Sådan fik jeg 94 våde orgasmer

Pernille fra Jylland fik 94 sprøjteorgasmer, da hun deltog i det danske onani-maraton. Her fortæller hun om den intense oplevelse

Pernille, der foretrækker at være anonym, er indehaver af verdensrekorden i sprøjteorgasmer. (Modelfoto: Colourbox.com)
Pernille, der foretrækker at være anonym, er indehaver af verdensrekorden i sprøjteorgasmer. (Modelfoto: Colourbox.com)

Hvis der ikke havde været tale om et officielt mesterskab i onani for både mænd og kvinder, hvor hver deltagers orgasmer og/eller udløsninger nøje blev noteret af såkaldte ’orgasme-tællere’, så lyder resultatet 94 sprøjteorgasmer som noget fra en saftig version af det hedengangne blad 'En Skør Skør Verden'.

Men Pernilles imponerende verdensrekord holder altså vand - og blev endda krydret med endnu en verdensrekord i disciplinen 'Længdesprøjt', hvor en sjat nåede helt ud på 2,84 meter.

Til datingsiden Scor.dk, der sponserede Pernilles deltagelse i den danske onani-maraton i Ishøj, også kaldet Masturbate-a-thon, fortæller den nybagte onanimester og verdensrekordholder om sine sprøjte-præstationer, der fuldstændig overskyggede de øvrige deltageres ellers helt fine onani-resultater:

- Alle mine orgasmer er sprøjteorgasmer, og det har de været lige så længe, jeg kan huske. At få sprøjteorgasmer er en naturlig ting for mig og dermed ikke noget, jeg har trænet mig op til, siger Pernille, der er i slutningen af 30'erne og fra Jylland.

Fransk samværs-onani
Om sin deltagelse i det første onani-maraton i Danmark fortæller Pernille:

- I rummet for kun kvinder onanerede jeg i afslappet samvær med en fransk kvinde og vores kvindelige ’orgasme-tæller’, Susanne. En anden fransk kvinde sluttede sig til os, og det viste sig, at de kendte hinanden.

- Den ene fortalte så, at Masturbate-a-thon ikke ville kunne finde sted i Frankrig, og det var altså grunden til, at hun i stedet var rejst hele vejen til Danmark for at deltage. Jeg nød diskret synet af - og lydene fra - de to smukke kvinder, mens vi alle tre onanerede, og fik her i kvinderummet mine første 24 sprøjteorgasmer.

Ifølge organisationen bag Masturbate-a-thon er Pernilles resultat intet mindre end enestående – og ikke blot her i Danmark, men på verdensplan. Den tidligere rekord i sprøjteorgasmer, der blev sat i London 2006, var på 49.

- Jeg blev til det sidste - og det var en rigtig spændende dag, der gik lynhurtigt. Og da de otte timer var gået, havde jeg stadig masser af energi i kroppen og lyst til at fortsætte, fortæller Pernille videre til Scor - og skulle der også næste år blive afholdt et onani-maraton på dansk grund, er den danske verdensrekordholder formentlig klar til at onani-imponere igen.

Læs hele interviewet med Orgasme-Pernille her

Sexologen om sprøjteorgasmer
- Man regner med, at ca. 10 procent af alle kvinder får spontane sprøjteorgasmer, ligesom Pernille fortæller, at hun altid har fået dem. Formentlig bliver der flere og flere kvinder, der bliver i stand til at få sprøjteorgasmer, fordi mange finder det spændende at prøve. Bevidst benytter de sig af nogle teknikker, der kan fremkalde disse våde orgasmer.

Om alle kvinder kan få sprøjteorgasmer ved den rette teknik, er der uenighed om, og det kan af gode grunde ikke lade sig afprøve i praksis, forklarer sexolog Vivi Hollænder.

Er ikke urin
- Væsken, der strømmer ud, er ikke urin, men en basisk væske, der stammer fra nogle små kirtler (Skenes kirtler, red.), der er placeret i vævet uden om urinrøret. Dette væv svarer til det væv, man finder i mandens prostata - et område, der ligeledes er erogent.

Ved den rette stimulering fyldes disse kirtler med væske, som afgives i forbindelse med orgasmen.

Det er uvist, om alle kvinder har de kirtler, hvilket kunne være forklaringen på, at det kun er forholdsvis få kvinder, der ejakulerer.

Mænd finder det ophidsende
- Det er meget forskelligt, hvordan kvinder oplever sprøjteorgasmer. Nogle synes, de er mere intense og berusende end almindelige orgasmer. Andre mærker ingen forskel, bortset fra væsken, siger Vivi Hollænder.

Mange mænd finder det ophidsende, når kvinden får sprøjteorgasme, hvilket ikke er så mærkeligt, da det i høj grad er et synligt og mærkbart tegn på hendes nydelse.

Evnen til at få sprøjteorgasme stiger med alderen, så det er ikke usædvanligt, at kvinder først oplever at ejakulere i en moden alder, efterhånden som hun udvikler sin seksualitet.

- Med eller uden sprøjt så er 94 orgasmer på otte timer yderst usædvanligt. Men i seksualitetens verden forekommer så mange usædvanlige fænomener og variationer, at jeg ikke vil bestride Pernilles præstation, siger sexolog Vivi Hollænder fra Bedresex.nu.

0 kommentarer
Vis kommentarer