Sådan får du hende til at sige JA til sex

Kvinder er ret simple, mener sexolog og orgasme-ekspert

Hendes mangel på tænding i højere grad skyldes, at hun har hovedet fyldt med alverdens ting og sager, hun dagen igennem skal huske og sørge for, mener sexolog. (Foto: shutterstock.com)
Hendes mangel på tænding i højere grad skyldes, at hun har hovedet fyldt med alverdens ting og sager, hun dagen igennem skal huske og sørge for, mener sexolog. (Foto: shutterstock.com)

Selv om det ofte hedder sig, at mænd er enkle og kvinder komplicerede - især når det gælder sex.

Men det sexolog og orgasme-ekspert Katrine Berling ikke er helt sandt.

Her fortæller her om 'den simple kvinde', der enten er turned-on eller off. Vil du have mere og bedre sex af kvinden i dit liv, så hjælp hende på en kærlig og ærlig måde på med ja-hatten.

I et indlæg på sin hjemmeside skriver Berling, at kvindens partner i høj grad og med simple virkemidler kan bidrage til netop at få hende tændt.

Se også: 6 skridt til mere sex

'Kvinder er i virkeligheden meget simple. Enten er vi turned-on eller off. Det handler om at mærke sin kvinde og føle, hvor hun er. Står hun med hovedet i kødgryderne og ser træt ud, så er det nok ikke lige tidspunktet, du skal gå over og tage hende på brysterne. Gå i stedet over og spørg til hendes dag. Er der noget, man kan hjælpe med? På denne måde er man med til langsomt at løfte hende.

Man kan også sige det på en anden måde. Få hende til at sige JA - giv hende noget, hun kan sige JA til. Jo flere gange, du får hende til at sige JA, des mere turned on bliver hun,' skriver sexolog Katrine Berling, vi har taget en lidt mere uddybende turned-on snak med.

Det kræver mere energi at fremelske den - mere tid og større opfindsomhed og agtpågivenhed/nærvær, men den giver altså også større jackpot end mere direkte eller hurtigere sex. (Foto: colourbox.com) Sexperterne Gør hele kroppen til eet stort sex-organ

-Ja, vi kvinder er faktisk ret simple - i hvert fald, når det kommer til at være tændt eller ikke tændt seksuelt. Og er man negativ og stresset, så skal der altså noget mere end 'skal vi ikke kneppe?' til for alvor at tænde. Nej, en meget bedre og for begge parter mere givende strategi er, hvis han bidrager til at løfte hendes generelle energiniveau, simpelthen gøre hende mere glad i hverdagen, forklarer Katrine Berling, der ikke mener, at kvinden i lige så høj grad kan benytte sig af samme taktik over for ham. Hvis det nu er ham, der ikke lige er tændt.

Se også: Sådan holder du liv i hendes lyst

Forskel på ham og hende
- Det er ofte noget helt andet, der spiller ind i forhold til hans eventuelt manglende lyst. Her er min erfaring, fra mænd og par, jeg har haft i min konsultation, at det for hans vedkommende ofte meget mere handler om mindreværd, at han fx ikke føler sig tilstrækkelig i sengen.

Et af sexologens råd til sexfrustrerede kvinder: Nyd seksualiteten på egen hånd. (Foto: colourbox.com) Sex og samliv Fem grunde til manden ikke har lyst til sex

- Mens hendes mangel på tænding i højere grad skyldes, at hun har hovedet fyldt med alverdens ting og sager, hun dagen igennem skal huske og sørge for - og her hjælper det som regel ikke positivt på lysten, at han rager på hende for at tænde hende, mens hun står midt i tøjvasken og samtidig forsøger at finde ud af, hvad der skal handles ind til aftensmad.

- Alt bliver bedre, hvis vi husker at få vores krop og sanser med ind i det, fx sex og kærlighed. Jo mere vi nyder at være i og bruge netop dén krop, vi bor i, jo mere dragende virker vi på andre. (Foto: colourbox.com) Sex og samliv Kvinde - find og nyd din kvindelighed

- I stedet kan han gradvis tænde hende, hvis han i stedet fx hjælper med at klare tøjvasken - eller måske tilbyder at handle ind, mens hun så klarer tøjet. Lige som det altid er en god ide i det hele taget at spørge ind til, hvordan hun har det.

- Altså simpelthen vise hende en ærlig og kærlig interesse. For når alt komme til alt, så vil vi kvinder faktisk bare gerne ses - og selvfølgelig helt specielt af den, de nu engang elsker og er sammen med, fortsætter Katrine Berling og påpeger, at han selvfølgelig ikke kun bør vise denne her interesse for hende, blot for at opnå mere og bedre sex.

Se også: Blowjob for at tage opvasken



Se også: Kvinder: Sådan vil vi tages

Orgastisk Meditation
Ifølge Katrine Berling er en af de bedste måder at få sin kvinde turned on på, at man som par begynder en såkaldt OM-praksis. Der har den store fordel, at begge parter får mere lyst. OM står for Orgastisk Meditation, der i praksis foregår på denne her måde:

Hun er nøgen fra livet og ned, og hendes ben er åbne som en sommerfugl. Han sætter sig fuldt påklædt ved hendes højre side. Han fortæller hende, hvad han gør.

Se også: Hun er rejsende i orgasmer

I 15 minutter stryger han forsigtigt hendes klitoris venstre hjørne, op - ned! Så forsigtigt, som han ville stryge sit øjenlåg.Hun slapper af og mærker følelsen i sin krop, han mærker sin krop. Som en bue, der forsigtigt stryger strengen på en violin, nyder de den musik, deres kroppe spiller sammen.

- Alle kan lære OM. Det eneste, det kræver, er en partner, der er villig til at lære. Man kan altså have en OM med sin faste partner, mand/kone, en elsker eller ven. Men man får de allerbedste resultater, jo mere man OM'er - gerne hver dag, siger sexolog og orgasmeekspert Katrine Berling, der over tre sessioner lærer par om OM.

Mere om 'Er din kvinde turned-on?': http://www.katrineberling.dk/konsultationer/orgasmic-meditation/

Alt om OM: http://www.katrineberling.dk/konsultationer/orgasmic-meditation/

Se også: Kvinder belønner med sex



Sexperterne Sexpertens bedste sexråd

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere