Jan lader andre mænd ordne konen

Danskerne under dynen: 'Det tilfredsstiller mig mentalt, når andre mænd ordner Pernille fysisk,' fortæller den frivillige hanrej Jan

- Vi elsker jo hinanden, men begge elsker vi også denne her måde at lege frækt på - og ja, selvfølgelig har jeg flere gange foreslået, at han da også burde forsøge sig med fremmede damer, siger Pernille. (Arkivfoto: All Over)
- Vi elsker jo hinanden, men begge elsker vi også denne her måde at lege frækt på - og ja, selvfølgelig har jeg flere gange foreslået, at han da også burde forsøge sig med fremmede damer, siger Pernille. (Arkivfoto: All Over)

Jan får et kæmpe mentalt boost og seksuel tilfredsstillelse af at lade sin kone have sex med andre mænd.

Når hustruen er på frækt besøg hos en fremmed, går ægtemandens tid derhjemme med at hidse sig selv op over, hvad hun forhåbentlig og formentlig oplever.

- Vi er 100 procent sammen om oplevelserne i den indledende fase, hvor vi skriver, taler i telefon og aftaler med denne her mand, vi har fået kontakt til, hvad der skal komme til at foregå. Og der kan nemt gå 14 dage til en måned eller endnu længere, inden kommunikationen eventuelt munder ud i noget rent fysisk, forklarer Jan, der har været sammen med sin kone, Pernille, i mere end 20 år.

- Det kommer meget an på, hvordan tingene spiller og muligheden for alle parter at rive en aften og nat ud af kalenderen er til stede. Hvorfor vi som regel også har gang i en lille håndfuld potentielle mænd ad gangen - blot for at der ikke skal gå alt for lang tid imellem hver seance.

Jan er 51 år og Pernille er 47 år - og begge er funktionærer. De bor på Sjælland.

Tænder på utroskab

For fem år siden måtte der simpelthen bare ske noget, for det fælles sexliv var nemlig mere eller mindre gået i stå.

- Indrømmet, jeg har ikke helt den samme store lyst til sex, som jeg havde som yngre - og det er jo nok meget almindeligt, og samtidig helt naturligt. Men er der noget, der i dag ikke mindst mentalt kan få mig helt op under taget, så er det tanken og visheden om, at hun snart skal være sammen med en anden fyr igen.

Vil du knalde min kone?

- Og når hun så endelig er af sted, så kulminerer det ikke blot for hende, men i høj grad også for mig. Specielt, som vi i dag altid gør, når hun kort slår på tråden eller sender mig en sms, så jeg får en lille update omkring, hvad de har haft gang i sammen - og hvad de nu efterfølgende skal til at kaste sig ud i. Det er bare så vildt ophidsende og frækt, fortsætter Jan, der har svært ved at koncentrere sig om noget som helst andet, end hvad Pernille har gang i, når hun er på mandebesøg.

- Jeg er spændt og ophidset, men samtidig også en lille smule jaloux, og da jeg som regel har set flere billeder af ham, hun nu besøger, så gør det selvfølgelig tanden mere ondt, hvis han fx er rigtig godt udstyret. Eller han er en del yngre og mere trænet end jeg selv er. Men ondt kan altså også gøre godt - i hvert fald for mig, fortæller Jan, der finder mænd på scor.dk, swingerdating.dk og facebook.

Dansk par: Vi dyrker jalousisex

Hårfin balancegang
Med hensyn til Pernille skulle man umiddelbart tro, at det primært er hende, der her har vundet i lotteriet. Det er jo altid hende, der tager rundt og får en masse frække oplevelser.

Men det faktum at hun ved, at hendes aften- og natteudflugter meget vel kan gøre mere eller mindre ondt på manden derhjemme, gør, at hun fortsat ikke helt evner at fyre den af. Heller ikke selv om hun er nok så optaget af den mand, hun nu engang har sex med.

- Vi elsker jo hinanden, men begge elsker vi også denne her måde at lege frækt på - og ja, selvfølgelig har jeg flere gange foreslået, at han da også burde forsøge sig med fremmede damer. Men det hverken gider eller orker han, som han siger - og det skal i hvert fald ikke afholde mig fra at have sex med andre, påpeger han kun igen og igen.

Jeg vil se min kæreste med anden mand

- Og så småt er det begyndt at gå op for mig, at denne her måde at lege på er ret så givende for os begge. Lige som det fælles sexliv, vi selvfølgelig også har, helt klart også beriges af de her oplevelser, siger Pernille, som dog også godt ved, at det hele tiden er en hårfin balancegang. For hvor er det lige, grænsen går?

Det ved hverken hun eller Jan helt bestemt. Så de balancerer på en knivsæg.

Derfor er utroskab godt

- Jeg må helt selv om, hvor meget og ærligt jeg vil fortælle om de ting, jeg kaster mig ud i med fremmede mænd. Omvendt så tænder Jan rigtig meget på at høre om mine oplevelser, og gerne detaljeret. Men kan han nu også lige klare at høre det hele? Det bliver jeg igen og igen nødt til at spørge mig selv om. Og Jan ved godt, hvordan jeg har det med at være hudløs ærlig omkring tingene. For jeg ville søreme ikke selv have ALT og vide, hvis det var mig, der sad derhjemme.

Rent fysisk, når Jan og Pernille selv er seksuelt sammen, er han som regel den dominerende, mens hun så er den modtagende - og sådan har parret haft det fra dag et, de var sammen. Jan har dog så småt fundet ud af, at han - også - får tilfredsstillelse ud af 'mental smerte,' som han kalder det, når Pernille med jævne mellemrum er ude af huset for at have sex med en anden.

Og her er det hende, der har magten - eller i hvert fald hende, der indirekte pådrager Jan derhjemme denne her såkaldte 'mentale smerte.'

Den moderne mand er en hanrej

Må bare ikke komme
- Når Pernille er ude, ophidser det mig både fysisk og mentalt. Men det værste, selv om jeg har nok så meget lyst, er at give fuldstændig los for mine lyster - specielt rent fysisk. Jeg har prøvet en enkelt gang, hvor jeg efterfølgende gik fuldstændig i baglås af jalousi.

- Rent seksuelt ophidses jeg af de sms'er og telefonopkald, jeg i løbet af aftenen og natten får fra min kone, når hun har tid og overskud til at kontakte mig. Og inden hun tager af sted, ved jeg selvfølgelig også en del om, hvad ham her manden, hun skal lege med, primært er til og tænder på - at indsamle info om noget sådant indgår altid som indledning til den helt store dag. Pernille skal jo også vide, hvad hun går ind til - inden hun gør det.

Vi knalder i H&M's prøverum

- Men det dummeste, jeg overhovedet kan finde på, er altså at få en udløsning, inden hun er taget derfra igen - som jeg gjorde en af de første gange, hun var af sted. For ikke kun går spændingen fuldstændig af ballonen for mit vedkommende, når jeg har fået udløsning. Jalousien, der for mit vedkommende hele tiden er der lige under overfladen, voksede sig efter udløsningen ekstremt stor.

- Faktisk i sådan en grad, at jeg seriøst måtte tøjle mig for ikke at ringe Pernille op og bede hende kom hjem lige med det samme, forklarer Jan, der havde et helvede af en halv nat, inden konen endelig var hjemme igen.

- Det er rigtig svært at forklare med ord, det skal simpelthen opleves - en oplevelse, jeg dog ikke ønsker for min værste fjende. Men denne her aften og nat evnede jeg altså at kæmpe imod, både for hendes og mine egne oplevelsers skyld. For havde jeg den dag valgt at smide håndklædet i ringen, så var hun med garanti ikke taget på tur igen.

Hanrej: Knald min kone

Næste skridt bliver to mænd
Næste skridt for Jan og Pernille bliver formentlig, at hun skal prøve at være sammen med to mænd, og de har også talt om muligheden af, at Jan - for første gang nogensinde - skal være med på sidelinjen som tilskuer, når det snart kommer til at ske.

Et stort næste skridt for dem begge, og både Jan og Pernille er spændt på, om det bliver lige så frækt og givende, som det er i fantasien for dem.

- Selvfølgelig kunne det da være spændende at være sammen med to fyre på en gang. Hvilken kvinde vil sige det modsatte? Og der er der også en vis spænding ved, at Jan formentlig vil være med på sidelinjen. Så har vi også oplevelsen sammen lidt mere end ellers, jeg glæder mig ret meget til - og skulle han have lyst til at smide tøjet og deltage undervejs, ville det kun glæde mig yderligere, siger Pernille, som dog ikke skal regne med i hvert fald det sidste.

Her kan du låne en kone til sex

- Hvis to mænd om Pernille bliver til noget, så kommer jeg igen ud på ukendt terræn. For det første skal jeg nu med egne øjne nu se, hvad der foregår. For det andet er to mænd om hende selvfølgelig tanden mere grænseoverskridende, end hvis der kun var en. For det tredje skal jeg virkelig arbejde på ikke at blive slået til jorden af jalousi, er jeg overbevist om.

- Og faktisk er det det sidste, jeg sådan umiddelbart mest glæder mig til at prøve kræfter med, siger Jan, der mener, han ville ødelægge det for dem begge, hvis han på nogen måde involverer sig fysisk i en sådan sexsituation.

Han vil bare gerne kigge på og forhåbentlig ophidses godt og grundigt af det, som fyrene nu finder på at gøre ved hans Pernille.

Konepasning.dk: Han ordner din koneSådan bliver du husven