Juleforkælelse - på den frække facon

Erotiske gavekalendere julehitter

Joan B. har set nærmere på nogle af årets frække pakkekalendere.
Joan B. har set nærmere på nogle af årets frække pakkekalendere.

Det er ikke kun børnene, der ønsker sig legetøj til jul, det gør flere og flere voksne også.

Her er legetøjet af en noget mere erotisk karakter. Erotiske jule- og adventskalendere, der gør dagene frem til juleaften lidt mere hotte, kan fås i mange sexhops.

Sexlegetøjsekspert Joan B. har taget forskud på juleglæderne ved at smugkigge i tre erotiske gavekalendere på det danske marked.

Se også: Her finder du altid den billigste luksusdildo

- Man bliver jo helt som barn igen - jeg gør i hvert fald! Bare det at få kalenderen ind af døren og ikke vide, hvad der gemmer sig af spændende ting og sager under julepapiret, er næsten hele investeringen værd i sig selv, siger Joan B., der i snart 15 år har testet og skrevet om sexlegetøj.

- Personligt synes jeg, at kalenderne stilet til voksne er en rigtig god ide. For det første er der den barnlige glæde ved at åbne dagens låge og/eller søndagens adventsgave. For det andet er der tænkt over tingene, da gavekalenderne skulle sammensættes. Der er en rød tråd i de gavepakker, man de fire søndage frem til juleaften skal åbne.

- For det tredje er det muligt for forhandlerne at sælge kalenderne til en pris, der gør, at man som forbruger sparer en hel del kroner på den samlede pris.

Og så er de produkter, man får, helt generelt af en sådan kvalitet, at det er meget svært ikke at blive tilfreds - uden at jeg dog har i sinde at løfte sløret for lige nøjagtig hvad, der gemmer sig under gavepapiret.

Se også: Sexlegetøj til mænd hitter

Fire lækre pakker
Erotik.dk har to typer af adventskalendere at byde danskerne på, og Joan B. har fået den, der koster 799 kr. Hos erotik.dk er det muligt på forhånd at vælge, om gaverne primært skal være stilet til ham, hende eller parret i fællesskab.

- Der er en ret god sikkerhed for, at man som singlemand eller singlekvinde fx ikke efterfølgende står med noget, man selv bare ikke kan bruge til noget, siger Joan B., der tester legetøj for side6.dk og skriver om legetøj på bloggen joan.dk.

Se også: TV: Derfor bliver kvinder vibrator-junkier

Desuden er der tænkt over pakkesammensætningerne, der er klart en rød tråd, ugens tema og fine produkter, der fx kan lægge op til en bestemt form for forspil eller sexleg, men hvor det også er muligt at kombinere på kryds og tværs af pakkerne. Hvorfor en del da sikkert også flår papiret af alle fire pakker på samme tid.

Indholdet varierer en smule fra pakke til pakke, men besparelsen kan være helt op til 34 procent.

Erotisk Adventskalender – Luksus - til 799 kr.

Den store frække
Lovejoy.dk har i år hele fem adventskalendere at byde danskerne på, og Joan B. har kigget på Den Store Frække til 1399 kr.

- Igen er jeg positivt overrasket, og uden at afsløre for meget, så får man altså rigtig meget godt for pengene i denne her kalender, flotte og lækre kvalitetsprodukter, der er lige min boldgade. Ligesom i erotik.dks tilfælde er gaverne pakket pænt og juleindbydende ind. Så havde jeg ikke allerede modtaget denne kalender, ville jeg anbefale min mand at købe den til mig/os, siger Joan B.

De fleste gæster er friske på lidt harmløs leg. (Foto: Pelican Pictures) Sex & samliv Her er Mr. Dildo Party

Stine fra lovejoy.dk forklarer, at de fire pakker skal have et tema hver. Pakke 1 er som regel noget forspil, noget til en lækker massage, noget overraskende, så parret får hverdagen lidt på afstand og bare lader sig overraske.

Pakke 2 er måske med en klitorisvibrator, der eventuelt også kan benyttes sammen med det, man fik i den 1. pakke. Og pakke 3 bliver lidt vildere med en større vibrator, og måske også en penisring med vibrator til manden, mens pakke 4 er den dyreste pakke, fx en We-vibe.

Pakkerne er afstemt efter køn på modtager.

Den Store Frække til 1399 kr

Kalendernedtælling til juleaften
Til forskel fra de to ovenstående muligheder, adventskalendere, hvor man får fire pakker tilsendt, så kan man jo også vælge og investere i en ægte voksenjulekalender - som denne fra sexnetto.dk.

Så har man også noget at glæde sig til alle 24 dage op til jul.

Se også: Sexlegetøj sundt for modne kvinder

Denne julekalender for voksne henvender sig primært til de, der vil have sig et lummert grin og lidt skæg og ballade på daglig basis - og der er seriøst lidt for enhver smag bag de 24 låger:

Pirrende sexlegetøj, sexet undertøj til ham og hende, en stærk dvd, gags, spil, massageolie, kondomer og meget, meget mere, der kan gøre julen lidt mere pirrende.

Se også: TV: Sexlegetøjet alle kvinder burde have

- Igen handler det om smag og behag. Vil man begaves med lækkert sexlegetøj i høj kvalitet, er det ikke denne, man skal investere i. Til gengæld får man her 24 små og brugbare gave, der ofte får en til at trække på smilebåndet og måske tænke i nye baner seksuelt, og så til kun 349 kr. kroner – og mange af gaverne kan man med garanti have stor fornøjelse ud af, siger Joan B. fra den erotiske del af julegearede Danmark.

Julekalender 2013 til 249 kr.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere