Annonce:
Annonce:

Sådan holder du liv i hendes lyst

Forskning viser, hvor vigtig tiltrækning er i et parforhold. Plus: Ti tips der gør manden attraktiv i kvindens øjne

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Er hun tiltrukket af sin partner, er der meget stor sandsynlighed for, at hun er tilfreds med sit sex- og samliv.

Det fremgår af nyt amerikansk studie, lavet af to af sexforskningen største kvindelige stjerner, Kristen Mark og Debby Herbenick.

Det er også bare din skyld det hele..!

Tidligere forskning har haft fokus på tiltrækning i begyndelsen af et forhold, men her så man nærmere på, hvad det betyder for kvinder i langvarige forhold.

176 kvinder i alderen 21 til 56 år deltog. De var i forhold, der havde varet mellem fem og 35 år.

Hemmeligheden bag lykkelige forhold

Det viste sig, at nuværende tiltrækning til partneren er den mest markante markør for, at kvinden er glad for sit sexliv. Og det samme gælder for, om kvinden er tilfreds med sit parforhold. Faktisk viste det sig, at det aller vigtigste i parforholdet, er, at kvinden føler sig tiltrukket af sin partner - eller ej.

Annonce:

Anden forskning har peget på, at kvinders tilfredshed med sexlivet i det faste forhold falder med tiden, så nu vil forskerne så se på, hvad der afgør, om kvinden er tiltrukket af partneren i det faste forhold, fx hvad kommunikation betyder.

Det gør jeres forhold bedre

Ti tip
Vi har fået sexolog og parterapeut Rikke Thuesen til at komme med sit bud på, hvad der skal til for, at kvinden vedbliver at være tiltrukket af sin faste partner.

- Først og fremmest er det naturligvis en selvfølge, at han skal tage vare på sin fysiske fremtoning. Om han er tyk eller tynd, betyder ikke så meget, men den almindelige soignering med at holde hårudvoksninger under kontrol, sørge for god mundhygiejne, have rene og velplejede hænder og selvfølgelig holde de nedre regionere delikate og appetitlige, siger Thuesen.

22-årig pige: Mangler sexlyst - savner den ikke

Når det er på plads- så handler det faktisk om at agere således som mand, at hun kan føle sig feminin, fri og ungpigeagtig. Hvordan gør han så det ?

Annonce:

1. Vær dit ord. En mand, der holder, hvad han lover, er attraktiv, ham kan hun regne med, læne sig op af og stole på - det gør at, hun kan respektere ham og være stolt af ham.

2. Vær selvstændig og handlekraftig. En mand, der kan løse tingene selv, uden at skulle spørge om lov, en mand, der tager initiativ og sætter ting i gang, han udstråler maskulinitet og viser, han kan gå forrest.

Enkelt håndtrick bringer hende sexlykke

3. Plej dine egne interesser. Er du til en fodboldkamp, kortspil, en tur på golfbanen eller vinsmagning med gutterne, så sørg for, at du tager dig tid til at dyrke de ting (i passende mål, naturligvis). En mand, der dyrker sine egne interesser, er selvstændig og tager vare på egne behov.

4. Involver dig i familielivet, deltag i familiens aktiviteter, gør noget for børnene, vær aktiv, når der er venner og familie på besøg. Det viser, du har overskud og kan tage pladsen som familiens overhoved.

Annonce:

5. Tal med hende. Kvinder har brug for at dele de ting, der fylder i hende. Brug tid så at lytte nærværende og stil spørgsmål. Man må godt snyde med lyttelyde - det vigtige er, at du ikke tager over og kommer med løsningsforslag, med mindre hun beder om det. Kvinder læsser, af når de snakker, og det gør hende glad, og hun føler, du er der for hende.

Disse 15 minutter redder dit forhold

6. Kram hende - uden seksuelle undertoner. Hold hende tæt, når du kommer hjem, giv hende et knus, når hun er igang med at hænge vasketøj op, tag hendes hånd, når I går tur eller er ude til middag. Du viser hende, at hun er elsket, og hun kommer også i kontakt med sin skrop.

7. Hjælp til, og find ud af, hvilke ting der giver flest point. Der er ikke grund til at støvsuge, hvis hun dybest set synes, hun gør den del bedst. Find ud af, hvad der virkelig betyder noget for hende at få ordnet, og gør det uden, at hun skal spørge. Hun vil føle, du er en kærlig mand, der aflaster hende, og at hun ikke står med det hele selv. Det giver overskud til både lyst og tænding.

Annonce:

8. Fortæl hende, du værdsætter hende, elsker hende eller synes, hun er lækker. Dog i afmålt dosis. Kvinder vokser og trives, når de får anerkendelse, men ikke for meget - så riskikerer du, at HUN bliver for meget.

Fem grunde til manden ikke har lyst til sex

9. Vær en modig mand. Hvis du er under tøflen, eller hvis du opfører dig som en lille dreng, der skal have lov af mor - så tænder hun af - en kvinde kan ikke overgive sig fysisk og seksuelt til en mand, der ikke er ligeværdig. Så man up og vær i din maskuline essens.

10. Vær tydelig i din seksualitet. Mænd, der spørger, 'har du lyst?' eller 'kunne man være heldig i aften,' eller som lusker hånden ind under dynen, er sjældent særlig sexede. Sig til hende, at du vil have sex iaften - hvis hun siger, hun ikke har lyst - så sig: Det sørger jeg for, at du får.

Rigtige mænd gider ikke knalde

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: