I lære som luder

Klar til jobskifte? I det nyeste nummer af Allermagasinet Tidens Kvinder kan du lære at blive sexarbejder

Der er masser af pirrende læsning i det seneste nummer af Tidens Kvinder.
Der er masser af pirrende læsning i det seneste nummer af Tidens Kvinder.
Følg Sex & Samliv

Det er ikke et job for hvem som helst. Og selv om en del kvinder fantaserer om at være prostitueret for en dag, er der langt fra drøm til virkelighed. Men for Sus og Cecilie er det hverdag.

I det seneste nummer af Aller Press’ erotiske magasin for kvinder, Tidens Kvinder, kan du læse om Cecilie, der som 22-årig kom i lære hos den erfarne sexarbejder Sus. Sus er også en af hovedkræfterne bag for SIO, sexarbejderne Interesse-Organisation.

Begyndte som kunde
Cecilie begyndte faktisk som biseksuel kunde hos Sus. Hun gider ikke scoremarkedet og valgte derfor at købe sig til blid og almindelig sex hos Sus. Den ellers erfarne Sus var i første omgang rundt på gulvet over at skulle servicere en ung, smuk kvinde, fordi hun er vant til mandlige kunder.

- Jeg fandt ud af, at jeg bedst kunne forholde mig til hende, hvis jeg tænkte på hende som om, hun var en ung mand. For hun opførte sig sådan, hun var meget begærlig og ville røre over det hele. Jeg definerer mig ikke som biseksuel. Jeg kan godt lide kvinder og har ikke noget problem med at være sammen med dem, og Cecilie kan også godt give mig orgasme. Men jeg er mest til mænd, forklarer Sus i Tidens Kvinder.

Må ikke påvirke parforholdet
Sus begyndte selv som sexarbejder for fire år siden, da hun var omkring 40. Hendes mand har hele tiden være med i processen. Og de har en aftale om, at hun ikke må nægte ham sex, hvis hun en har været på arbejde og derfor ikke orker mere. For arbejdet må ikke påvirke deres sexliv og parforhold.

- Hvis jeg så på et tidspunkt får en følelse af, at det ikke er fedt længere, så skal man tage den følelse alvorligt. Selvom der måske ikke er en åbenbar logisk grund til følelsen, så skal man lytte til den! siger hun i Tidens kvinder.

Let debut
Et halv år efter første måde kom Cecilie i lære hos Sus, der siden har haft flere 'Luder for en dag'-piger hos sig.

- Jeg vidste ikke, at det var noget, jeg ville, da jeg gik i praktik hos Sus - jeg ville bare lige prøve det af og se, hvordan det var. Men så var det rigtigt fedt! Jeg var også meget overrasket, over hvor nemt det var: Der kom en mand ind, vi dyrkede sex, og jeg følte mig slet ikke akavet. Det kan være svært at forestille sig på forhånd, hvordan det skulle kunne lade sig gøre - jeg var forberedt på, at jeg skulle redde en del pinlige situationer, at jeg ville komme til at sige noget forkert, eller at han ikke ville nyde det - men det gik ret nemt., forklarer Cecilie i Tidens Kvinder

Hun føler lidt, at hun er en af kunderne, der bare har fundet vej til også at tage penge for det, fordi hun har en krop, som andre begærer - som der er et kundegrundlag for. Cecilie hævder, at hun arbejder med sex for oplevelsen og seksualitetens skyld.

Almindelige mennesker
Cecilie, der ligesom Sus skriver om sine oplever på en blog, fortæller om sine kunder:

- Nogle er også bare nysgerrige på at prøve noget anderledes og se, hvordan det så føles. De fleste kommer til mig for bare at få almindelig sex. Men mange vil gerne også have lidt urin eller sådan noget, så jeg er nærmest begyndt også at tænke på det som almindelig sex. Altså hvor jeg tisser på dem.

- Jeg spørger gerne til deres feticher, for jeg er nysgerrig på det. Selvom folk måske har de samme feticher, kan de have utroligt mange forskellige begrundelser for at have dem. En kan fortolke en seksuel handling helt modsat en anden, udtaler Cecilie i Tidens Kvinder.

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+