text-align:left">Dogging</a> på et større kort</small></p>

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: