Sådan styrer jeg manden seksuelt

- Da jeg første gang tog en bagfra med en påspændingsdildo, blev jeg helt høj, fortæller 38-årige Sandra

Sandra betragter ikke sig selv som S'er, men der er næsten altid en eller anden form for dominans indover, når hun dyrker sex. (Foto: Frank Thyrring)
Sandra betragter ikke sig selv som S'er, men der er næsten altid en eller anden form for dominans indover, når hun dyrker sex. (Foto: Frank Thyrring)

- Det må gerne gøre ondt. De må gerne være bange. Men de må ikke gå død!

Sådan siger Sandra, 38-årig teateruddannet københavnerkvinde med mange års erfaringer som både styrende sadist og modtagende masochist. Vi har talt med hende for at høre lidt om, hvordan det er at være en seksuelt dominerende kvinde, som mange mænd drømmer om at møde - og som en del kvinder tænder på at prøve af.

Byt roller og lad hende styre i sengen

- Jeg er ikke rigtig S’er. Jeg vil hellere sige, jeg tænder på at dominere. På have kontrollen. Det er en dyrebar gave at have en andet menneske i sin hule hånd, mens han eller hun overgiver sig fuldstændigt. Det er meget smukt.

ekstrabladet.dk møder Sandra over et glas vin og noget thaimad. Køn, mørk og med en frodig timeglas-figur. En flot kvinde.

- Jeg har altid tændt på at være den styrende i sengen ved fx holde min partners arme fast over hovedet og bestemme tempoet med handlinger og ord. Og da jeg første gang tog en bagfra med en påspændingsdildo, blev jeg helt høj. Det var det vildeste rush. Både seksuelt og mentalt.

- Men på et tidspunkt ville jeg prøve at være i den mere modtagende rolle og kom, blandt andet, via scor.dk, ret langt ud af den tangent. Helt derud, hvor jeg måtte sige stop, fordi jeg syntes, det var mærkeligt, at der skulle så meget til, for at jeg kunne mærke mig selv, banket blå og gul, voldtaget, truet med strømtortur. Jeg tror, at min sadist i det forhold, som altså ikke var et kæresteforhold, ville kunne finde på at slå ihjel - hvis han ikke havde noget at tabe på det - fordi det ville ophidse ham.

Så fræk er kvindelig dominans

Uden stopord
Sandra og hendes sadist kørte helt uden et stopord, som de fleste s/m-relationer ellers altid har som sikkerhed for, at legene ikke udarter sig uønsket:

- Men for mig var det vigtigt uden et stopord - selve bevidstheden om, at jeg netop ikke var i kontrol, at hvad som helst kunne ske, var udfordrende. Men jeg må sige, da vi kom derud, havde det ikke noget med sex at gøre længere for mig. Min fisse blev ikke våd. Det var mere en måde at komme i trance på. Sikkert ligesom folk, der løber en maraton og den slags. På den måde er ekstremsex meget lig ekstremsport. Man udfordrer sig selv. Hvor langt kan jeg gå? Og det kan man blive høj af, om ikke andet fordi kroppen udskiller endorfiner, når smerten og frygten buldrer i kroppen.

Prøv dine sexgrænser af

Erfaringer
- Jeg kunne bruge nogle af de erfaringer som masochist til mit sexliv som dominerende: For eksempel at etablere et tillidsforhold, før man begynder legen. Jeg synes, det er vigtigt som sadist at kende sin masochists grænser, erfaring, fysiske begrænsninger og præferencer - for at kunne rykke grænser på en fede, sexede måde, der gør oplevelsen til andet end rutine, siger Sandra.

- Hvis min masochist siger, 'hvis du slår mig 10 gange med et spanskrør og stikker en dildo på i min røv, så kommer jeg!' er selvfølgelig nyttig viden, men hvis jeg kun gør dét, bliver det en rutinepræget oplevelse, og jeg bliver et redskab for masochisten. Det tænder mig ikke.

Kinky sex gør dig lykkelig

Rykke grænser
- Det, der tænder, er at rykke grænsen, lige nok til at den modtagende må give slip på sine faste forstillinger om, hvad han kan klare og dermed også give slip på kontrollen. Men at voldtage, gøre ondt, bare fordi jeg kan eller gøre min masochist så bange, at han bare ligger og holder ud, er usexet. Der har jeg selv været som masochist, bare tænkt 'du får mig sgu ikke til at skrige din idiot, jeg er stærkere end dig', det er nok det mest usexede, jeg har været ude for.

- For mig handler god dominanssex om dette: For den modtagende, som ikke nødvendigvis behøver at være erklæret masochist, må det godt gøre ondt, han eller hun må gerne blive lidt bange. Men vedkommende må ikke gå død - som man kan gøre, hvis den dominerende går for langt over stregen. Eller hvis man gør det forkert i forhold til vedkommendes ønsker og lyster, siger Sandra, der i øvrigt ikke er den del af s/m-scenen mere, dels fordi hun som nævnt ikke betragter sig selv som sadist, men blot dominerende, og dels fordi hun blev træt af, at mange s/m-folk går meget op i at definere, hvad 'rigtig' s/m er og hvordan det skal dyrkes.

- S/M handler for mig meget om modtagerens fantasi - hvad vedkommende frygter og håber, der vil ske. Mindst lige som hvad der rent faktisk sker, siger Sandra.

Så fræk er en endefuld

Ingen pisk
- For tiden er ikke noget med at op og hænge i hyggekrogen og pisk og hele lak- og læderudstyret. Som almindelig styrende i sengen tænder det mig direkte seksuelt at give en lussing, spytte ham i hovedet, klemme hans nosser, daske hans pik og kneppe ham med finger eller dildo i røven. Det gør min fisse våd. Men kun når det også tænder manden. Det handler om at overgive sig. Det kan jeg også under almindelig sex, men ikke helt på samme måde og ikke helt så let.

- Jeg har sjældent sex, hvor jeg ikke glider ind og ud af mine forskellige seksuelle sider, men dog er jeg mest den styrende. Sex er der mere et stykke musik, der udvikler sig og ændrer rytme og karakter. Med mig som dirigent...

Sådan lokker du kæresten til kinky sex

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen