Sådan holder vi gang i vores sexliv

På med hofteholderen: Anna på 37 fortæller, hvad de gjorde i deres parforhold, da de opdagede, at de havde glemt sex

- Lige pludselig en dag opdagede vi, at vi ikke havde haft sex i to måneder. Vi vidste det godt begge to, men ingen af os ville tage det op, fortæller Anna. (Arkivfoto: colourbox.com)
- Lige pludselig en dag opdagede vi, at vi ikke havde haft sex i to måneder. Vi vidste det godt begge to, men ingen af os ville tage det op, fortæller Anna. (Arkivfoto: colourbox.com)

Det kan tit være svært at holde gnisten kørende i et forhold, og nu om dage ender det tit med skilsmisse, skrig og skrål. 40 procent af alle ægteskaber ender med skilsmisse.

Der er dog masser af muligheder og måder at holde spændingen kørende. Vi har beskæftiget os med mange af de mere ekstreme udgaver her på her sex & samliv, men der er også de mere traditionelle og romantiske udgaver.

- Det er da helt sikkert, at det her har gjort fantastiske ting for vores forhold. Vi har fået en masse seksuel energi tilbage, og vi har kastet os ud i noget nyt sammen, siger Eva. (Arkivfoto: colourbox.com) Sex og samliv Peter og Eva: Tango tændte vores sexliv

Vi har talt med tre personer, der alle sammen er i forhold, og som har hver deres måde at gøre noget spændende for deres kæreste. Der er flere udgaver, men de har hver især en særlig løsning, der virker for dem.

Første dansker på podiet er Anna, 37 år, to børn, diætist, gift og fra Vestsjælland:

Det var det seksuelle, der førte dem sammen, og det er langt hen ad vejen da også det seksuelle, der er årsagen til, at de nu er fast par, men fortsat har frihed til at knalde med andre. (Foto: Pelican Pictures) Sex og samliv Kærestepar: Så vildt er vores åbne forhold

Hofteholder
- Jeg har været i det samme forhold i 14 år. Vi var lige fra hinanden et halvt års tid efter de første par år, men så fandt vi sammen igen og fik børn og gik i gang med hele pakken. Volvo, villa og forstad. Det var alt sammen helt rigtigt for os, og vi troede aldrig nogensinde, at vi ville blive indhentet af den kedelige hverdag.

Se også: Pligtsex skidt for dit forhold

- Men det skal jeg love for, at vi blev. Lige pludselig en dag opdagede vi, at vi ikke havde haft sex i to måneder. Vi vidste det godt begge to, men ingen af os ville tage det op. Det blev et selvforstærkende problem på en eller anden måde. Så en lørdag sørgede jeg for at få børnene passet. Og lavede noget enkelt og lækkert mad, og så var jeg forinden taget med en veninde ind og shoppe frækt undertøj.

- Så jeg serverede middag i en gennemsigtig neglige, uden trusser med hofteholder og strømper og med masser af make-up på og håret dullet op til narrestreger. Det var ret frækt, og jeg havde rimeligt røde kinder, da jeg kom ind og serverede for min mand, der var meget overrasket. Man han fandt heldigvis hurtig en grimasse, der passede til ham.

Sex behøver ikke at være eksperimenterende for at være fantastisk. (Foto: coloubox.com) Sex og samliv Hurra for almindelig sex

Roller
Men en ting er at tage noget andet tøj på, end man plejer, noget helt andet er at skab en ny stemning og kæmpe sig ud af de vante rammer.

- Det var frækt at tage noget virkeligt uartigt undertøj på, men det, der nok gjorde forskellen for mig og for os, var, at jeg følte mig som en helt anden kvinde. Det var ikke kun tøjet, det var som at være en helt ny identitet. Vi har et meget ligeligt forhold, og ingen af os er særligt traditionelle i vores kønsroller. Men det var dejligt at prøve at være feminin og lidt underdanig på den her måde.

- Det var meget seksuelt, og selv om det lige tog lidt tid, så fandt min mand også ind i rollen. Og vi havde fantastisk sex den aften. Det var en helt anden tilgang, og det gav os nogle nye roller i forhold til hinanden. Jeg tror, at det var det, der gav os et nyt pust.

Sex & samliv Overgiv dig til de frække rollespil

Fast aften
- Nu har vi en fast aften hver anden eller tredje uge, hvor jeg shopper frækt undertøj og spiller rollen som underdanig og sexet hustru, der kun gør, hvad jeg skal for at glæde min mand.

- Sidste gang byttede vi så om på rollerne, så min mand skulle servere for mig i stramme shorts, og intet andet og så handlede det om mig. Det var også ret frækt, men man skal lige vænne sig til at tage hele ansvaret. Det der er ingen tvivl om, at det har gjort underværker for vores for os, siger Anna.

I morgen kan du læse, hvad Thomas fra København gjorde i sit forhold.

For nogle kvinder handler lækkert lingerie om selvforkælelse - og forførelse. (Foto: bacifashion.dk) Sex og samliv Danske kvinder: Vi elsker vores lækre lingeri

0 kommentarer
Vis kommentarer