Her vil vi helst knalde til julefrokosten

Lageret, toilettet, elevatoren - hvor vil du helst knalde en kollega?

Så er det den tid på året, hvor der blicer hevet i chefslipset... (Foto: shutterstock.com)
Så er det den tid på året, hvor der blicer hevet i chefslipset... (Foto: shutterstock.com)

Så er det tid igen: Gåturen op og ned ad Strøget, svedige besøg i endeløse storcentre, MC Einars' Jul det' cool, Magasins julekatalog, gavepanik og lænset Dankort, julefrokoster og ikke mindst utallige artikler om ovennævnte.

Ja - julen truer, og da dette er Sex&Samliv, handler det følgende selvfølgelig om den myteomspundne firmajulefrokost, der måske er vildere på papiret og lige så grå, trist og udramatisk som den obligatoriske flæskesteg.

Sex & samliv Vil din kollega have sex med dig?Julefrokosten er en god lejlighed til at lære kolleger, man er interesseret i, bedre at kende - men man skal tænke sig om, inden man kaster sig ud i det, siger Signe V. Bentzen. (Foto: Colourbox) Sex & samliv Fem tips til at score din kollega

Men lad os nu antage, at der rent faktisk har været knald på festerne derude i de foregående år. Og lad af antage, at nogle af deltagerne rent faktisk har knaldet hinanden til den årlige snaps og 'nu-skal-jeg-fortælle-sandheden-til-chefen-'frokost. Derfor vil vi vide: Har du knaldet til en julefrokost?

Fortæl gerne om din oplevelse under artiklen her - eller mere anonymt på en mail til sexsamliv@eb.dk.

Som inspiration kan vi oplyse, at det britiske datingsite elitesingles.co.uk har spurgt medlemmerne, hvor de helst vil have kontorsex. Det fremgår, at mænd er lidt mere interesserede i kontorsex end kvinder. Og at herrerne ville vælge lageret, mens kvinderne mere er til at gå til den på egen pind, så at sige.Sex & samliv Dit job er et kødmarkedSexperterne TV: Her går grænsen for juleutroskabHvis man pådrager sig en kønssygdom på jobbet, er det så en arbejdsskade..? (Foto: All Over) Sex & samliv Hver tredje kvinde har knaldet kollegaSex & samliv Sådan overlever dit forhold juleflirten