Red julen med ti ture i kanen

Og det koster gratis

I rækken af detailhandlens og mediernes mere eller mindre opfindsomme måder at vinkle på julen har gavekortssitet tildigframig.dk fundet på en ny ide.

Og den er gratis.

På baggrund af en Epinions-undersøgelse, der viser, at 78 procent af danskerne mere end lingeri og tøj og smykker ønsker sig tid, tilbyder de brugerne forskellige klippekort i netop den ånd.

Du kan blandt andet give din elskede disse kort, der nok koster gratis, men som dog kræver en vis indsats af gavegiveren:

Se også: Her vil vi helst knalde til julefrokosten

Den romantiske: 24 kys. Den tiltrængte: Fem fortjente sofahvil (redaktionens favorit). Den uforligtende: Fire gange fingerflet. Den virkelig hårde: 10 ture i kanen.

Det er første i rækken af i alt ti gratis gavekort, som man så kan kombinere med andre betalte kort på tildigframig.dk - kro-ophold, vin, delikatesser, mv.

Kortene er tænkt som kalender- og adventsgaver, som kan give modtageren glæde, tid og overskud midt i den stressede julemåned.

Er du mere til det lumre, kan du købe en fræk sms-kalender, der indeholder 24 uartige beskeder samt fire hede sexnoveller. Det er sitet natteskriveri.dk, der på denne måde vil gøre danskernes opkørte julemåned til saftig pulemåned.

Alternativt kan du satse på kalender- og adventsgaver med sexlegetøj:

Joan B. har set nærmere på nogle af årets frække pakkekalendere. Sex & samliv - 16. nov. 2013 - kl. 21:18 Juleforkælelse - på den frække facon

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere