Annonce:
Annonce:

Livedækning af dansk gangbang et hit

Veninderne Stine og 'Nilfisk' fik dobbelt succes med orgie i en sexkælder

Stine kort efter sidste optagelse, menn  virkede dog ikke mere færdig, end hun formentlig kunne have kørt på et par timer til. (Foto: Pelican Pictures)
Stine kort efter sidste optagelse, menn virkede dog ikke mere færdig, end hun formentlig kunne have kørt på et par timer til. (Foto: Pelican Pictures)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Som det første medier herhjemme (og måske i verden) livedækkede sexportalen side6.dk en kombineret gangbang og ponofilmoptagelse i går, mandag 30. septemper - og det med stor succes:

Over 14.000 fulgte med minut for minut, og yderligere 18.000 har tjekket dækningen ud efterfølgende. Begge tal er endog meget høje for en livedækning. Folkene bag side6.dk lover, at det absolut ikke bliver sidste gang, den slags vil prøves af på sitet.

Også de optrædende havde en succesoplevelse. 22-årige Stine, der lagde krop og ikke mindst åbninger til de cirka 50 fremmødte mænd i sexklubben XXdark på Vesterbro i København:

Annonce:

- Fyrene i aften var rigtig meget på, så alt i alt gik det vildt godt, siger Stine, der netop havde overstået 2 ½ times sex foran kameraet, som blev afsluttet med en omgang bukkake, hvor Stine tog de fleste af ladningerne, en efter en, i munden - ifølge side6.dk.

Fem grunde til at elske porno

Hun fik dog hjælp af en veninde, der i sexklubben kalder sig Nilfisk, hvilket må siges af være et passende navn, for hun tog sig kun oralt af en del af 50 mænd.

- Det er aldrig helt til at vide, hvor mange fyre, der dukker op - der kan komme 20, andre gange 75. Her til aften var der vel i omegnen af 50, der var et meget passende antal set i lyset af de fire scener, vi havde planlagt, siger Stine.

Nu skal filmen så klippes sammen, hvorpå den kan ses af medlemmerne af xxdark.dk.

Grib jernet og opgrader din onani

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: