Det mest skræmmende sexlegetøj

But why? fristes man til at udbryde, når man ser 'Death By Orgasm 10 Speed Scorpion Bullet Vibrator'

Følg Sex & Samliv

Hvorfor skal sexlegetøj bare altid bare ligne en generisk pik? Kan vi ikke være lidt mere fantasifulde og eksperimenterende?

Det må være nogenlunde sådan designerne bag disse mildest talt skræmmende sexmonstre har tænkt - uden måske helt at have overvejet, hvor mange kvinder der lige tænder på at onanere med en skorpion - eller en dragetunge. Eller en dværgnisse. Eller...

Vi har samlet en lille vifte af de mest forrykte sexgadgets, vi kunne finde.

Dragetunge
Hun skal nok være mere end almindeligt interesseret i Dungeons & Dragons, Game of Thrones og fantasy helt overordnet for sådan rigtigt at værdsætte selv de små dragetunger, som sitet bad-dragon.com sælger.

Størrelse x-large kan erhverves for 180 dollars, men så kan du også selv bestemme farve og hårdheden på silikonetungen, som bagmændene (ja, det bare være mænd) promoverer med en lille poetisk fantasynovelle, der slutter således for den kvindelige hovedperson, som just har mødt en drage på en gåtur i naturen:

'The wet, warm tongue is idly comforting as it carefully mops your tears... and is unusually arousing as it curls slowly to lick your chin, teasing at your neck. "I could think of a few other ways to take our minds off of the loneliness..." it murmurs, lowering its head to sniff at your groin. That cautious sniffing, the hot scent of its hide and the warmth in your groin are starting to make you wonder if you were feeling lonely after all...'

Hestepikke kan også købes på bad-dragon.com.

Blasfemi
Sloganet 'Jeg elsker Jesus' ser man gerne på både t-shirt og biler i Guds eget land. Derfor burde det heller ikke være nogen overraskelse, at de vittige hoveder på divine-interventions.com har produceret en hel serie guddommeligt legetøj. Skaberen hævder, han fik ideen, mens han var på tønden. Men mon ikke Jesus-på-korset-onaniscenen i ' Excorsisten' har spillet med?

Krusifiksdildoen, der kaldes 'Jackhammer Jesus,' er små 20 centimer lang og koster 65 dollars. Kan kombineres med Baby Jesus-buttpluggen, du har bedt for siden konfirmationen.

Divine-interventions.com er meget tolerante. Du kan også købe en Buddha-dildo, en djævledildo og Shiva-dildo. Om det skyldes frygt for flagbrændinger og mordtrusler, at de ikke også en Muhammad-dildo, vides ikke.

Til pulebal i Nisseland
Man skal nok være ramt af en massiv julefetich for at være i markedet for at bruge cirka 500 kroner på en 34 centimeter stor, sort dværgnisse, som skal indføres i den anale åbning.

På den anden side kan julen jo også føles som røvtur. Man er i hvert fald ofte på røven bagefter.

The Ass Midget XXL Buttplug kan købes på en hollandsk site, x-toys.nl.

Monsterfrækt
Sammensat af ligdele fundet på tyske kirkegårde er Frankensteins monster grundliggende et venligt og musikalsk, men en smule misforstået uhyre med talebesvær.

Dr. Frankenstein har selvfølgelig udstyret sin skabning med en sygeligt grøn penis af om ikke monstrøse porportioner,så i hvert fald velvoksne: Små 27 centimeter inklusiv boller.

Et du mere til moderne og blå indianer-rumvæsner med lange haler, kan du få samme sted få Alien-dildo, eller er din ting bare levende døde med vraltende gang og smag for menneskekød, skal du vælge en Zombie-dildo.

De kan købes på dildoshock.com.

Ikke nederen nok? Er du erotisk tiltrukket af væsentligt mere ondsindede monstre med syreblod og et fælt behov for at hoppe ind i menneskers munde for at vokse sig større i staklernes mave, er Alien King på 32 centimeter og en vægt på 1700 gram, lige dig. Den koster også kun lidt mere end 1700 kroner.

Dødelig orgasme
Den er lille, giftig og umiddelbart væmmelig. Men skorpioner - og andre mindre livsfarlige insekter - kan være tiltrækkende for personer med formicophilia.

På det ellers sukkersøde lovehoney.co.uk, der leverer seksuel lykke til folket, kan man for små 100 kroner få Death By Orgasm 10 Speed Scorpion Bullet Vibrator.

Som navnet antyder vibrerer den.

Den perfekte kvinde
Bolledukker og -får, bollerør og -skeder. Bygget nogenlunde som det, de opkaldes efter. Men denne er på en gang meget realistisk og tolat langt ude. For nogle den perfekte kvinde: En fisse med bryster. Hvad pikhalsen er til for, kan vi kun gisne om.

Redaktionen har ikke kunnet finde et sted, der rent faktisk sælger den. Måske er den udsolgt, måske er det and.

Bobler: Mest henvendt til den del af det homoseksuelle segment, som er til overskæg og hagenosser, er Mr Jack med overskæg. Er godt nok gået ud af produktion, men kan sikkert købes brugt:

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU