Tænder på prutter

Eproctofili: Verdens første videnskabelige studie om en pruttefetichist har set dagens lys

Den 22-årige, som bliver kaldt Brad i undersøgelsen, fik første gang færten af sin lyst, da han hørte, at en pige, han var forelsket i, kom til at prutte i klasselokalet. (Arkivfoto: All Over)
Den 22-årige, som bliver kaldt Brad i undersøgelsen, fik første gang færten af sin lyst, da han hørte, at en pige, han var forelsket i, kom til at prutte i klasselokalet. (Arkivfoto: All Over)
Følg Sex & Samliv

Brad er en 22-årig kunststuderende fra Illinois, USA. En helt almindelig fyr med en lille hemmelighed:

Han er eproctofil.

Det betyder, at han tænder på prutter. Han kan både lide lyden og duften.

Sådan en sag gik ikke den britiske psykolog Mark D. Griffiths næse forbi - han kunne lugte en god historie.

Fire års fængsel for lorteporno

Den 22-årige, som bliver kaldt Brad i undersøgelsen, fik første gang færten af sin lyst, da han hørte, at en pige, han var forelsket i, kom til at prutte i klasselokalet.

'Det væltede mig omkuld. Før det havde jeg ikke overvejet det. Jeg vidste selvfølgelig godt, at piger prutter, men da jeg fik at vide, at min flamme var i stand til det, blev jeg meget interesseret.'

Sådan kan man også tænde...

Senere begyndte han at lave væddemål med venner, hvor man skulle pruttes i ansigtet, hvis man tabte. Og det gjorde Brad med vilje hele tiden gennem i flere år.

Psykologen Griffith, der ellers forsker i gambling og spilafhængighed, forklarer i studiet, publiceret i 'Archives of Sexual Behavior':

'Eproctofile siges at bruge unormalt meget tid på at tænke på prutter, og de har tilbagevendende, intense seksuelle lyster og fantasier om prutter. De fleste mener nok, at flatulens er ulækkert, men eproctofile gør ikke.'

Eproctofili er en afart af olfactofili, der handler at blive seksuelt opstemt af dufte.

God vind herfra til Mark og Brad.

NB: Fået appetit på mere flatulens? Så læs studiet om den omsorgsvigtede Peter, som indhyler sig i en boble af prutter som et genkendeligt, beskyttende værn, når han føler, at han er ved at falde fra hinanden.

Sær sex: Gift med Berlinmuren

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU