Her finder du altid den billigste luksusdildo

Nyåbnet side sammenligner priser på sexlegetøj

Følg Sex & Samliv

Du kender nok pricerunner, kelkoo og edbpriser, sammenlignpiser, bogpriser og pengepriser - hjemmesider der gør det muligt for forbrugeren at jævnføre de aktuelle priser på en række forskellige produkter.

Nu er turen så kommet til sexlegetøj: Dildo-priser.dk.

Nu kan du blive dildopusher

Bag siden står Jonas, der fortæller, at han er en familiefar og programmør, men ellers foretrækker at være anonym.

- Tanken opstod engang, da kæresten og jeg stod og skulle købe noget frækt legetøj. Vi fandt hurtigt ud af, hvilke jungle det var. Der åbner og lukker flere netbutikker med sexlegetø, og frække kostumer om ugen. Desuden er meget af det ret dyrt, og da der er så mange butikker, så kan det være svært,at finde ud af, hvor det er billigst. Desuden er kan der være stor forskel i kvalitet på to produkter, der ligner hinanden.

Fræk jul på vej

Derfor fandt Jonas ud af, at det kun giver rigtig mening at sammenligne på de store mærkevarer som Lelo, Fun Factory, Fifty Shades mm.

- Det er gode produkter, men stadig med over 80 procent i udsving på prisen fra den ene shop til den anden. Foreløbig har jeg priser fra ti forskellige shops og flere er på vej. Og jeg opdaterer en gang i døgnet, siger Jonas, der opfordrer brugerne til at komme med input.

De gi'r dig hårdere rejsning

- Det er tilladt for folk at komme med forslag til, hvilke produkter der skal findes frem til næste gang, og hvis de tilmelder sig nyhedsbrevet, så kommer der en mail til dem, hvis der bliver lagt nye produkter på siden, fortæller Jonas, der selv laver produktbeskrivelserne og tilføjer alle produkter og priser manuelt.

Så Jonas sparer brugerne en masse penge: Men hvad får han selv ud af det?

- Det er en såkaldt affiliateside. Hvis en bruger via dildo-priser.dk kommer til en shop, og der køber produktet, får jeg en lille share.

TV: Derfor bliver kvinder vibrator-junkier

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind