Dansk kvinde skal knalde 101 mænd - mindst

Modne Fru D. vil forsøge at slå ny gangbangrekord

- 65 mænd på rad og række er min nuværende gangbang-rekord. Så møder fx kun 60 frem, så vil jeg blive seriøst skuffet. Jeg går helt klart efter at blive ordnet af minimum 101 mand!

Sådan siger Fru D, en moden og mandeglad københavnerpige, ifølge side6.dk.

Hun ser frem 29. november, hvor hun i sexklubben xxdark.dk på Vesterbro i København hele fem timer skal i 'sexhimlen.'

Ingen dansk kvinde har tidligere været blot i nærheden af 100 mænd på rad og række.

Se også: Derfor er piger vilde med gangbang

I sex- og swinger-klubber findes en række kvinder, der bare ikke kan få nok. Fru D er en af disse voksne kvinder, og nu vil hun altså være centrum for en sexseance, der endnu ikke er oplevet i Danmark.

- For nylig kom jeg til at tænke på artiklen om den danske pige og pornomodel, der stod frem og fortalte, at hun havde haft sex med 101 mænd i løbet af otte timer. Som senere dog viste sig at være det pure opspind.

- Helt personligt har jeg jo meget svært ved at få nok, og når jeg kan være centrum for 65, jeg allerede har prøvet, uden helt at få nok, så burde 101 mand også være muligt, satser jeg på, fortsætter Fru D, der er mere bange for, at der ikke dukker helt mænd nok op, end hun er for ikke at kunne stå distancen.

Se også: 19-årig 'gangbang-prinsesse' aflyser sexorgie

For at der overhovedet er mulighed for, at rekorden kan komme i hus, vil sexklubben xxdark i de fem gang-bang timer spærre et område i klubben af, hvor de ventende mænd en efter en vil blive lukket ind til Fru D - og meningen er, at der vil hele tiden være 10 ad gangen om hende.

I løbet af seancen vil fire-fem kvinder desuden hjælpe med at fluffe de fyre, som snart skal til - altså give dem en hjælpende hånd og/eller mund, så er der parate til at præstere, når de nu skal.

Læs mere på: http://www.xxdark.dk/events.php

Se også: 'Vi vil slå gangbangrekorden'

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere