Annonce:
Annonce:

Pernille, 31: Sådan forfører jeg min mand

Da hendes mand begyndte at tage for meget overarbejde, fandt Pernille på en alternativ måde at holde gang i deres sexliv

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Det kan tit være svært at holde gnisten kørende i et forhold. 40 procent af alle ægteskaber ender med skilsmisse. Der er dog masser af muligheder og måder at holde spændingen kørende.

Vi har beskæftiget os med mange af de mere ekstreme udgaver her på her sex&samliv, men der er også de mere traditionelle og romantiske udgaver.

Peter og Eva: Tango tændte vores sexliv

Vi har talt med tre personer, der alle sammen er i forhold, og som har hver deres måde at gøre noget spændende for deres kæreste. Der er flere udgaver, men de har hver især en særlig løsning, der virker for dem.

Første dansker på podiet var Anna, 37 år, to børn, diætist, gift og fra Vestsjælland:

Sådan holder vi gang i vores sexliv

Desuden fortalte Thomas om deres smarte ide:

Vi knalder hos venner og bekendte

I det følgende kan du læse om Pernille, 31 år, gift, studerende og fra København:

Annonce:

Arbejde over
- Jeg er i et forhold, der er lidt anderledes, det siger mine veninder i hvert fald. Men det er fordi, jeg blev gift for nogle år siden med en mand, der er væsentligt ældre end mig. Faktisk er han lige blevet 50, så der er en ret stor aldersforskel. Men vi har det fantastisk dejligt sammen.

Læsernes frækkeste sommersex

- Aldersforskellen er ikke det store problem, men det er vores forskellige prioriteringer til gengæld. Han har altid været en arbejdshest, mens jeg altid har prioriteret familie og venner højt. Så efter nogle år blev det en rutine, at han arbejdede over, mens jeg gik ud med venner og familie. Det var ikke holdbart, for det begyndte hurtigt at gå udover vores forhold. Også vores sexliv

Forretningsmand, der arbejder over, lyder som en kliche på en utroskabssag, men den tanke fik Pernille hurtigt manet i jorden.

Ægtepar: Sådan løftede vi vores sexliv

Annonce:

- Efter en kommentar fra en veninde om lige præcis det fik jeg pludselig den tanke, at han havde en anden. Det gav ikke mening, men når først sådan en tanke slår rod i en, så går den ikke væk. Så jeg tog ind til hans kontor, hvor jeg havde koden og adgangskort, og så stod jeg nogle gange og holdt øje med ham gennem de mørklagte lokaler, inden jeg så gik ind og sagde hej.

- Han blev rigtigt glad for at se mig, og så sad jeg måske i hjørnet og ordnede noget på min iPad, mens han arbejdede videre, og så fulgtes vi hjem. Og så var det, at jeg fik idéen. Næste gang jeg tog ind til ham, havde jeg noget frækt tøj på under overfrakken… eller meget lidt på, kunne man også sige.

Og det blev han naturligvis også ret overrasket over, men på en god måde. Så elskede vi på hans kontor, og det var både overraskende og meget intenst. Og det blev faktisk en ny ting for os.

Fræk sekretær
Pernille havde været bange for, at hendes mand havde en affære med sekretæren, men nu spillede hun selv rollen som fræk sekretær.

Annonce:

- Jeg begyndte at tage med ham på forretningsrejse, noget jeg ellers havde sagt, at jeg ikke ville. Så i stedet for at det skulle være en irriterende pause i vores forhold, så blev det pludselig en slags fræk lille ferie. Imens han gik til møder, gik jeg ud i byen, hvor vi end var, og gik på opdagelse, og så tilbragte vi natten på hotelværelse.

- Og jeg begyndte og dukkede op inde på hans kontor. Ikke hele tiden naturligvis, men bare engang imellem. Det var en rigtig god måde at vende et problem til noget positivt. Og nu gjorde det jo ikke noget, at han kom træt hjem fra arbejde, for så havde vi jo været sammen.

30-årige Allan: Føler mig misbrugt til sex

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: