Annonce:
Annonce:

Sådan dyrker vi swingersex

Danskerne under dynen: - Der er selvfølgelig nogle regler. Jeg vil gerne sutte pik, men jeg vil ikke sluge...

- Anja havde det også sådan i begyndelsen, at hun ikke ville dele mig, og så måtte jeg jo spørge, om jeg så godt måtte dele hende, fortæller Carl. (Foto: BL Foto)
- Anja havde det også sådan i begyndelsen, at hun ikke ville dele mig, og så måtte jeg jo spørge, om jeg så godt måtte dele hende, fortæller Carl. (Foto: BL Foto)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Carl og Anja er begge to veluddannede, kvikke og arbejder tilfældigvis i samme hus. Og så er de swingere.

40-årige Carl og 36-årige Anja har begge været gift før. Så da de fandt samme, begyndte de hurtigt at tale om, hvad de gerne ville i sengen. For de vidste begge to, at det var vigtigt at snakke tingene igennem, inden man kaster sig ud i det.

Anja: - Jeg kommer fra et småborgerligt hjem, hvor man ikke snakker om sex. Og de seks år, jeg var sammen med min eksmand, lykkedes det mig aldrig at åbne op, så da jeg blev spurgt af Carl, hvad jeg gerne ville, kunne jeg ikke snakke om det.

- Men jeg fik at vide, at jeg blev nødt til at åbne op, for ellers kunne vi ikke være sammen. Så vi sad i stuen og skrev sammen på messenger ved hver vores computer, og fandt sexnoveller, der illustrerede, hvad det var, vi hver især ville.

Læs: Fra arrangeret ægteskab til swingerklub

Annonce:

Bondage
Carl: - Vi startede stille og roligt med lidt bondage og leg herhjemme, og det er der jo mange par, der ikke engang har snakket om. Anja havde det også sådan i begyndelsen, at hun ikke ville dele mig, og så måtte jeg jo spørge, om jeg så godt måtte dele hende?

Anja: - Og det er jo en af mine fantasier, for jeg ville gerne opleve flere mænd om mig. Men vi var dårligt kommet i gang, før vi ved et tilfælde kom til at være sammen med et andet par i vores omgangskreds.

- Det var første gang, jeg prøvede at være sammen med andre, mens min kæreste var til stede, og det var en rigtig god oplevelse. Selv om jeg ikke tænder på piger, så kan jeg godt lide at lege lidt med en flot pigekrop, særligt hvis jeg har fået lidt at drikke.

- Da vi lå i situationen, havde jeg lidt svært ved at se Carl sammen med hende, men det tror jeg var fordi, det var en af mine veninder. Jeg ved jo, at Carl er supergod i en seng, så hvad nu, hvis hun blev interesseret i ham.

Læs: Ung swingerpige: Sex er min livsstil

Annonce:

Profil på Scor
Carl: - Så lavede vi en profil på scor, og så sagde Anja: ’Så må du prøve mig af’. Fedt! En blankocheck.

Anja: - Der er selvfølgelig nogle regler. Jeg vil gerne sutte pik, men jeg vil ikke sluge.

Når det er nyt for den ene part, er det særligt vigtigt at respektere hinandens grænser og starte stille og roligt. Første projekt var en enkelt fyr.

Carl: - Der kom en milliard breve, og der var så mange fakes. Så jeg tog en anden vinkel og inviterede Anja ud på en meget romantisk restaurant. Jeg havde selv været swingerklub nogle gange, så Anja havde nok en idé om, hvor vi skulle ende efter middagen. Men vi tog ud og fik set hele klubben og kiggede på, hvad folk lavede sådan en lørdag aften. Det var første skridt.

Læs: Forkæl hende med en ekstra mand i sengen

Sympatisk fyr
Carl: - Senere fandt jeg endelig en sympatisk fyr og aftalte, at han skulle møde os i klubben, og så kunne vi jo se, hvad der skete. Det blev så vild en oplevelse, at Anja glemte koden til sit dankort.

Annonce:

Anja: - Det var meget grænseoverskridende for mig, for hvad nu, hvis jeg var utilstrækkelig. Jeg havde jo fantaseret i årevis om det her, og nu var det så tid, men vi havde aftalt et stopord.

- Da vi først mødtes, var der jo en god stemning, og så gik det slag i slag. Men det skal jo helst være en fyr, jeg kan tænde på, og jeg tænder ikke på dumme mennesker. Der skal være lidt humør, lidt intelligens, lidt pingpong.

Læs: Han ordner din kone

Jalousi
Et af de store problemer, som Anja forudså, var jalousi, men hun opdagede hurtigt, at det faktisk var nemmere end beregnet at adskille følelser og sex.

Anja: - Vi har ikke oplevet jalousi, for vi bestyrker jo bare vores forhold til hinanden.

Carl: - Jeg synes jo, at jalousi er sundt, men det er jo noget helt andet bare at have sex med folk. Et onsdagsknald med Anja indeholder jo mange flere følelser og intimitet end et helt orgie med tre andre par. Så når Anja ligger herinde i stuen og knalder, og jeg ligger inde i soveværelset med en kvinde og knalder, så er det noget andet.

Annonce:

Anja: - Det handler om respekt. Før jeg går ind i stuen og boller med en fremmed fyr, spørger jeg altid, om det er okay. Vi oplever da også folk, hvor det er tydeligt, at de leger, fordi deres forhold ikke fungerer.

- Så tror jeg, det er bedre at gå fra hinanden og finde ud af, hvad man vil, i stedet for at prøve at lappe ægteskabet ved at bygge køkken eller gå i swingerklub.

Læs: Swingerpige vil have åbent forhold

Bedre sexliv
Selv om der har været fordomme, så er Carl og Anja slet ikke i tvivl om, at det er det hele værd. De får en masse ind i forholdet via deres aktive sexliv.

Carl: - Swingerlivet giver os helt klart et bedre sexliv, og selv om man er gift, så får man lov at opleve jagten. Så sker det jo også, at den kvinde, man er sammen med, er så lækker, at man aldrig ville kunne score hende ude i byen. Og det er en fed oplevelse!

Annonce:

Anja: - Jeg tror også, at det har gjort, at vi snakker meget åbent om vores sexliv, og det hjælper på alt. Og det giver en ekstrem selvtillid, når en mand siger, at man er skøn og pragtfuld, og at man er en god elskerinde og god til at sutte pik.

- Og så får man bare nogle allerhelvedes gode orgasmer, for ens mand har kun en pik og to hænder, og tre mænd kan mere end en. Det er et fantastisk boost! Jeg tror stadig, at den bedste oplevelse, jeg har haft, var den første gang, vi var sammen med en anden fyr, og jeg fik knaldet hjernen ud. Jeg blev simpelthen løftet op et sted, hvor jeg gav mig selv lov til at give helt slip.

Læs: Vi er til partnerbytte og gruppesex

Mere i fremtiden
Carl og Anja er helt enige om, at de ikke kommer til at lægge deres aktive sexliv fra sig lige foreløbig, når der er så meget at hente.

Anja: - Jeg tror ikke, at man skal gå med en skjult lyst, når man sidder og er 80 år og skinddød. Man skal prøve det, mens man har muligheden.

Han: - Vi har haft døden med tæt inde på livet, da jeg fik en hjerneblødning, og alle troede, at nu var det slut. Men jeg kom tilbage og må konstatere, at man ikke ved, hvor lang tid vi har tilbage, så derfor skal man leve livet nu.

Læs: To er sjovt - tre er bedre

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: