Annonce:
Annonce:

Lang penis giver flere orgasmer

Kvinder, der får skedeorgasmer, vil helst have, at manden er veludrustet, peger ny undersøgelse på

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Size does matter.

Det har i mange år været seksualpolitisk ukorrekt at hævde, at størrelsen betyder noget. Men det gør den.

I hvert fald ifølge denne nye undersøgelse, publiceret i det ansete videnskabelige tidsskrift, 'Journal of Sexual Medicine.'

Læs:

Få styr på din rejsning

Igen har psykolog og sexforsker Stuart Brody, sammen med kollegerne Rui Miguel Costa og Geoffrey F. Miller, kigget nærmere på kvinders orgasmer. Brody har tidligere været på disse sider med sin kontroversielle forskning:

Den store orgasmekrig Skedeorgasmer er et sundhedstegn Find lykken med simultan-orgasmer Sex uden kondom er sundt Uhæmmede kvinder får skedeorgasmer Læber afslører sexevner og Endelig fundet: Klitoris

Denne gang har den skotske psykolog valgt at se på en eventuel sammenhæng mellem penisstørrelser og kvindens orgasme.

Annonce:

323 kvinder deltog i en online undersøgelse, hvor de rapporterede seneste måneds seksuelle adfærd, hvor ofte dyrkede de sex, hvilken slags sex de dyrkede, hvilke og hvor mange orgasmer fik de. De skulle også oplyse om længden på partnerens penis, samt om hvor stor vægt de lægger penis-i-skede-sex (PISS).

Læs:

De gør din diller større

Resultatet blev som følger: Sandsynligheden for orgasme med lang penis hang sammen med hyppige vaginalorgasmer, men ikke med andre former for seksuel adfærd. Desuden var sandsynligheden for orgasmer med lang penis relateret til, at kvinderne lagde stor vægt på PISS i forhold ikke-penetrerende sex.

SE

TV: Din diller skal have ros

Det får forskerne til at konkludere, at kvinder, der foretrækker dybere penisstimulation af vagina, har større sandsynlighed for at få vaginalorgasmer, hvilket taler for (evolutions-)teorien om, at den kvindelige vaginalorgasme er udviklet som en del af kvindens partnervalgssystem, der i nogen grad favoriserer længere penisser.

Det omvendte kan også være tilfældet: At kvinder, der kan få skedeorgasmer, foretrækker længere penis.

Så deeet.

Heldigvis er seksualitet og partnervalg komplekse størrelser, så størrelsen er ikke altafgørende for, hvem kvinder vælger... Og så er ikke alle forskere enige med Brody og co, hvilket du kan læse om her.

TV: Sådan får du længere diller

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: